Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 evet çok var böyle video ama bunun efektler, kedinin 0:38deki kombosu ve köpeğin hastir bakışları mükemmel. http://www.youtube.com/watch?v=RE4JbrwXp6w&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 devamı şu şişman çocukla zayıf veletin videosu gibi bitiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Böyle köpekleri yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 head torso head torso! köpek çok dadlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hakkatten yerim o köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kedi çok leş bir hayvan ya ayarsız gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 köpeğin gözüne gelecek diye tedirgin oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi adult forum başlıkları bunlar ya ahaha. İKİ ZENCİ SARIŞINI SIKIŞTIRIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 çenesi çıkan kızın ağzına veriyorlar!!! vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kim kiriyo kedi kopegin azini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 TheRiverBelow said: abi adult forum başlıkları bunlar ya ahaha. İKİ ZENCİ SARIŞINI SIKIŞTIRIYOR unga bunga tivi tunga eet bizde 6-7 sene evvel 256k bağlantımız ile okuldan eve koşarak geldikten sonra böle yok terbiyesiz net kudurduk fln gezip böle konulara bakmıştık unutmuştum bu şeyleri hatırlattıgın iyi olduu güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bundan 10 sayfa psikolojik analiz çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 her zaman kedileri destekledim. iyi kırdı ağzını eşoleşeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Şu köpeklerin fazla masrafı olmasa direk alıcam bir tane. Ayrıca normalde kedi sevmem, artık hiç sevmiyorum şunu gördükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 genelde kedi sevenler anti-köpek yobazı köpek sevenler anti-kedi yobazı oluyor. ikisini de ayrı ayrı severseniz fırsatınız olunca, farklı farklı sevileceklerini anlıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 goldbären said: çenesi çıkan kızın ağzına veriyorlar!!! vardı bide hey o durumu çok iyi açıklayan bir habercilik örneğiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 goldbären said: genelde kedi sevenler anti-köpek yobazı köpek sevenler anti-kedi yobazı oluyor. ikisini de ayrı ayrı severseniz fırsatınız olunca, farklı farklı sevileceklerini anlıyosunuz. anti kopekci cok gormedim de anti kedici baya var. muazzam hayvanlar bunlar, nesini begenmeyebilirsiniz ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 köpek sevilmez mi ya... imkansız bişi o gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ağır kediciyimdir evim olsa köpek hayatta almam kedi alırım mesela ama köpekleri de çok severim görsem falan severim saatlerce yani. ayrıca evet anti kediciler daha çok. ama hak vermiyor değilim kediler acaip hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 köpekleri çok severim.uzun yıllar baktım.şimdi kedim var.fakat anladımki köpek beslenmez.gerçekten cok zor.eğer bahçeli bir evim olursa ilerde tekrar beslerim hatta birden fazla beslerim. apartmanda isen kedi.kedilerde çok degişik hayvanlar.ve köpeklerden çok farkı karakterleri var.o yuzden her gun farklı bişi yapabiliyor haha ha o minik köpekleri köpekten saymıyorum.benim kedi tokatlar onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 [video]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-heybetin-kedisi-kopegi-dovuyor-/972898?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://i56.tinypic.com/2hyfokg.png abi boku yedim bakışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar