Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico vol 1: R. Madrid - Barcelona 16.04.11 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

@Red , Premier Lig'de yerde bir futbolcu yatarken bile taca atma gibi bir zorunluluk yok atak, hatta maç devam ediyor.Oradaki futbolun %70 i fiziksel mücadele, ikili mücadele.

Bir Arsenal'in, bir Chelsea'nin insan azmanı orta sahalarına bak bir de, Barcelona'nın 1.60 lık 1.70 lik orta sahasına bak.

Taktikleri farklı. Barcelona %70 tekniğe dayalı futbol oynuyor. Bence büyük risk. Fakat dünyanın takım halinde savunma yapabilen en başarılı takımı. David Villa bile (yani en ileri uçtaki oyuncu) R.Madrid atak yaparken kendi defansına geliyor. Türkiye'de o kadar koşan oyuncu bile bulamazsın.

ve bu arada gol oldu

BARÇAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

valla barça son lig maçında da şanslıydı

1-0 geriye düştü.2dk sora penaltıdan 1-1 yaptı.sora koptu gitti ztn maç

ben hızlı futbol seviyorum.real madrid gibi.kusurlu futbol seviyorum ben.saldırıcak ama gol yeme riski olucak hatta yenilicek

barcelona futbolu kusursuz oynuyor.bu konuda rakibi yok.ama işte bana hitap etmiyor.barcelona maçı izlerken heycanlanamıyorum

ama bundan önceki barcelonayı cok severdim
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok konuşuyorum ama yani bunu da yazayım.

barçaya karşı fiziksel üstünlüğün var.bunu kullanıcaksın işte.

maça adebayor-benzema şeklinde çiftli forvetle başlayacaksın.

bol bol doldur boşalt yapıcaksın.

ama real madrid naptı ? tekli forvetle ve iki kanattan hücum ağırlıklı orta sahayla çıktı. yani ileride villa, sağdan ve soldan messi ve pedro'ya karşılık , ileride benzema sağdan ve soldan ronaldo ve di maria'yla çıktı.

yani tabir-i caizse hemen hemen aynı taktikle barçayla top çevirmece yarışı yaptı.sidik yarışına girdi.

halbuki ne gereği var.başla adebayor-benzema çiftli forvetiyle doldur topları, kullan hava üstünlüğünü al maçı.ne orta saha savaşına giriyorsun ki ?

yanlışsam yanlışsın deyin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...