barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=14040496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 barnacle said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=14040496 Ben surdaki kaynaklari merak ettim. Vikipedi yazmis bi yere de yemisim vikipedisini. Guvenilecek kaynak varsa okumak istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hep vikiden alınmış rakamlar. ama diğer entryleri filanda oku eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 LALELİ BİİİRRRRR Trenin sdaf giiiiiirrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Inanilmaz bir kafanin urunuymus. Cidden etkilendim tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 brainwash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Beni en cok etkileyen Hur Adam Said Nursi afisindeki Tayyip surati ama. Onunden geciyorum her gun, her gun ayri bir aydinlaniyorum. adasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ekşisözlük said: müte savasi: müslümanlardan 12 ölü. (3000 kişilik müslim ordusu 200.000 kişilik orduya karşı!!!) huneyn gazvesi: 70 müşrik, 4 müslüman öldü. ulasabildigim savaslar ve yarattiklari kayiplar bu sekilde cikti karsima. ordularda bulunan asker sayilari ise ilk savaslarda 700-1000 arasi degisirken bir ara 100.000 - 200.000 kişilik düşman ordulari rivayet ediliyor. misal 100.000 mi yoksa 200.000 düşmanın mı bulundugu tam belli olmayan bir savasta toplam 20 kişi bile ölmüyor. ee ozaman savaşmamış sevişmiş bunlar?!200000 kişiye 3000 kişiyle gircen 12 kişi ölecek?ulan 3bin kişi yerden taş alıp 200000 kişiye sallasa 50 kişinin kafası yarılır ölür zaten. yada cidden soyunup topluca sevişse okadar adam 12 kişiden fazlası kalpten vs ölür. bu ne lan. inanıyosunuz bide böyle şeylere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Savaşın savaş olmasının biçok nedeni var; ekonomik, sosyal, coğrafi, hede hödö lölö.. Ölü sayısı bu parametrelerden belki de en önemsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 iyi tamam ekonomik sosyal coğrafi hedehödö nedenleri var, savaşmışlar filan iyi güzel... de o kadar adamı meydanda toplayıp naapmış bunlar? uçlu kalemin içini çıkarıp birbirlerine tüftüf mü atmışlar? yok laaan, onu yapsalar bile daha fazla ölü çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mahalle kavgalarına savaş denmesi mevzusu mu var yine, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 o kadar adamı toplamamışlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Herşey iyi güzel ama ölen 12 kişinin GÜNAHI neydi :D aquila said: sonra pasa donup demis ki, ya tutarsa. Cuk oturmuş bu :D Klapaucius said: Greek, norse myth desek bokunuzda boncuk bulmuş gibi sevinirsiniz dimi hikayeyi eleştiren arkadaşlar Binlerce yıl değil, iki üç kuşak önce yaşayan adamı karalamaya çalışmanın bu kadar aciz bir örneğinin son yıllarda gördüğüm en kötü argümanla savunulmasının sentezi bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 o 12 kişi 4er eşi tamamlayamamışlar, halbuki eşler adamların zırhını yapmakla yükümlüymüş 1 kadın bacakları 1 kadın kolları 1 kadın baş ve ayak kısmını 1 kadında gövde parçasını yapacakmış ama 4. olmadığı için savaşa yetişmemiş son parça, doğal olarak o 12 kişi gövde zırhı olmadan gitmişler ölmüşler tabi. öyle işte. lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 trollüyorum bak: ya arkadaş neden herkesle dalga geçme adetiniz varki sizin gidin mmonuzu oynayın,paticik çıldırmış olmalı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Asıl bu zamanda bunlara inananları bulmamız mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Nasıl mucize ise %47 inanıyor bu tiplere. Kelepçeyi açmış dıyosun Allah yaptı dıyor. Hudini gelse peygamber ilan edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Olur mu lan ? Hudini sihirbaz. Bunlar degil, bunlardaki Allah hikmeti. Hatta oyle hacilari hocalari var ki bunlarin bi cukuyor, hic bir seycigin kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ahahah çok iyi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 roket, idolümsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu topic fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 "roket adam" said: İşte Bediüzzaman'ın yaptığı şakalar! Said Nursi'nin yaptığı şakalar içinde hakikati barındırıyordu ve parmakla sayılacak kadar azdı. Bediüzzaman, Yalan söyleyerek yapılan, Sonunda karşıdakini, Aldatmak olan, Şakalaşmaktan kaçınırdı... Çünkü müslüman dürüst olmalı, Kardeşini aldatmamalıydı... Peygamberin: “Bizi aldatan bizden değildir.” Hadisini titizlikle yaşamalıydı... Bu nedenle tıpkı Peygamber gibi, Onun latifeleri de, Parmakla sayılacak kadar azdı... Yaptığı şakalar da, İçinde hakikati barındıran, Sadece zekasından doğan, Tatlı hatıralardı... Bir gün, Siverek mebusu ve yüzbaşı, Abdülgani Ensariyle konuşmaktaydı... Sohbet esnasında, Bediüzzaman, “ Ensari” dedi... “ Yarın Said'in başını kesecekler.” Ensari cümledeki inceliği anlamamıştı... “ Nasıl olur efendim?” Diye şaşırmıştı... Bediüzzaman tebessüm ederek, Sözlerindeki manayı açıkladı: “ Said kelimesinden,” “ Sin harfi kaldırılırsa,” “ Yani baş harfi kesilirse,” “ Geriye “iyd” kalır ki,” “ Bu kelime arapça da,” “ Bayram demektir...” “ Yarın da Kurban bayramıdır...” Osman abi traktörü sürüyormuş, Leonardo da Vinci şakasının atası adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ShadowFury said: http://blog.ucemucar.com/wp-content/uploads/2011/03/ibret_aliniyor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bir beyblade sabri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar