Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 aylık masrafı ne kadar ufaklıkların? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 40-50 lira zor buluyor. Ucuz. Tabii bazıları 400-500 lira harcıyormuş ama ne yapıyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 aaa süper nan, e iimiş. peki uçaklara falan bindirebili muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 pahali olmayabilir ama gereksiz bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 türüne göre deişir.ben mesela evde beslemiyorum.sokaktaki kedileri besliyorum.tavuk et falan piştimi evde yemek çıkıyo onlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Zaybird said: türüne göre deişir.ben mesela evde beslemiyorum.sokaktaki kedileri besliyorum.tavuk et falan piştimi evde yemek çıkıyo onlara da.sahipleniyo musun peki onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 arada sevip okşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Aslında evet, hayvana düzgün bir şekilde bakmak istiyorsan masraflı. Aşısı, ilaçları özellikle en çok masraf getiren kısmı. Yemek seçmeyi öğretmezsen bebeyken, öyle alışır.. ancak aşıları gerçekten ateş pahası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2-3 aylıkken alırsan bi seri aşıları var (5 tane idi galiba tanesi 50tlden). Bölgedeki veterinere göre öyle bir masrafı olur. Tek seferlik, kap, tarak, oyuncak vs masrafın olabilir. Bir de kısırlaştırma(erkek kedi 300tl verdimdi), eğer yaptıracak olursan. Bunlar paha biçilebilen masraflar. Gecenin bi saati ayağına saldırıp seni havaya sıçratması paha biçilemeyenler tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 agzina yedigi tekme onun pahasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2 tane kedim var. mama, kum, veteriner masrafları vs herşey dahil aylık ortaşama 100 lira civarı tutuyor toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sen sanırım diyarbakırda bakıcaksın kediye.orda aşı ücretleri felan daha az olabilir.burda gömçürmek için çalışıyor veterinerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Aşı için belediyelerin veterinerlik hizmetleri var oradan ucuza getirebilirsin. Yemek çok kaliteli mamalarda var normal mamalarda var.Eğer tekir cinsi yani sokak kedisi alirsan.Kaliteli mama vermeye gerek yok.Doğal olarak bünyeleri çok kuvvetli.Ama cins kedilere pahalı mamalardan verdiklerini gördüm.Birazda benim düşünceme göre özel veterinerler pahalı mamaları kasıyolar.Bi aşının maliyeti 5tl-10 tl arası değişirken 50 tl almaları ne kadar kastıklarının göstergesi zaten. Ben kendi kedime goody aliyorum çok uygun.Arada ıslak mamada takviye ediyorum.Evde pişen et türü yemeklerdende veriyoruz arada.Pek bi masrafı çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 max 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Esnaf said: sen sanırım diyarbakırda bakıcaksın kediye.orda aşı ücretleri felan daha az olabilir.burda gömçürmek için çalışıyor veterinerler evet =) arkadaş olsun dıe dusunuorm da, hep hayalımdı ama bakamam dıe tırsıodum. ama kedıler oyle cok gezdırılmek ısteyen hayvanlar deıl dımı? evde takılsın/takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Evde koltuklar falan heryer tüy olacak, arada dellenip tırnaklarını temizlemek vs isteyecek koltuklaklardan ilmek çıkarıcak vs vs. Benim şahsi fikrim ufak bahçeli bir ev varsa ancak hayvan alınır yoksa dediklerime katlanabileceksen eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 her taraf tüy olma olayı yalan direk ama koltuk olayında haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bu arada yanlış anlamayın ama gooody en kötü markalardan biri mama konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Hacim durmadan oraya buraya giden adamsin. Yuk olur kedi sana. Kafana eser sokaga birakayim dersin bir gun, o da o kedinin sonu olur. Ev kedilerinin sokaktaki sansi cok cok az oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kediye 400 falan harcayan mı varmış kum 15 tl 1 ay gidiyor mama 50 tl 2 ay gidiyor ayrıca kediyle birlikte tırmalama olayından alın.en baştan alışsın.bizim kedi canı sıkıldıkça ona saldırıyor.koltuk perde halı falan tırmaladıgını gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bana 500 lira verseler kedi besliceksin deseler beslemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kuma para mı veriyorusnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 benim kedi kuma yapmıyor ama yinede alıp koyuyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Suark said: aylık masrafı ne kadar ufaklıkların? hı? hiç bir masrafı yok yavruyken ilk zamanlar 1-2 aşısı oluyor sonra zaten 3 ayda bir falan diye rutin takılıyorsun az bişi veriyorsun. veteriner masrafı böyle bişi bi süre sonra zaten gitmiyorsun bi daha lazım olmadıkça. kedi kumu alcan bi büyük ucuz oda gider bir kaç ay. işte o kadar. mama bile almasan olur bizim kediler mama sevmiyor ev yemeği akıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar