Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 'Axolotl', Meksika'nın Xochimilco Gölü'nde yaşayan bir tür 'su kertenkelesi'. Erişkin halinde en çok 25 santimetre boya ulaşabilen bu son derece ilginç canlının, müthiş bir de özeliği var. 'Axolotl', diğer kertenkelelerdeki gibi sadece kuyruğunu değil, bacağı, gözü, hatta kalbi dahil birçok organını birkaç gün içinde yenileyebiliyor. Kalbi veya başka bir organı herhangi bir şekilde işlevini yitirdiğinde, 'axolotl', aynı bölgedeki hücrelere yenilenmeleri için sinyaller gönderiyor. Salgılanan hormonlar, sağlam hücreleri hasar gören hücrelere yönlendirerek, o bölgedeyi onarıyor. 'Axolotl'un bu müthiş özelliğini keşfeden bilim dünyası da, kendini adeta yeniden yaratabilen bu hayvanı inceleme altına aldı. 'Axolotl'da ölümsüzlüğün sırrının yattığını düşünen Alman Max Planck Enstitüsü, mucize hayvanın araştırılması için bütçe ayırdı. Dresden'deki enstitüde görevli araştırmacı Elly Tanaka, 'axolotl'un biyolojik sırrının çözülmesinin 10 - 50 yıl sürebileceğini söyledi.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|have no fear,vlad is here! -vladHakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmzallah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 cok ileri gidiyor bu adam.. Allah a temeccuh mu kosuyor ben anlamadim amacini.. nesin islam alemine acikca soylesin nereye varmaya calisiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abi tahminim bu ölümsüzlük bulununca dünya değişecek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ölümsüzlüğün sırrı bulunursa, dünya kaosa sürüklenir[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kaynak neresi?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 peki bu balık kız arkadaş ilişkileirnde başarılı mıymış? bana o lazım :-P balık ölüyor di mi? yoksa sonsuza kadar yaşıyor mu?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hulk filmi geldi aklıma.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bone kertenkele abi bu balık değil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kaynağı milliyet[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aslında enteresan olan, organizma zaten ölümsüz. bi yerden sonra kendi kendine ölme emri veriyor ve kendini öldürüyor. garip olan bu. hepimiz ölümsüzüz aslında yani. lakin sonra bu komutu override ediyoruz. evet. tek maksat bir sonraki nesile genleri aktarmak ve sonra ortadan çekilmek. lakin bunun sebebinin ne olduğu hakkında doğru dürüst bi fikir bile yürütülemiyor yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Infeqted yarın öbürgün olur da bu tarz bir buluş birinin kopan uzuvunu yerine getirdiğinde önce dini tören mi yapacaksın ? Yazıyı okudun mu bilmiyorum da bahsettiğin dine aykırı hiçbirşey yok, başlık zaten tamamen ilgi çekme amaçlı, konuyla bağdaşmıyor.[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 herkes ölümsüz olursa dünya yaşanmaz hale gelir.... bırakın insanlar zamanı geldiğinde ölsün[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bu insanlara pek fayda sağlamaz. Bir organizma ne kadar basitse kendini yenileyebilmesi de o kadar kolaydır. Ancak insanlarda form değiştirmiş ve yeni görevine adapte olmuş hücre ve dokuların çokluğundan bu durum minimum düzeydedir.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ee peki 2'ye bölünce 2 tane mi oluyorlar? Peki ya shotgun'la 2.54 cm'den patlatsak? Dirilir mi?[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ölümsüzlük değilde hastalıklara çare bulsalar yeter. Yani sonsuz yaşamda iyi birşey değildir bence. Onlar bizi Full Sağlıklı yapsın yeter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: n0body, 09 Ağustos 2004 01:07 tarihinde demiş ki: herkes ölümsüz olursa dünya yaşanmaz hale gelir.... bırakın insanlar zamanı geldiğinde ölsün en azından dokuların tamiri mümkün olursa, bu insanlık için çok faydalı olcak. hele sinir hücrelerini tamir/yenilemek mümkün olursa, mükemmel birşey olur. felçli hastalara süper bir olay bi de bunu düşün :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Beyin de sinir hücrelerinden oluşur ama. Tamamen yenileyebilirsek %90 ihtimalle ölümsüz oluruz zaten.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 vaay be :) ölümsüzmü olucaz artık :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 biz ölene kadar ölümsüzlüğün sırrının falan bulunacağını sanmadığımdan şeyimden aşa kasımpaşa[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yahu bahsi geçen hayvan sadece kendini yeniliyor, ölümsüz diye birşey yazmıyor.ne ölümsüzlüğünden bahsediyorsunuz.ölümsüz mü denmiş ?[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 başlıkda denmemiş mi? okuyamıyor muyum?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ne yani hayvan hiç ölmemiş mi?? cesedi yokmu?? kafasına kodular mı bak nası ölüyo kodumun hayvanını =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Infeqted, 09 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: cok ileri gidiyor bu adam.. Allah a temeccuh mu kosuyor ben anlamadim amacini.. nesin islam alemine acikca soylesin nereye varmaya calisiyor ya bu ne hastalıklı bir yorumdur? herşey bir yere kadar, madem bu kadar bağlısın dinine, allah onun çözülmesini istemeseydi öyle bir yaratık oluşmadı öyle düşün? gen diye birşey olmazdı, çözülemez birşey olurdu? allah ilimi de beyini de insan birşeyler keşfetmiş diye vermiş.. bunları araştıran adam da para kazanıp evine ekmek götürmeye çalışıyor.. ne bağnaz ve terbiyesiz insanlar var..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 E iyi de arcane, hastalıklı veya kendisini öldürebilecek her şeyi yenileyebilecek kadar iyiyse ölümsüz demektir. Kalbi mi durdu? Yenile. Beyinde hasar mı var? Yenile. Nefes borusu mu tıkandı? Yenile...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 thelegbraya katılmadan edemiycem[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 09 Ağustos 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar