Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

118 33 e Rus dopingi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece bunu mu?

ilaç reklamları gibi telekomunikasyon (kelimeye bak alalhım! bunu bi türkçeleştiremedin ya tdk...) reklamlarının tamamını limitleseler ne muhteşem olur.

turkcell, avea, vodafone, türk telekom, 118XX tamamını yasaklasınlar
Mesaj tarihi:
iyi de her bişeye müstehcen diye dava açılıyor. rus hatun çıkıyor seksi pozlar veriyor, eşcinsel adam çıkıyor bangır bangır reklamda oynuyor.

Bu beni rahatsız etmiyor ama, osuruktan nem kapan Yüce Türk Milleti'nin ahlakını bozmuyor mu bu reklamlar.
Mesaj tarihi:
bu dipnot iyi çalışıyo ahah
http://www.dipnot.tv/5883/Turkiyenin-en-gicik-adami-Bilinmeyen-yonleri-ve-goruntuleriyle-11833-Burcin-Bildik-.aspx
Mesaj tarihi:
küheylan said:

iyi de her bişeye müstehcen diye dava açılıyor. rus hatun çıkıyor seksi pozlar veriyor, eşcinsel adam çıkıyor bangır bangır reklamda oynuyor.

Bu beni rahatsız etmiyor ama, osuruktan nem kapan Yüce Türk Milleti'nin ahlakını bozmuyor mu bu reklamlar.

7 milyon şikayet gelmiş
Mesaj tarihi:
ben tv izlemiyorum, dolayısıyla da bu numarayı falan hiç bilmiyordum. ama nefret edilmesi nedeniyle ve popüler olmasıyla internette görmeye başladım. normal ve çok sıradan bir reklam olsaydı görecek miydim? hayır.

e şimdi ben zorda kaldığımda internete falan ulaşamadığım bir durumda bir numarayı hemen öğrenmek istersem ne yapıcam? bu numarayı arıcam.
Mesaj tarihi:
işkence değil ya cidden hoşuma gidiyo ilk sayfada açıp açıp dinledim kaç kere :D
adam da çok rahatsız etmemişti zaten. Tv izlemediğimdendir belki.
Mesaj tarihi:
o topun yerinde olmak istiyorsunuz dğil mi? :D

bu aralar türkçeyi düzgün konuşamayan hatunlar prim yapmaya başladı. karolin hürrem bu hatunumuz

ve çok isabetli bir karar
  • Yeni Oluştur...