Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam PS3 e geliyor

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

evde halledilebilecek bişi.
sony sitesinde tutorialı vardı. sadece aletin kapağını açıp içinden çıkartıp yerine yenisini takıyorsun. pc harddiskinden kolaymış.

ben de uzun bir süredir değiştirmeyi düşünüyordum ama ssd fiyatlarının ucuzlamasını felan bekliyordum.
339 dolara ssd varmış hem de 250gb. benzeri harddiskler 500-600 dolar felan:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227396
tabii o fiyata 3tb hdd alabiliyorsun:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145477
ama yine de iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne yapcaniz ssd yi ehuehu

alin cillop normal harddisk takin, PC dende kolay tek problem eski HDD deki saveleri filan yedeklemek icin soktugunuzun icindekileri yedeklemek iste, aleti aciyorsunzu dedigine bakmayin garantiyi gg etmiyen HDD cekmecesi var, tek vida ile acip degsitiriyorsunuz tik diye

PS3 de HDD nin esprisi su, blueray 50gb ama blueray okuyucu 2x (4x de olabilir), haliyle 50gb lik diskin icinde kayboluyor veriler direk, atiyorum uncharted oynarken kaplama diskin bi ucunda, ses dosyasi bi ucunda, patlama efekti bi ucunda olunca alet kafayi yiyor, normalde konsolda loading ariza olmasin diye diskin yuzeyine belli bir patternle yazarlar verileri (hatta nintendo 0 loading zamani icin okuz gibi kasar bu ise) ama blueray cok okzu oldugundan ve okuma hizida dusuk oldugundan cozemediler bu sorunu

bunun yerine oyunun cok kullandigi ses kaplama vs vs leri direk HDD ye yukliyor, bi kismini ordan hazir okuyup bir kismini diskden okuyor, 1990 lardaki CD den 10-20 mb oyun kurulumu ile ayni mantik diye dusunun
Sosyal ağlarda paylaş

10-15dk da değiştirmiştim ben HDD i. bir tane fat32 external hdd alın yedekleyin ps3 ün içindekileri. ayarlar kısmında var zaten backup kısmı. herbi şeyi yedekliyo. çıkarığ yenisini takıyorsun. yedeklediğiniz external ı takıp restore ediyorsun yepisyeni hdd li ps3 hazır oluyor. ne PSN ayarları gidiyor, ne themeler ne başka birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...