goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vaperon said: Abi herkes ne sinirlendi be :D Off çok eğlendim :D Fiz bile çığrından çıktı. Tamam yaw oyum cehepeye :D FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 anlatsam da anlamazsınız:D sizin partinin iktidarları e-reader vermemiş eğitilememişsiniz işte :D ben zaten trollüyodum ki onu bile anlamamışsınız :D zaten vizyonu geniş adamlar için bu proje :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vaperon said: BabacumMostors said: daha kendi fikrini adam gibi ortaya koyamıyorsun kuyrupğunu kıstırıp uzaklaşıyorsun bence de zorlama yazık, inflak edersin mazallah Alakası yok, kuyruğum da yok, kimseye eyvallahım da. Kendi fikrimi daha önce seninle chp 2011 seçim beyannamesinde tartıştık. Unuttuysan ve ne düşündüğümü bilmek istiyorsan bakar, hatırlarsın. orada yaptığını burada da yapaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 beyler vurmayın adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 İbretlik paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ciddi olsam yazdıklarımda gam yemeyeceğim ve bu kadar açıklamak için uğraşmayacağım... Millet ciddi rage bastı bir anda, 2 dakikada 4 sayfa ilerledi konu. altın ayıcık, hiç kusura bakma. Konuda yoktun, o mesaj spamını da hayatında yaşadığını sanmıyorum. Bir anda shitstorm'a döndü. fizban dahi caps lock sus attı. Daha da rage bait atmaya gerek duymadım... Bu da mı win değil hakim bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://jubageek.files.wordpress.com/2010/06/unsuccessful-troll-thumbnail1.jpg?w=300&h=249 bu arada akp bana ipad verirse kadrolu şakirtleri olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 goldbären said: anlatsam da anlamazsınız:D sizin partinin iktidarları e-reader vermemiş eğitilememişsiniz işte :D ben zaten trollüyodum ki onu bile anlamamışsınız :D zaten vizyonu geniş adamlar için bu proje :D Sesli güldüm lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Loxias said: http://jubageek.files.wordpress.com/2010/06/unsuccessful-troll-thumbnail1.jpg?w=300&h=249 bu arada akp bana ipad verirse kadrolu şakirtleri olabilirim Makine Teorisi 2 sınavının sorularını versinler bende kadroya dahil olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vaperon çaktırma aslında görüşlerimiz ortak bu konunun onbeş sayfa öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 BabacumMostors said: öncek isayfaları okumadım ma tayyip yine son derece acayip tam zihni sinirlik bir projeyle geldi.. buradan sayın başbakanımıza sesleniyorum yahu sen anadoludaki diğer illere kentsel dönüşüm içerisinde sanayinin taşınmasını sağlayacak sübvansiyonu yap, lojistik olanakları arttır (daha etkin bir demir yolu ağı gibi) gözü geriye doğru çevir ve sanayiiyi sadece tek bir ile değil tek bir bölgeye bile yığma demografik olarak dengeli bir büyüme hareketi yap.. ama olmaz bu adamların zihniyeti de bu işte, raylı sistem yapmak zor uzun vadede başarı getirir o yüzden metrobüs yap. geriye doğru göçü yapama onun yerine istanbulu ikiye ayır her mevzuda Almanya örneği veriyorum ama gelin görün ki en uygunu o malesef.. çünkü almanya hem nüfusu hem de yüz ölçümü bakımından Türkiye'ye en yakın olan ülke. bakına damların en kalabalık şehri Berlin, nüfusu 3.4 milyon adamalrın ülke genelindeki nüfus dağılımı da şöyle; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/36/Bev%C3%B6lkerungsdichte.gif yani dengeli çünkü sanayii tek bölgeye yığılmış değil üretim tek yerde değil bu sayede hem bölgesel oalrak büyüyor hem de üretim imknlarını ulaşım çeşitliliği sayesinde dibine kadar etkinleştirebiliyorlar bir de türkiyeye bakın.. istanbul son sayımda 17 milyon mu ne çıktı yani küçük bir avrupa ülkesi kadar hani muhasır medeniyetler seviyesine varmayı amaç edinen ve dünya ekonomisinde yer kaznamak isteyen bir ülke olarak bundan daha kötü bir durumda olamazdık ama hata bizde çünkü alımışız düzensiliğe kaosu yaşamaya ırgalamıyor bizi hiç "lan bunda bir gariplik var" demiyoruz sonra gelip bize "iki istanbul oalcak muhteşem olacak nüfus 25 milyona çıakcak" deiklerinde de "manyak mısın aln sen? kafan mı iyi?" demek yerine şak şaklıyoruz biz var ya milletçe istisnasız "aptalız" ters göçü yaratmaya çalışmak yerine türkiye=istabul olmaya kasıyoruz "gidin aln istanbuldan gelmeyin kırarım bacaklarınızı" demiyorum ama bu dengesiz büyüme şekliyle yakında bokumuzla oynamaya başlarız diyorum, diğer iller de kalkınmalı diyorum, gerekirse sektörel iller modeli yapılmalı diyorum almanyanın olayını türkiyeyle kıyaslamak yanlış ama bence. 1800ün ortalarına kadar birleşememiş irili ufaklı bi sürü devletten oluşan bi birlik var orda. tabii ki memleketçilik çok olduğu için nüfus düzgün dağılacak. öte yandan türkiyede kafası azıcık basanı, çalışacak olanı başkente alacak olan bi padişahlık sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vaperon said: Abi adam eğitim devrimi ile başladı zaten konuşmasına. Dinlemediysen ben ne yapayım. Hangi ülkede her öğrenciye e-book reader veriliyor? Akıllı tahta sistemi kullanılıyor? 4 sene içinde bitirecekmiş tüm Türkiye'de bu adam eğitim alanındaki bu sözlerini. oha kime veriyo ebook reader. hayatımda duyduğum en saçma şey. RESMEN, göz boyamak için DALGA geçiyorlar, gerek CHP gerek AKP. bildiğin testis geçiyolar yani, kuliste konuşuyolardır "kodum mu senin sosyal güvenlik reformuna, heheyyy" diye, başka bi ihtimal veremiyorum. gerçek değildir ya. olmamalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sanayii devriminden önce oluyor bundes republik, sanayi devrimi sırasında "hani hamburga yapalım gemiyle mal getirip götürmek de kolay olur" dememiş abiler mesela doğu almanya 1990 a kadar komünist takıldığından o bölgede sanayileşme vve nüfus yoğunluğu az ki adamlar ayrıca o bölgeye de yatırım yapmaya çalışıyor şu anda hani "yeter artık yerimiz iyi" demediler biz daha olayın başındayız, dünya ekonomisine tam olarak eklemlenemedik, daha doğrusu derme çatma bir gece kondu gibiyiz o yüzden bu gece konduyu yıkıp sağlam temelli bir yapılanmaya girmemiz gerekiyor yapılaiblir mi? evet keza "duble yol yaptık hobarey" demesini biliyorlar eğer kara taşımacılığı bu kadar önemliyse sadece transit geçiş geliri için değil aynı zamanda o yollar üstünde kurulacak sanayi bölgeleri hatta sanayi illeriyle lojistik handikapını kotarabilmeliyiz imkansız değil ama uzun vadede meyvesi toplandığından ve bizim seçmenimizin çoğunluğu kısa vadeli sonuç bekleyen sabırsız işgüzarlar olduklarından (sadece akp değil bütün seçmenlerden bahsediyorum) bu adamlar işlerine geldiği projeleri yapıyor.. kısa vadede "iş yapmış" görünecek şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi tamamen haksızsın demiyorum, almanyanın yaptıklarını yapmalıyız tabiiki ama her bölgede kendi zengini, esnafı, işgücü gayet yeterli düzeydeydi devrim olduğunda o yüzden göç sorunu yaşamadılar. bizde zengin esnaf filan anca özaldan sonra çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Evet gençler, Tuncay Özkan'da girdi Güçbirliği'ne. Boşverin şunu-bunu vaad eden AKP'yi,CHP'yi, MHP'yi. Gelin sizlere insan gibi, başı dik, onurlu yaşamayı vaad eden ATATÜRKÇÜ adayların güçbirliğine verin oylarınızı (mevzu bayağı siyasete dönmüş, gereken propagandayı yapayım). B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gucbirligi ataturkcu ise bende osmanli fanboyuyum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 olay eğitime kaymış ama bu çılgın proje hakkında düşüncem bariz marmaray gibi fail olacak akpci doğuş grubu 1.5 milyar doları çekip çekip 1 tane ray koymadan devlet bizi zarara uğrattı diyecek. olan yine bizim cebimizden giden paralara olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 vaperon said: Cuce, neyle olur eğitim devrimi? Öğrencilere bedava kitap vererek mi? Türkiye'deki her okula Bilgisayarlı eğitim getirerek mi? Akıllı tahta sen hayatında gördün mü? Nedir nasıl kullanılır bilir misin? Ebook reader iler kitap basımına bir son verilecek ve pdf olarak dağıtılacak. Her öğrenciye. Ne yapılır eğitim için daha fazla? Sen açıkla da bilelim. Gülmekle argüman yaratmış olmuyorsun. Sen bir proje koy ortaya da seni destekleyelim o zaman... cocukların bilgisayarı tyok kitabı yok naapsınlar ebook'u. epğitim nasılmı olur, öncelikle eğitmenle olur. öğretmen acığını kapatarak olur. cocukların okula gelmesini sağlıyarak olur. 15 yasıan akdar 3 cocuktan 12ini okuyamazken öğrenilere ebook dağıtmak bi boku cözmez. ebook ile kitap basımına son verilecekmiş, of yarappim ya. bilgisayar yok diyorum sana ne ebookundna bahsediyosun. cocukların yiyecek yemeği yok, sen diyosun kitap basımına son vericez. GÜlerim tabiki aptallıüa ya gülünür ya ağlanır. ağladık ağladık bunaldık artık gülüyoruz. Al sana proje. 20 milyar doların 10'unu halka dağıtalım. her ilk orta okula giden cocuğu olan aileye cocuk basına bölüp dağıtalım. geri kalan 10'uylada adam cocuk bakım evi okulu kuralım. sokaktaki cocuklara yardım edelim. al miss gibi proje. hemde memleketin geleceğine en güzel yatırım. hem burdan gelicek katkı sadece belli başlı zneginlerin cebine girmiycek. bütün memlekeye yarıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ülkenin başbakanı bile fikir hırsızıyken ösym başkanına o sebepten kızmaya gerek yokmuş hakkaten: http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2011/04/28/fft16_mf1306150.Jpeg Görüldüğü üzere proje yeni falan değil, akpnin hiç değil. Ancak bu durum görüşümü değiştirmiyor. Projenin kimin veya neyin olduğu farketmiyor, proje gereksiz, proje zararlı, ötesinde proje bu ülkeye büyük hasar bırakacak. hem çevresel hem ekonomik olarak. Bu arada önceki sayfalara şöyle bir baktım da, dün adam akıllı düzgün tartışıp fikir beyan eden vaperon'un nasıl bir ajdar kıvamına geldiğini gördüm, dün adama karşıt görüşte olsak da düzgün konuşuyor fikir belirtiyor en azından balon gibi cahilce ve ezbere savunmak yerine düşünüyor tartıyor da savunuyor diye saygım vardı, bugün o saygıyı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Düşünmek ayrı bunu eyleme geçirmeye çalışmak apayrı konular. Yani ecevit düşünmüştü ama ne yaptı bu konuyla ilgili dediğinizde bişi yapmadı. Haa proje olur veya olmaz bilemiyorum ama Tayyipe ecevit daha önce düşünmüştü hırsız tayyip demek bu konuda yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 akarsu sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Absolut said: Düşünmek ayrı bunu eyleme geçirmeye çalışmak apayrı konular. Yani ecevit düşünmüştü ama ne yaptı bu konuyla ilgili dediğinizde bişi yapmadı. Haa proje olur veya olmaz bilemiyorum ama Tayyipe ecevit daha önce düşünmüştü hırsız tayyip demek bu konuda yanlış. yapmaya girişmesi ayrı bir konu zaten. ama kendisine ait bir proje olarak, kendi fikri olarak açıklaması fikir hırsızlığına girer bana göre. Ha, bu projeyi gerçekleştirir, ben yaptım der o ayrı, ama "ben buldum, çılgın fikrim var" diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Öyle düşünürsen ecevitinde değil osmanlının projesi tee zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ben buldum süperim demeyecek öyle. Zamanında Ecevit bunu düşünmüş yapamamış, bunu bizim iktidarımızda yapıcaz dese etik kısmını halletmiş olur. Bide chp çalmasın projemi diyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Absolut said: Öyle düşünürsen ecevitinde değil osmanlının projesi tee zamanında. ama ecevit çılgın bir fikrim var diye ortaya atılmamış fark orda. iyi ki de atılmamış zaten bi de o zamandan yapmaya falan kalkarlardı bunu mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar