di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Selam, Dun hatanun kredi karti ekstresinde 299 liralik 5 taksitli bir alisveris gorduk, aciklama olarak real life izmir yaziyordu ve biz yapmadik o alisverisi. Bir sekilde bizim adimiza internetten yapilmis bu elemanlarla alisveris ama kendileri de ne sattiklarini bilmiyorlar. Sikayetti dilekceydi verdik onlari da bilen vardir belki diye sorayim dedim. Ne ayak bu tipler bileniniz var mi ? Ya da ayni durum basina gelmis kimse var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 trolleyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Su konuyu acan kisi olarak "trollemeli miyim?" diye kendine bi sor bakalim ne diyecek vicdanin ? =P http://forum.paticik.com/read.php?62,5531238,5531238#msg-5531238 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Di ye cevap verilmez adam forumda herkesin her mesajını ezberinde tutuyor anında verir cevabını. Direk bankayı arayıp ödemenin iptalini isteyebilirsiniz onlarda karşı tarafı arayıp boyle boyle odemenin iptali istendi dicektir bu arada tabii adamlar eger iptal etmiyorsa 299 lirayı oyle bi durum varsa direk onlardan iptal edin daha iyi. Aklına gelebilecek herseyı soylıcez bız burda ama düşünemedigin göremedigin seyleri soylemıcez o yuzden cok ekstrem bir bilgi bekleme bizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 alışverişi yaptıysanız firma bilgisi farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Hayir telefonla aradik ne ayaksiniz diye kendileri de bilmiyor ne urunleri var. Firma adi farkli gorunse bile tutar ve taksit sayisi tutmuyor. Oyle bir alisveris yapmadik. Hani bir firma ile alaklidir bu firma, ordan geciriyorlardir diye merak edip sordum. Baya baya aglaticam ben bu elemanlari. Dur bakalim ne cikcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 unuttuğunuz filan bir şey olmasın, neden 5 taksitli alsınki alan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Iste olay kredi karti bilgisi calindi degil zaten. Calsalar neden sigorta yaptirsinlar bizim icin ? =) Daha cok bir firmadan alisveris yapmisiz da bunlar da yan firmasi olaraktan katakulliye getirip onaysiz sigorta hizmeti gecirmisler gibi gorunuyor. Haliyle ortada bir faili mechul olmadigindan butun haftanin sinirini bu adamlardan cikarma sansim var. Agizlarina agizlarina vurucam. adasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di said: Daha cok bir firmadan alisveris yapmisiz da bunlar da yan firmasi olaraktan katakulliye getirip onaysiz sigorta hizmeti gecirmisler gibi gorunuyor. evet bu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di bbaşına gelmeyen kalmadı gene. sağol paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Kusura bakma hacim sormadan paylastim. lulz. Gerci azicik gozunle okusan dert yanmadigimi, bilgi almaya calistigimiz anlican ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di'ye bulaşarak hayatlarının hatasını yaptılar. hayatta unutmaz artık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di said: Iste olay kredi karti bilgisi calindi degil zaten. Calsalar neden sigorta yaptirsinlar bizim icin ? =) Daha cok bir firmadan alisveris yapmisiz da bunlar da yan firmasi olaraktan katakulliye getirip onaysiz sigorta hizmeti gecirmisler gibi gorunuyor. Haliyle ortada bir faili mechul olmadigindan butun haftanin sinirini bu adamlardan cikarma sansim var. Agizlarina agizlarina vurucam. adasdad humm mantıklı evet. son bölüme çok güldüm yalnız.burada paylaşmaya devam lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mail order alisveris filan olabilir, bazi firmalar atiyorum bonusla anlasmasi yoksa tanidik veya anlasmali firmaya cektirip taksit yaptiriyor, aralarinda passlasiyorlar bole basima gelmisti bi kere ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Jeeztro said: di bbaşına gelmeyen kalmadı gene. sağol paylaştığın için. emeğine sağlık di +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Olayi ogrendim. Soyle ki; Cekimin yapildigi gun esim vermemesi gerektigi halde kan veriyor ve bayiliyor. Ustune bu tipler ariyor, iste eskiden beri acibadem sigortalisiniz, kazanilmis haklariniz var, isterseniz bir sey odemiyorsunuz diyerek bir ton sey sayiyor. Hatun istemiyorum dedikce kene gibi yapistiklarindan birakmiyorlar ve en azindan policeyi gonderelim inceleyin deyince kurtulmak icin iyi tamam diyor. Olayin bu kismi ilginc ama. Herhangi bir kart ya da hassas bilgi vermedigi halde cat diye cekim islemi yapiliyor ve islem baslatiliyor. Hani desek ki acibadem cekti parayi bunlarin talimatiyla, o da mumkun degil cunku islemi yapan firma olarak bunlarin adi gorunuyor extre'de. Olayi anlayinca acibadem sigorta genel mudurluk ile de gorustuk. Baya baya tutusmus durumdalar. Pazartesi sali belli olur detayi yazarim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Oha olaya bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 lan ne insanlar var arkadaş ya. yuh. bsg lan istemiyorum işte. bu tarz adamlara bağırıp çağıracaksın aga. laftan anlamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di sen amerikada felan yaşasan trilyoner olmuştun başına gelen olayların tazminatlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 benim hp parami haciladi vermiyo lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 suratına kapatmak gibi çok güzel bir yöntem var bildiğim kadarıyla. fazla kibar olmaya gerek yok, sınırı aştığı an çat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 -hebeleden ariyorum, iyi gunler size hede hodo firsatlarimizi taniticaktim vaktiniz.. -ilgilenmiyorum, baybay, tesekkur caaaat sunu herkes yapabilse dunya cok daha iyi biyer olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar