Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mı acaba? güldüm asdf http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150165666917570&oid=139602049424906&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 adamın söyledikleri gayet doğru şeyler bence ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 oylara oy kattı yine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi cok uzuluyorum bu ulusalcilara ya. Adamin dedikleri dogru abi, butun gazeteler sumen alti etmis mis . Aydinlik da utanmadan HACLI NIN AVUKATI diye baslik atmis. Abi beyni olan bir insan yok mu bunlarin arasinda bu insanlara bir yol gostersin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ne demesi lazımdı acaba siz bize saldrdınız zamanında bnede simdi sizin agzınıza sıccam hazır olun deyip savaşmı ilan etseydi. ilahi ulusalcılar. uzlaşmacı davranıyor işte ab ye girmek istiosak adamlarla anlaşmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gülmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 HAÇLI AÇILIMI yürü be Tayeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sipeyskeyk said: Abi beyni olan bir insan yok mu bunlarin arasinda bu insanlara bir yol gostersin falan. yok o taraf diğer %60 lık gibi koyun gibi güdülmek için uygun değil, o yüzden her kafadan bir ses çıkıyor. henüz düşünebilme yetilerini kaybetmenişler. bi de nah girer türkiye ab'ye. daha bunu yiyenler var abe alacak TR'yi. ben olsam bende almam lan malmıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Adam %10 seçim barajı demokrasiyle ilintili değil dedi, fırça atmak oldu. Azınlıklar soruluyor siz fransız kalmışsınz diye cevap geliyor. Bunlar klasik hamasi cevaplar, öyle bu ne lan dicek bi şey değil ama fırça hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 eldar sen konuya fransız kalmışsın.. /fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SIw86plHWBA var mıydı bu vidyo bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 şu son koyulan videoda göze sokulan taraflılık zavallı birşey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 baykal tarzı muhalefet ile bu ülke nerelere geldi görüyoruz , yok başbakan çark etmiş yok başbakan attan düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 stv nin ulusalcı modeli galiba bu kanal hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yunusemre said: http://www.youtube.com/watch?v=SIw86plHWBA var mıydı bu vidyo bilemedim çok başarısız kes yapıştır var burda.adamın cümlesini yarıda kesip bi kısımını almışlar.cümlenin tamamımı yayınlayınca farklı sonuç çıkıyor. başarısız yancılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Of ahmakların beğenisini kazandı yine, tişkirlir tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ikinci kısmın vidyosunu koysanıza bir varsa izlemedim ben bulamadım da nette bi bunu bulabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 /yell Avrupa, Haçlı Seferleri, Fransız, bla bla You have gained 45000 experience points You have gained 2% votes Your reputation with Turk Halkı has increased by 9001 Your reputation with Avrupa has decreased by 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yunusemre said: ikinci kısmın vidyosunu koysanıza bir varsa izlemedim ben bulamadım da nette bi bunu bulabiliyorum http://www.youtube.com/embed/v3ddpPjbtMo 12:53 den sonra dinle. adamın cümlesi kesilmiş aradan alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 İzlemeye gerek yok, göndermicez dedi sonra geri vitesin Allahını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 aramızda her akşam rakı içip hardcore akp yandaşı arkadaşlar var bu akşam da içecek üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 günah olm yanacaksınız cayır cayır. hala rakı peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 montrodende cuvallamsiti, merak ediyorum bu adamin tarih ogretmeni kimdi lisede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şakirtin tekidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar