Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avrupaya fırça!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi cok uzuluyorum bu ulusalcilara ya.

Adamin dedikleri dogru abi, butun gazeteler sumen alti etmis mis .

Aydinlik da utanmadan HACLI NIN AVUKATI diye baslik atmis.

Abi beyni olan bir insan yok mu bunlarin arasinda bu insanlara bir yol gostersin falan.
Mesaj tarihi:
ne demesi lazımdı acaba siz bize saldrdınız zamanında bnede simdi sizin agzınıza sıccam hazır olun deyip savaşmı ilan etseydi. ilahi ulusalcılar.

uzlaşmacı davranıyor işte ab ye girmek istiosak adamlarla anlaşmamız lazım.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Abi beyni olan bir insan yok mu bunlarin arasinda bu insanlara bir yol gostersin falan.

yok o taraf diğer %60 lık gibi koyun gibi güdülmek için uygun değil, o yüzden her kafadan bir ses çıkıyor. henüz düşünebilme yetilerini kaybetmenişler.

bi de nah girer türkiye ab'ye. daha bunu yiyenler var abe alacak TR'yi. ben olsam bende almam lan malmıyım sdf
Mesaj tarihi:
Adam %10 seçim barajı demokrasiyle ilintili değil dedi, fırça atmak oldu. Azınlıklar soruluyor siz fransız kalmışsınz diye cevap geliyor. Bunlar klasik hamasi cevaplar, öyle bu ne lan dicek bi şey değil ama fırça hiç değil.
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

http://www.youtube.com/watch?v=SIw86plHWBA

var mıydı bu vidyo bilemedim

çok başarısız kes yapıştır var burda.adamın cümlesini yarıda kesip bi kısımını almışlar.cümlenin tamamımı yayınlayınca farklı sonuç çıkıyor.

başarısız yancılık
Mesaj tarihi:
/yell Avrupa, Haçlı Seferleri, Fransız, bla bla
You have gained 45000 experience points
You have gained 2% votes
Your reputation with Turk Halkı has increased by 9001
Your reputation with Avrupa has decreased by 1
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

ikinci kısmın vidyosunu koysanıza bir varsa izlemedim ben bulamadım da nette bi bunu bulabiliyorum

http://www.youtube.com/embed/v3ddpPjbtMo
12:53 den sonra dinle. adamın cümlesi kesilmiş aradan alınmış.
  • Yeni Oluştur...