Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 @Red , Premier Lig'de yerde bir futbolcu yatarken bile taca atma gibi bir zorunluluk yok atak, hatta maç devam ediyor.Oradaki futbolun %70 i fiziksel mücadele, ikili mücadele. Bir Arsenal'in, bir Chelsea'nin insan azmanı orta sahalarına bak bir de, Barcelona'nın 1.60 lık 1.70 lik orta sahasına bak. Taktikleri farklı. Barcelona %70 tekniğe dayalı futbol oynuyor. Bence büyük risk. Fakat dünyanın takım halinde savunma yapabilen en başarılı takımı. David Villa bile (yani en ileri uçtaki oyuncu) R.Madrid atak yaparken kendi defansına geliyor. Türkiye'de o kadar koşan oyuncu bile bulamazsın. ve bu arada gol oldu BARÇAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şu ayrılıkçı bölücü döneklerın kazanmasını istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 TD)Pentagram said: şu ayrılıkçı bölücü döneklerın kazanmasını istemiyorum ya ccc gral madrid ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tamam abi sattı adamlar. izlenmez daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 valla barça son lig maçında da şanslıydı 1-0 geriye düştü.2dk sora penaltıdan 1-1 yaptı.sora koptu gitti ztn maç ben hızlı futbol seviyorum.real madrid gibi.kusurlu futbol seviyorum ben.saldırıcak ama gol yeme riski olucak hatta yenilicek barcelona futbolu kusursuz oynuyor.bu konuda rakibi yok.ama işte bana hitap etmiyor.barcelona maçı izlerken heycanlanamıyorum ama bundan önceki barcelonayı cok severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız bu di maria ne fos bir adamdır ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ya barcaya basmamak lazım abi. böyle basılacak gibi değil. 3 kat fazla kosturuyorlar adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bassan bi dert, basmasan bi dert adamlar, o yuzden iyiler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız diğer 3 maç realin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 böyle giderse diğer 3 maçı izlemem ki ben. inanılmaz bayık şu maç ya. real faul bile yapamıyor adamların pas trafiğinden. pas pas bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi çok konuşuyorum ama yani bunu da yazayım. barçaya karşı fiziksel üstünlüğün var.bunu kullanıcaksın işte. maça adebayor-benzema şeklinde çiftli forvetle başlayacaksın. bol bol doldur boşalt yapıcaksın. ama real madrid naptı ? tekli forvetle ve iki kanattan hücum ağırlıklı orta sahayla çıktı. yani ileride villa, sağdan ve soldan messi ve pedro'ya karşılık , ileride benzema sağdan ve soldan ronaldo ve di maria'yla çıktı. yani tabir-i caizse hemen hemen aynı taktikle barçayla top çevirmece yarışı yaptı.sidik yarışına girdi. halbuki ne gereği var.başla adebayor-benzema çiftli forvetiyle doldur topları, kullan hava üstünlüğünü al maçı.ne orta saha savaşına giriyorsun ki ? yanlışsam yanlışsın deyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yanlış değilsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız adebayor bencede oynamalıymış.benzema çok yeto bir adam son zamanlarda formda olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 10 kişi daha iyi oynuyolar derken penaltı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gene mi lan, benim yayin gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 RONALDO RONALDO RONALDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ronaldo reyis attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 GELİYORUZ. diğer 3 maçta bizim mesut ve adebayor oynamalı zaten barça şampiyon ama prestij önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 REAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 pepeye kim dur diyecek ahahaha adam el classico kasabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 mesut yargiladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yalnız mesut ve adebayor baya ezdi barçayı 10 kişi real eziyor barçayı :) balon söndü fıss hahaha nası gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi yalnız mesut, barça'daki en teknik adamdan bile daha teknik gibi xavi'deki gibi bilek var adamda, ilk defa doğru düzgün izliyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kaka noldu ya.iyileştiydi.adamın plaselerine hastayım o değilde pepe resmen freni boşalmış kamyon ahaha bu maçın pek amacı yoktu aslında.kupa maçı ve cl maçı efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar