applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 DarKRideR said: eh işte antep kazanırsa veya puan kaybederse diye korkutular. Durduk yerde gelip arkadan vuran Mehmet Topuz'a birşey yok, vurulan Murat Ceylan ikinci sarıdan atılıyor ... Yazık günah, Antep'e yazık tam sunu sorcaktim.. adamin kirmizisi dogru da. topuza neden kart yok ? gerci ayni topuz ceyhuna yumruk atinca hakemin gözu önunnde sari bile almamsti.. var mi gariplik dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Antep maci sekiz kisi bitirebilirse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kafadan 5dk var hep ts mi atacak bi tane biz atalım 90+3te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 trabzon bursayı yener mi bilmiyorum ama.asıl maç yarın.trabzon bursayı yenerse şampiyondur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bursanın yatış hazırlıkları başlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 korner değilmiş de o bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahahah.fener deli dana gibi koşuşturuyor lan yazık adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 applev0dka said: DarKRideR said: eh işte antep kazanırsa veya puan kaybederse diye korkutular. Durduk yerde gelip arkadan vuran Mehmet Topuz'a birşey yok, vurulan Murat Ceylan ikinci sarıdan atılıyor ... Yazık günah, Antep'e yazık tam sunu sorcaktim.. adamin kirmizisi dogru da. topuza neden kart yok ? gerci ayni topuz ceyhuna yumruk atinca hakemin gözu önunnde sari bile almamsti.. var mi gariplik dimi onlar azizin cocuklari da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Luganonun zıplayıp yatan adamın bileğine basması nedir hakemin gözünün önünde biri bana bunun cevabını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ooooooooooooooof trabzon olmasaydı bari şampiyon ya. 10 sene konusurlar anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bursa nasıl yatar belli değil yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 maç kaç dakika uzayacak merak ediyorum. gerçi artık 15 dk da uzasa bizimkilerde kondüsyon kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çünkü lugano bir sivok değil, kart görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yarin trabzonun 3 puani garanti. kimseye yatar eder demeyi sevmem ama bursa baskani bile cikip bizi sampiyon eden trabzon icin fenerden 2 puan caldik gibi bir yorum yaptiktan sonra cok bisi beklememek gerek. 6 dakika uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Wispy said: Luganonun zıplayıp yatan adamın bileğine basması nedir hakemin gözünün önünde biri bana bunun cevabını versin. lugano iyi adamdir melek gibidir,isteyerek yapmamstr oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sonucu ne olursa olsun maç güzel oldu. Keşke her maç böyle olsa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahmedinejad said: ooooooooooooooof trabzon olmasaydı bari şampiyon ya. 10 sene konusurlar anasını satim etrafta trabzonlumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 o değilde şu stresi yaşamaktansa 14. olmak dha iyimiş lan yine son haftalarda gitti şampiyonluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahmedinejad said: ooooooooooooooof trabzon olmasaydı bari şampiyon ya. 10 sene konusurlar anasını satim Febeliler şampiyon olsun olmasın susmuyor, kısıtlı imkanlarla bir takım şampiyon olursa, taraftarı konuşsun varsın. Bu hazımsızlık niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 giden şampiyonluk böyle gitsin. mücadele ederek, futbol oynayarak, karşına 16 rakibi ve maç başına 3 hakemi alarak.. şampiyonlar ligi için falan daha tecrübeli oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 maç başına 3 hakem mi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bursa dengesiz ya gökçek yanlışlıkla gol atar falan yarın belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 applev0dka said: Wispy said: Luganonun zıplayıp yatan adamın bileğine basması nedir hakemin gözünün önünde biri bana bunun cevabını versin. lugano iyi adamdir melek gibidir,isteyerek yapmamstr oh wai... Ayağın kırılsın diye beddua ettiğim tek insan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ya uzatmanin 4 dakkasi gitti daha 1 dakka top oynanmadi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar