Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 walla ben ölumsuz olmak istemem $ahsen..Hatta 1-2 sene veya 1-2 gun sora ölsem hıc bı sakıncası olmaz desem de ölum bu ne zmn gelcegı bellı olmuyor..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Ölümsüzlük değilde hastalıklara çare bulsalar yeter. Yani sonsuz yaşamda iyi birşey değildir bence. Onlar bizi Full Sağlıklı yapsın yeter. çare bulsalar, ilaç şirketleri ya hiç para kazanamaz, ya da çok para kazanırlar, direk enjekte edilip tedavisi olursa bunun ilaç şirketleri kaybeder, ama hapla sömürme muhabbetine girerlerse kazanan taraf ilaç şirketleri olur[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben drıagonum ben ölmem[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Infeqted, 09 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: cok ileri gidiyor bu adam.. Allah a temeccuh mu kosuyor ben anlamadim amacini.. nesin islam alemine acikca soylesin nereye varmaya calisiyor bırakın ya hakikaten bu nası bi yorumdur.. böyle bi yorumu nasıl yapıyosunuz ben anlamıyorum ya(!) siz yarın bigün nelere karşı çıkarsınız kimbilir.. nası gerikafalı bir düşüncedir ya! al işte neden müslüman ülkeler ( bide dinimiz bir ilim dinidir diye geçerken) bu kadar geri al..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 meditasyon[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Prawler, 09 Ağustos 2004 01:25 tarihinde demiş ki: çare bulsalar, ilaç şirketleri ya hiç para kazanamaz, ya da çok para kazanırlar, direk enjekte edilip tedavisi olursa bunun ilaç şirketleri kaybeder, ama hapla sömürme muhabbetine girerlerse kazanan taraf ilaç şirketleri olur economy 101? lol :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Infeqted, 09 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: cok ileri gidiyor bu adam.. Allah a temeccuh mu kosuyor ben anlamadim amacini.. nesin islam alemine acikca soylesin nereye varmaya calisiyor Heralde doğru zamanda doğru yerde olsan Galileo'yu suçlu bulanların başında gelirdin? Ya da neşter kullanmayı kafirlik sayanların? Veya tedavi için tıptan şifa dilemeyi dine sırt çevirmek sayanların? Ya da kopernike burun kıvıranların.. Örnekler tükenmez... Çok güzel bir laf var hoşuma çok giden: Kimileri evreni Tanrı'nın yarattığını söyler. Kimileri ise evreni bilimin sonucu olarak görür. Ben ise bilimin Tanrı'nın yarattığını düşünürüm[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 full time dedeli bir dünya düşünemiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Rewendor, 09 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: E iyi de arcane, hastalıklı veya kendisini öldürebilecek her şeyi yenileyebilecek kadar iyiyse ölümsüz demektir. Kalbi mi durdu? Yenile. Beyinde hasar mı var? Yenile. Nefes borusu mu tıkandı? Yenile... yahu ölüyor mu ölmüyor mu onu söyle ? ölüyorsan ölümsüz değilsindir bu kadar basit, istersen 20 yaşında genç bedeniyle öl, ölürsün yani, ki ölmemenin de bence bi sakıncası yok.bana uyar.ama yazıda bundan bahsetmemiş.[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 *! eline sam abiden ödünç aldığı minigun'ı ı geçirir ve arcane i bulmaya gider *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ha o konuda haklısın, yazıda geçmiyor da her şeyi yenileyen bir canlının ölümsüz olması da doğaldır. Ölümsüz derken doğal yolları kastediyorum tabii yoksa iyileşme sürecinden daha hızlı aldığı zararla tabii ölür. Yani bilmiyorum belki de ölüyordur ama ölmemesi de doğaldır böle bi canlının bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Ölümsüzlük değilde hastalıklara çare bulsalar yeter. Yani sonsuz yaşamda iyi birşey değildir bence. Onlar bizi Full Sağlıklı yapsın yeter. işte buna katılıyorum, sanırım (en azından ben) asla istemezdim ölümsüz olmayı. yani düşünsenize bazılarımıza şuan da yaşadıgımız hayat bile fazla geliyor ve bitmesini beklemiyor, kendi bitiriyor. ölümsüzlük fikrini islamla cartla curtla yorumlamıcam çünkü yapan aslında ne kadar sacmaladıgının farkına varmıştır sanırım..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hastalıklara çare değil bu. yaşlanarak ölmeyi engelliyo. yani engellemesi hedefleniyo. filan. engelleyemeyecek tabi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Erutan, 09 Ağustos 2004 01:32 tarihinde demiş ki: full time dedeli bir dünya düşünemiyorum bende full time erutanlı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 black_b ile tartışmamızdan kısaca ileticem.. ölümsüzlükle ilgili.. wildpervert: Bence ölümsüzlük olması durumunda insanların şuanki bakış açısı olmaz, herkesin düşüncesi ve ölümsüzlüğü yorumlaması çok farklı olur.. şuanda birisi kafasında ölümsüzlük tanımını canlandırdığı zaman onun için ölümsüzlük "hayatın tüm insanlar için normal devam edip de sadece bu kişi için ölümsüzlük olduğu" olur.. yani böyle birşeyi bir çok açıdan düşünmek lasım.. insan tam olarak o durumu düşünemez.. bence öyle bir durumda zaten üreme olayı tamamen bitirilirdi.. ama şuanda öyle düşünebilcemizi sanmıyorum.. ve olsaydı eminim hayalimizden çok daha iyi olurdu. Black_B: Bence; yeni insanlar dünyaya gelmediği zaman yeni düşünce biçimleri ve yaşam tarzları ortaya çıkmaz, oluşmaz. mesela bir emperyalizm kavramı gibi bir düşünce ortaya çıkmaz çünkü sen emperyalistsindir ve başka birşey düşünmezsin sürekli bunu savunursun. ve çok anlamsız bir dünya olur hiç bir gelişme olmaz..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Pyr0, 09 Ağustos 2004 01:52 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 09 Ağustos 2004 01:32 tarihinde demiş ki: full time dedeli bir dünya düşünemiyorum bende full time erutanlı.. zuahhaha[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Rewendor, 09 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: Nefes borusu mu tıkandı? Yenile... Azuh yok artık bogazına yemek kaçan adam da çat diye yeniler o zaman bu kadar kolay olmas bea :D Bi de merak ettim yenileme işlemi ne kadar sürüyo die öle uzun ve zahmetli bir süreçse hiç uğraşamam valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aklıma geldi :) timsahlarda kalp krizi geçirmiyorlarmış[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hastalıklı organı aldır, yeniden oluşsun hatta daha gür çıksın :-P teorik olarak ölümsüz! süfer bişi, kazık çakarız yaw dünyaya! düşünsenize 150 yaşındayız ve hala 20 yaşında bi vücudumuz var süpper! gerçi kertenkelelerin uzuvları yeniden çıkıyor da noluyo bize bir yararı olmuyor ki bunun olsun?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla ölümsüzlük ilacını bulsalar bile bizde günde 20 kişi trfaik yüzünden ölüyor yani çare değil :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Pati halkının birbirini güdüleme olgusuna bayılıyorum. Infeqted gelse, sıradan şöyle dalgasını geçse keşke :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Valla ölümsüzlük ilacını bulsalar bile bizde günde 20 kişi trfaik yüzünden ölüyor yani çare değil :( Onun için gerçek ölümsüzlük şöyle oluyor, teknoloji bayağı ilerleyince gidiyorsun 20li yaşlarda vücudunu klonlatıyorsun, klonun bekliyor, sonra her hafta düzenli olarak gidip beyin "hdd"ni bir merkez bilgisayara "backup"lıyorsun, sonra sen trafik kazası veya başka sebeplerle öldükçe veya vücudunda bir kötülük oluştukça klonlandığın yerden kalkıyorsun. Tabii biraz bilimkurgu kokuyor ama ilk aşama olan klonlanma bitti sayılır, bir de beyni "backuplamayı" başarırsak tamamdır.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ooo kafada bitirdim olayı diosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Böle bişi olursa eğer bu teknoloji için dünya birbiriyle savaşır. En son ayakta kalanlar nasılsa ölümsüz, dünyada yaşarlar tke başlarına..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Onada bişiler bulsalar süfer olur... :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar