Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korumalara 24 maaş ikramiye


paspatur

Öne çıkan mesajlar

Abi inanılmaz sinirlendim, bildiğin tansiyonum çıktı. Kimin parasını kime veriyosun sen abi.

Hürriyet



Şoförün bayılması üzerine Hollywood filmlerini aratmayacak bir operasyonla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün hayatını kurtaran 6 koruma polisi 24’er maaş ikramiye ile ödüllendirildi. Teşekkür plaketleri de törenle teslim edildi. Çıplak maaş üzerinde hesaplanan ödüller toplamda kişi başı 3-4 bin lira arasında değişiyor.
EĞİTİMLİ KORUMA KAZAYI ÖNLEDİ

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün şoförünün direksiyon başında bayılması üzerine, aracın büyük bir kaza yapmasını Hollywood filmlerini aratmayacak şekilde önleyen 6 koruma polisi, Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yönetmeliklere göre 24 maaş ikramiyeyle ödüllendirildi.

Bu ödül, görevi başında canını ortaya koyan ve limitleri zorlayan polislere veriliyor. Yetkililer, ödülün toplam miktarının çıplak maaş üzerinden hesaplandığını, ödenen paranın kişi başı 3-4 bin TL arasında değiştiğini bildirdiler. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’nin polisler için hazırlattığı teşekkür plaketlerinin de törenle teslim edildiği belirtildi.

Nasıl olmuştu?

Hürriyet’in kamuoyuna duyurduğu olay, 3 Mart’ta meydana gelmişti. İstanbul’a gitmek için Esenboğa Havalimanı’na doğru yola çıkan Hayrünnisa Gül’ün makam şoförü, mide kanaması geçirince bayılmış, araç bir anda kontrolsüz kalmıştı.

Koruma polisi Şirin Şerbetçi’nin ve arkadan gelen diğer koruma ekibinin olağanüstü çabalarıyla araç kontrol altına alınmıştı.

Korumaları taşıyan araç, makam aracının önüne geçmiş ve frenleme sayesinde Gül’ün aracını durdurabilmişti. Olayda kimsenin burnu kanamamıştı. Kazadan sonra ekibi ilk tebrik eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmuştu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

habere göre -heh, gazeteler haber mi veriyordu? hadi canım ne zamandan beri oluyor ki bu!- adamlara her gün bi muz, bir somun ekmek, karavana yemek, bir de her ay ucuz pantolon + gömlek mi veriyorlar.
3000/24=125lira ediyor çünkü?
kişi başı aylık 3-4k alıyorlarsa helal olsun, iyi işmiş. 72000-96000 lira eder ki yihu! iyi para eder.


okuyan gazeteciler olabilir. sıfırları görünce şaşırmış olabilirler, anlayamamış olabilirler.
72bin-96bin TL olarak da yazalım. kenarda dursun.


paralardan sıfır atılmadan önce gazetecilerin gidip kendilerine bişi alamadığını biliyor muydunuz. adam iki sigara, iki ekmek, 6yumurta alıcak marketten 8640000 gibi bişi görüyor.

e zaten matematik bilmez, sayılarla arası yok. 11200 görse 11bin 200 yazar. maaş hesapla da haber ver desen beceremez.

aç kaldılar işte hep o dönem.
şimdilerde de +1000 alışveriş yapmıyorlar. hep en fazla 999 tutacak şekilde paylaştırıyorlar.


bu yüzden ev alamayan gazeteciler var yahu!!!!!


bu adamlara matematik öğretsin birisi. fazla bişi değil, sayılar, çarpma, bölme yeterli olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşında gençlere "vatan borcu" hedehödö diye ömürleri boyu gaz veriliyor, kısacık eğitimle dağa yollanıyor.
ne olursa olsun 24 maaş abartı.kaldı ki kadının makam arabasında sadece şoförü ve kendisinin olduğunu yemez sanırım kimse.yazıyı okuyan die hard dan sahne gibi canlandırır gözünde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...