toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 İki şehir olacakmış İstanbul. Bi tarafta zenginler, diğer tarafta fakirler oturacakmış. Bi de Manhattan projesi vardı. O çok çılgın sayılmaz ama. 27 Nisan'da açıkalayacakmış milletine padişah hazretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çok fakir ve çirkinsin keşke ölsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aklıma bu geldi... http://www.youtube.com/watch?v=_PO42i83LDA Sözler hayat doğuda sessizlik suskunluk anlaminda batıda ise değerli bir taş sanki. susmak doğuda erdem meziyet anlamında batıda ise değersiz bir hak gibi. ayır bizi boğaziçi kurtar beni boğulmadan ayır bizi boğaziçi kutsa beni atlamadan gülmek doğuda utanç kibir anlamında batıda ise doğal bir istek sanki , bilgi doğuda saygınlık itibar anlamında batıda ise paraya endeksli ayır bizi boğaziçi anlat bizi ayırmadan acı ,ağrı ve sonsuz çile politikayla yok hiç bir dilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 köylüleri bi kenara ayırsak hayır demem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 avrupa yakasında haliç'ten bakırköy'e kadar, anadolu yakasında altunizade bölgesinden ötesine artık istanbul denmeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bence göç edenleri geri göndersinler gecekondudakiler için toplu konut yapıp alayını beylikdüzü taraflarına taşısınlar istanbul level atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Benim tezim şöyle ki; İstanbul'da oturan öğrenciler, dışarıda oturan arkadaşlarını evlerine davet etmese nüfus %19.67 azalır. Okulunuz neredeyse orda kalın ! Edit : Gerçekcilik payı eklenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gecekonduların alayını toplu konutlara tasımaları lazım. guzel olur yani bu, ayrıca gerekli de. ama iste herifler toplu konuta gecmezler, direnirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Deathblade said: Benim tezim şöyle ki; İstanbul'da oturan öğrenciler, dışarıda oturan arkadaşlarını evlerine davet etmese nüfus %20 azalır. Okulunuz neredeyse orda kalın ! hiiic alakası yok yalnız. 20% falan hele yok ebesinin seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bence boşaltalım tüm türkiye'yi istanbul'da yaşayalım topluca. bok var çünkü. 2 ye ayrılsın böyle, nüfus 1 istanbul varken 15 milyonsa 2 olduğunda 30 milyon olsunda kendi bokumuzda boğulalım. gidip diyarbakır'a van'a, kars'a, konya'ya, hakkari'ye yatırım yapıp göçün önüne geçmek varken, oraya iş imkanı sağlayıp o bölgeyi kalkındırmak varken hep istanbul hep istanbul. Ulan istanbul'luyum bıktım istanbul'a çivi bile çakılmasından. Yok ya yer kalmadı. dağılın gidin lan. Alın Melih başganı Ankara'ya yapın ne yapacaksanız. Üst geçitleri kaldırsanız zaten 1 şehirlik boş arazi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 istanbul adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 doguya yatırım yaptırıyolar mı ki? eline para gecsin, sen dene bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ya zaten ortasından deniz geçen şehir sistemi aşırı saçma. koskoca şehrin trafiğini 2 tane köprüye yığıyosun, 40 yıl düşünsem daha kötüsünü bulamam heralde. bölünsün istanbul süper olur. fakirleri ayırma konusu tartışmaya açık ama o da güzel olabilir. en azından vize sistemine filan geçilir diye tahmin ediyorum, ki istanbul un nüfus sorununu büyük ölçüde çözer gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 marmaray geliyor abi az kaldı 3. koprude yapılır herhalde.fakat istanbul trafiğinin bunlarla alakası yok istediğin kadar toplu taşıma olsun yol olsun falan olsun kaç tane avrupa ülkesi doldurucak nufusun varsa tek bir şehirde normaldir bitmez trafik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 O zaman caddebostan ve moda sahili adına anadolu adına oyumu veriyorum. Ama ev kiralarını düşürsünler, +1000TL'den aşağı ev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ShadowFury said: ya zaten ortasından deniz geçen şehir sistemi aşırı saçma. koskoca şehrin trafiğini 2 tane köprüye yığıyosun, 40 yıl düşünsem daha kötüsünü bulamam heralde. bölünsün istanbul süper olur. fakirleri ayırma konusu tartışmaya açık ama o da güzel olabilir. en azından vize sistemine filan geçilir diye tahmin ediyorum, ki istanbul un nüfus sorununu büyük ölçüde çözer gibi geliyo. abi su anda da iki farklı sehir oldugunu dusunebilirsin istanbul'un, avrupa ve asya olsun sehirlerin isimler. ne fark edecek? trafik, nufus, ulasım vs konusunda bir farklı olmayacak ki? bugun evi anadolu'da, isi avrupa'da olanlar icin iki farklı sehir oldugunda sadece ben su sehirde calısıyorum, ya da ben su sehirde oturuyorum farkı olabilir ancak. trafigin sorununu cozmek icin insanları toplu tasıma araclarına yonlendirmek gerek. ama benzine zam yaparak degil. adam gibi toplu tasıma sistemi saglayarak. istanbullu olmayanı sehirden atalım, vize sistemi gelsin diyene de akıl fikir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Abi siz ciddi ciddi tartışıyorsunuz, ne iki şehri, neyin tribi bu :) Ne yani insanları zorlamayla sen anadolu çalışıyorsun, anadolu'da kal mı diyecekler ? Adam gibi toplu taşıma gelsin, tramvay metrolar birleşsin, sorun kalmaz. Ayrıca deniz taşımacılığı dünya'nın en mantıklı şeyi, harem selimiye'den beşiktaş'a maksimum 35dk'da gidiyorum. Bugün arkadaşlar şişli'den beşiktaş'a gelemiyor o sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 en az 2. kuşaktan istanbul kökenli olmayan herkesi anadoluya gönderelim diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 O zaman yazında antalya'ya gelmeyin. Deal with it. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 istanbulda yaşayıp denizi 6 ayda bir görenleri gönderin. ya hayır gitsin mersinde yaşasın kaç milyon taşın arasında yaşayacağına, manyak mı bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Deathblade said: O zaman yazında antalya'ya gelmeyin. Deal with it. :) revizyon v2: en az 2. kuşaktan istanbullu olmayanlar istanbula yılda 10 gün gelebilsin, otellerinden dışarı çıkmasın ve bunun için ufak bir servet ödesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hepsini bursaya sürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25203563/ Yazı uzundu şöyle bir göz gezdireyim dedim. "Onların bir milyona alamadıklarını şimdi biz 1 liranın altında alıyoruz." cümlesini okudum, direk kapattım. Hala 6 sıfırın atılması ve ekonomiye can verilmesi arasındaki ilişkiyi çözemeyen, bu yüzden oy verenlerin olması üzücü. Sıkıldım artık, bu kadar mı aptal olabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hayatımda bu kadar saçma bişi duymadım 2 şehir nedir la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çılgın proje bu muymuş? kadıköyü normalde alamadılar böle mi hakimiyet altına almaya kasıcaklar şimdi? eahaha çok çılgınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar