Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski online FPS arayışları

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Online FPS oynamak istiyorum epeydir. Notebook eski, X1600 var. Yenisi için para biriktirdiğimden bulacağım oyunu 2-3 ay oynarım sadece sonra yeni oyunlara geçerim, bu nedenle 10$'dan fazla da vermek istemiyorum. Ama sonra da oynarsın, çok aktif hala diyorsanız verebilirim. En sevdiğim tarz Battlefield 1942'nin tarzı. CO-OP istemiyorum, L4D2 demeyin. Hatta hala oynanıyorsa (pahalı olmasına rağmen) BF2 alabilirim.

Ne tavsiye ediyorsunuz? Unreal 2004 var bir bildiğim hala epey aktif, yok mu daha gerçekçisi? CS: Source de alabilirim, oynanıyor mu hala?

Bir de ilgisiz olarak: Killing Floor çalıştırabilir mi bu sistem? Core2Duo var işlemci olarak, ram 1GB.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın gel eve sana birkaç fps gösteriyim :P

quake 3 modu vardı urban terror, hd versiyonu da çıkmış sanırım, stand alone felan yapmışlar.
rocket arena modu da vardı, baya iyiydi o.
hl2 modu olarak neotokyo öneririm. gene hl2 modu olarak fortress forever var, tfc'ye çok benzetilerek yapmışlar, güzel oyun.
hl1 modu olarak sven co-op'u severim.
bunların oyuncusu halen aktif mi bilmiyorum ama iyi oyunlardır.

left4dead2 oynamam demişsin ama tanıdık kişilerle oynuyunca çok zevkli oluyor.
killing floor güzel midir demişsin, güzel evet, ama organize oynamak gerekiyor, zor çünkü. ayrıca oynanış tarzı olarak l4d gibi coop oyun, 6-8 kişi felan bi takımda, sürekli zombi öldürüyorsun. l4d gibi versus özelliği de yok sanırım.

f2p olarak point blank var, cs tarzı, çok zevkli.
bol da oyuncusu var.

america's army oynayabilirsin realistic combat tarzı şey arıyorsan.

unreal tournament 2004'ten sonra unreal tournament 3 çıkmıştı, pc'inde çalışır mı emin değilim.

cs: source'ın beta'sı çıkmış. yeni bir takım özellikler eklenmiş achievementlar felan. cs 1.6'ya benzetmişler diyorlardı ama öyle bir fark farkedemedim.

quake live var, yine f2p. quake 3 üstüne kurulmuş ama özellikleri çok benziyor.
bu tarz gameplay seviyorsan, quakerlar tarafından yapılmış warsow var. freeware game, hatta open source muydu neydi...

başka şeyler istiyorsan evdekileri deneyebilirsin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Unreal 3.0 engine çalışıyor ama multi'de yeterli olmaz performans. Quake Live'i sevmedim, realistik olsun istiyorum. Coop havam yok ama, insanlara karşı oynamak istiyorum.

Modlar genelde bomboş oluyor, Point Blank'a bakıyorum ben. CS oynanıyor mu hala? Onu almak iyi olur gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

co-op istemiyorum demişsin de Killing floor niye soruyorsun :D

Counter-Strike ve Counter-Strike: Source dünyada en çok oynanan online FPS oyunları ahanda ganıt : http://store.steampowered.com/stats/

CoD en fazla oynanan oyun tamam mı diye konsolcu hareketlerde bulunmayın tansiyonum yükseliyor.

CSyi günümüzde halen bir alternatifi olmadığından önerebilirim. 1.6 veya source farketmez CS: S oyuncusu olarak 1.6 oynayanlara kızardım ama artık kızmıyorum. hedef alma yeteneğine beyinciğimizi katabileceğimiz başka bir oyun malesef yok.

BF2 tank tüfek at avrat kullanmak ve 64 kişi ile oynamak istiyorsan kesinlikle al.

UT2004 ve Q3 için hayvan gibi hızlı hareket edip zıplayıp nokta atışı yapabiliyorsan ( ya da koşu yolu) direk al bence. Her ne kadar artık UT/Quake gibi oyunlar oyna(ya)masamda , bir FPS oyun bağımlısıysam bu hayflayf ve cs den dolayı değil quake yüzündendir.

bunlar dışında steamde painkiller ın indirime girmesini bekliyorum direk abanabilirim. Size de tavsiye edeyim

F2p fps olsun mmorpg olsun önermiyorum.

Steamimde 90a yakın oyun var elimden geldiğince yeni FPSlere uyum sağlamaya çalıştım. Casual noob veya yeteneksiz konsol oyuncusu değilim. Kendimi FPS konusunda "işi bilen" elemanlardan görüyorum.

Eski online FPS arayışları bende çok uzun bir süredir var. Konsolcu veletlerin FPS oyunlarına tecavüz etmesinden dolayı malesef bu arayış biraz daha sürecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Point Blank'dan uzak durun diyorum. Önce W7 SP1'i silin, SP1 ile sorun çıkartıyor dedi, silmeden geçtim, Norton 3 virüs buldu daha yüklemeden.

Battlefield Play4Free'yi deneyeceğim şimdi. Olmazsa DoD: Source alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

CS'nin bir alternatifi yok çünkü öldü artık. You need to move on mate.

yeni çıkan fps'ler farklı bir akıma yöneldi desen anlarım da, cs öldü demek mümkün değil.

css'de bir sürü server var açık ve millet halen oynuyor. css beta'da bile bolca server var.

pointblank gibi eski cs havasını devam ettiren oyunlar var piyasada.
cross fire, soldier front, combat arms, blackshot, sudden attack, assault cube felan var.
tam olarak cs diyemiyeceğim (çünkü tps) ama o tarza benzer crimecraft var.

GERGE said:

Point Blank'dan uzak durun diyorum. Norton 3 virüs buldu daha yüklemeden.

norton fake atmış olmasın? kaspersky kullanıyorum, indirdiğim sırada kontrol etmiştim virüs felan yoktu.
demin oyun klasörünü kontrol ettim gene virüs yok.
gamershell'den tekrar indirdim. onda da virüs çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bone said:
norton fake atmış olmasın? kaspersky kullanıyorum, indirdiğim sırada kontrol etmiştim virüs felan yoktu.
demin oyun klasörünü kontrol ettim gene virüs yok.
gamershell'den tekrar indirdim. onda da virüs çıkmadı.

Sanmıyorum, türk sitesinden indirdim, zaten indirme sayfasında SP1'i kaldırın yazıyordu. CS aldım zaten, rahatım artıkın.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

CS:S aldım sonunda n doğru yolun o olduğunu görerek (aslında sadece statları gördüm :) ) ama bir CS:S bir de CS:S Beta çıktı. Hangisi bunların benim oynamam gereken?

betayı da oynayabilirsin, dediğim gibi bazı ekstra özellikler eklemişler oyuna.

Esh said:

dod source cok eglenceli de. bi yere kadar.

boyle cs gazi vermiyo mesela. csnin o kadar oturmu$ bir yapisi var ki, cok zor yani kirmak.

esh'e katılıyorum.
ama şu da önemli. ikinci dünya savaşı oyunlarını seviyorsan ve ikinci dünya savaşı silahlarına alışmışsan, dod source felan daha çekici gelebiliyor.

bana gelmiyor ama, güzel oyun da ne biliyim şöyle elimde m16, ak47, saw felan olması lazım...

GERGE said:
Sanmıyorum, türk sitesinden indirdim, zaten indirme sayfasında SP1'i kaldırın yazıyordu. CS aldım zaten, rahatım artıkın.

SP1'i kaldırmana gerek yok. Far Cry 2'de de "SP1'i yüklemen lazım" diyor ama yüklemeden de oynatıyor.

oyunu şurdan indir bir bak:
http://www.gamershell.com/download_62398.shtml
eğer norton yine hata veriyorsa, norton bozuktur.
(bu da turkish client)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
CS:S süpermiş. CS oynamayalı 3-4 sene olmuştu, çok eskimişim ama zevkli yine de çok. xcafe diye Türkiye'den bir yerin sunucularını buldum, latency 10'un üzerine çıkmadı daha. Oynayanlarda iyi gibi görünüyor.

Zevkli yahu. Stres atmalık tam. Pahalıydı biraz ama değdi sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...