Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Gaziantepspor/ 16.04.2011@ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

eh işte antep kazanırsa veya puan kaybederse diye korkutular.

Durduk yerde gelip arkadan vuran Mehmet Topuz'a birşey yok, vurulan Murat Ceylan ikinci sarıdan atılıyor ...

Yazık günah, Antep'e yazık

tam sunu sorcaktim..

adamin kirmizisi dogru da.
topuza neden kart yok ?
gerci ayni topuz ceyhuna yumruk atinca hakemin gözu önunnde sari bile almamsti.. var mi gariplik dimi
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

DarKRideR said:

eh işte antep kazanırsa veya puan kaybederse diye korkutular.

Durduk yerde gelip arkadan vuran Mehmet Topuz'a birşey yok, vurulan Murat Ceylan ikinci sarıdan atılıyor ...

Yazık günah, Antep'e yazık

tam sunu sorcaktim..

adamin kirmizisi dogru da.
topuza neden kart yok ?
gerci ayni topuz ceyhuna yumruk atinca hakemin gözu önunnde sari bile almamsti.. var mi gariplik dimi

onlar azizin cocuklari da ondan
Mesaj tarihi:
yarin trabzonun 3 puani garanti. kimseye yatar eder demeyi sevmem ama bursa baskani bile cikip bizi sampiyon eden trabzon icin fenerden 2 puan caldik gibi bir yorum yaptiktan sonra cok bisi beklememek gerek.

6 dakika uzatma
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

ooooooooooooooof trabzon olmasaydı bari şampiyon ya.

10 sene konusurlar anasını satim

Febeliler şampiyon olsun olmasın susmuyor, kısıtlı imkanlarla bir takım şampiyon olursa, taraftarı konuşsun varsın. Bu hazımsızlık niye ?
Mesaj tarihi:
giden şampiyonluk böyle gitsin. mücadele ederek, futbol oynayarak, karşına 16 rakibi ve maç başına 3 hakemi alarak.. şampiyonlar ligi için falan daha tecrübeli oluruz.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Wispy said:

Luganonun zıplayıp yatan adamın bileğine basması nedir hakemin gözünün önünde biri bana bunun cevabını versin.

lugano iyi adamdir melek gibidir,isteyerek yapmamstr

oh wai...

Ayağın kırılsın diye beddua ettiğim tek insan evet
  • Yeni Oluştur...