di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 "Sana dosya gonderiyorum, sen kabul ettiginde client'im cokuyor. Senin client bozuk, degistir onu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://scienceblogs.com/clock/How%20to%20ROFL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bunun için kalp kırmaya değmez, değiştiriver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 di said: "Sana dosya gonderiyorum, sen kabul ettiginde client'im cokuyor. Senin client bozuk, degistir onu." simdi burda senin client dosya aldigi zaman OK mesaji yollamasi lazim galiba bu adamin handler da bunu handle edemedigi icin cokuyo heralde ondan veryansin ediyo. yani 5 dakka sonra idrak edebildim ne demek istemis olabilir diye ama belkide bambaska bisi diyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://i81.photobucket.com/albums/j224/mavericklink7/lolcopter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 aynısı bana digsby'de oluyor şimdi görünce yazıyım dedim. millete dosya yolluyorum kabul edince digsby disconnect oluyor msn'den. tabi yolladığım insanın suçu değil ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi gülenler bir de bize açıklasın.trollenememiş bile topiğe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 lol iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 E yuh. Benim yazilimim hatali bile olsa -ki olmadigini dusunuyorum bir cok sebepten-, senin yazilimin bunla bas edemeyip cokuyorsa, o senin yaziliminin sorunu ve kalkip bana "senin yuzunden, degirtir kendininkini" deme hakkin bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Teknoloji çok ilerledi belki adam haklıdır ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 di said: E yuh. Benim yazilimim hatali bile olsa -ki olmadigini dusunuyorum bir cok sebepten-, senin yazilimin bunla bas edemeyip cokuyorsa, o senin yaziliminin sorunu ve kalkip bana "senin yuzunden, degirtir kendininkini" deme hakkin bulunmuyor. vurma abi ne bilelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar