TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dswTIxzDut4&feature=related 00:05 de dudaklara dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 allahını dinini peygamberini seven şu reklamı durdursun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tüm kanallarda reklamları parselledi adamlar hangi kanalı açsan bu adam allahtan hatun da varda biraz daha görselleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dakikası 117 kuruş demek de iyimiş hahah reklamın iyis..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sadece bunu mu? ilaç reklamları gibi telekomunikasyon (kelimeye bak alalhım! bunu bi türkçeleştiremedin ya tdk...) reklamlarının tamamını limitleseler ne muhteşem olur. turkcell, avea, vodafone, türk telekom, 118XX tamamını yasaklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 niye eğlence? reklam çöp konunun yeride belli @red +15555889977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 iyi de her bişeye müstehcen diye dava açılıyor. rus hatun çıkıyor seksi pozlar veriyor, eşcinsel adam çıkıyor bangır bangır reklamda oynuyor. Bu beni rahatsız etmiyor ama, osuruktan nem kapan Yüce Türk Milleti'nin ahlakını bozmuyor mu bu reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 @küheylan: SOKAKTA OTSÜÇ OTSÜÇ DİYE TEPİNEN PARLAK GÖMLEKLİ PARLAK ADAMLAR VAR YAHU!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu dipnot iyi çalışıyo ahah http://www.dipnot.tv/5883/Turkiyenin-en-gicik-adami-Bilinmeyen-yonleri-ve-goruntuleriyle-11833-Burcin-Bildik-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 küheylan said: iyi de her bişeye müstehcen diye dava açılıyor. rus hatun çıkıyor seksi pozlar veriyor, eşcinsel adam çıkıyor bangır bangır reklamda oynuyor. Bu beni rahatsız etmiyor ama, osuruktan nem kapan Yüce Türk Milleti'nin ahlakını bozmuyor mu bu reklamlar. 7 milyon şikayet gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi şikayet geliyor da, reklam çatır çatır devam ediyorlar reklamı yayınlamaya. reklamın iyisi kötüsü olmaz hesağbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben tv izlemiyorum, dolayısıyla da bu numarayı falan hiç bilmiyordum. ama nefret edilmesi nedeniyle ve popüler olmasıyla internette görmeye başladım. normal ve çok sıradan bir reklam olsaydı görecek miydim? hayır. e şimdi ben zorda kaldığımda internete falan ulaşamadığım bir durumda bir numarayı hemen öğrenmek istersem ne yapıcam? bu numarayı arıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Она красиво Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tvden soğudum lan bunun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abla fenaymış. adını falan bilen varmı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 "- 11833’e büyük ilgi. Sadece küfür etmek için arayanların sayısı 7 milyona ulaştı. " ahhaahahhahaha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 0:11'den sona kadar devam eden o aralıksız sekans bende saatler sürdü etkisi uyandırdı agatronz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hatun iyi ama.nerden buldular acba 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 herifi ali sabancıya benzeten bi ben mi varım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hatun çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tahrik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yav kanma, sırf kız yüzünden bu işkenceyi etme kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 işkence değil ya cidden hoşuma gidiyo ilk sayfada açıp açıp dinledim kaç kere :D adam da çok rahatsız etmemişti zaten. Tv izlemediğimdendir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kız güzelde, otuzüç derken dudaklar kapanmıyor. Ne önemi varsa ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o topun yerinde olmak istiyorsunuz dğil mi? :D bu aralar türkçeyi düzgün konuşamayan hatunlar prim yapmaya başladı. karolin hürrem bu hatunumuz ve çok isabetli bir karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar