senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 matlabin agzini kirdim simulinkin cenesini yamulttum dedim bana da gonderirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben de adamlara "hacım size bi sürü high quality, crème de' le' crème adam getiren benim ama!" diye baskı kurayım bari :[ ben tycoon ve detaylı simulasyon oyunlarını seviyorum falan gibi bişi yazıp yolladım keza. sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 tycoon kariyerime theme hospital ile başladım, simcity 3000de yaptığım şehre ben tuvaletteyken god mode ile tecavüz eden 40 yıllık arkadaşımı evden kovmuşluğum var dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi ben inşaatçıyım, yarın öbür gün ev yaptırırsanız falan yardımcı olurum projede falan de sdfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 said: Autocad : Mükemmel Solidworks : Mükemmel Matlab : Mükemmel Catia : Mükemmel Rhinoceros : Mükemmel İngilizce : Perfect Excel : Mükemmel Windows Xp : Mükemmel Windows 7 : Mükemmel Google Chrome : Kullanmıyorum catia mı gitsem pro/e mi bilemiyorum. surfacing istiyorum parametrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi matlab gibi proğramlar mükemmel kullanılabilecek şeyler değil yalnız. c++'ın eline verdim demek gibi olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bu oyun yalan olur, her güzel şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 olmaz olmaz.. yalan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Şu oyunu gördükten sonraki mutluluğum = 8 gün sonra ev sahibinin bozuk kombi yerine bugün yenisini alması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mühendisliğinden anlamıyorum da (en fazla raba kullanırken vektörler görebiliyorum) güzel verim alınabileceğe benziyor sistem. Teknik sebeplerle tüm vidyoları izleyemedim henüz, yarına umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 söylendimi bilmiyorum ama bu bir simülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Evet, ve biz de mühendisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oha negzel lan bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ENCİNİYIR GELDİ HANIM diye bağırmak istiyorum şu başlığı gördüğümde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 patinin komple müyendis olması komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Neden kız yok diyorduk itü makine gibi forummuşuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Başvurdum betaya, bakalım kabul edecekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Düzenliğin motoru şunla bastırıp kullanabiliyosan bi işe yarayabilir: http://www.youtube.com/watch?v=nik6bxZcm9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 oyun ne kadar detaylı olacak çok merak ediyorum. mühendis adama böyle şeyler göstermeyin, ister istemez gaza getiriyor adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 anaaaaam tam benlikmiş ya bu. atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahah oyun resmen engineer magnet cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bahahhahahah abi elemanlar hassas noktadan dokanmışlar. yok burası oyunlara da para veren bi topluluk hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Şimdi takip edemedim olayı oyunmuymuş değil miymiş çıkmış mı nolmuş nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 heyt nihayet. yıllardır işletmesini/bakım-tutumunu yaptığım makineleri dizaynda edebilmek süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Hah bi mühendis daha 2-3 kişi daha gelirse forumda özerklik ilan edicez. Ama özerklikten önce forumda yazıları kendi dilimizde yapabilmeyi istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar