Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Battlefield 3'ün oyuna kattığı bölge olmasın o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Irak için bilmiyorum da bir tanıdığım afganistan'a gitmişti. Heryerde olay olmuyor dedi, ülkenin belli bölgeleri ortada bir savaş varmış gibi yaşamıyor. Irak'ta durum nedir bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 BonePART said: Iraka gidiyosan boktan internetle eve mahkum olmayi goze alcaksin demek. Cunku evden cikmak imkansiza yakin bin tane koruma guvenlik proseduru var. Ama cok karli isler. Cok guzel paralar kazaniyo insanlar. Hangi bolgede blmiyorumda kurd bolgesi diger yerlere gore cokd aha guvenli diyorlarkürt bölgesinde son zamanlarda olaylar baya arttı.gerçi şimdi durum durulmuş sanırımda mısırdaki gibi ayaklanmıştı halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 barnacle said: bu kadar çok para verdiklerine göre kesin bi bokluklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 net git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 FoShiZzle said: kamp da kaliyosun, muhtemelen guvenlidir. Kamp disina cikmak yasakdir buyuk ihtimalle. şirketin adı Umbrella Corp. ise, ve yeraltına gizli planlar çerçevesinde odalar falan yapıyorsanız uzak dur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Cv yi nere yolluyoruz.. yarın işe başlayabilirim. walla güzel iş evet derim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 FoShiZzle said: Maas aylik 6400 USD, izin 7 hafta calis 3 hafta izin seklinde.Sirket istedigin yere ucak biletini aliyor. 3 haftalik izin suresindede maasini aliyorsun. Yer Basra. Insaat sektoru. Ne kadar guvenlidir ne olup bitiyor hic bir fikrim yok. Siz bu sartlarda riski goze alirmiydiniz? gitmiyorsan buradan baya gönüllü çıktı. Giden arkadaşa liste verelimde ucuzundan getirsin oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ırakta çalışılır.çalışan arkadaslarım var.iş hayatı kolay parası iyi.2-3 yıl kal gel burda ev al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 nomsaR said: bi iş teklifi almıştım ırak'ta çalışmak için. güvenlik ne durumda diye sordum, kadın talabaninin askerleri tarafından korunacağımı söyledi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 para cok iyi tabi riskide var, en nihayatinde italya tatiline gittigin zamanda mayfa catismasindan olme ihtimalinde var. bekarsan, tr kariyerinde parlak bi gelecek yoksa, gitbaba ditoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Ben olsam burda yakın şartlarla iş çıkmasa dişimi sıkıp giderdim. Orda çok harcamazsın para. Kenara koyup biriktirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 burada arkandan üzülecek insan varsa gitme derim, onları seviyosan tabi. hakikaten stres. bi kere alırlarsa kafanı duvarlara vurursun zaten, banka hesabında milyon dolar birikse yine pişmansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Esnaf said: basra yanılmıyorsam en çok korunan ve en çok amerikan askeri bulunan şehirlerden birisi. Amerikan askerleri Irak dan ayrildi diye duydmusdum ama dogrumudur bilmiyorum. Karar vermek icin 2 ayim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bence git , kuzey ırak olsa pek güvenlik problemin de olmazdı ama basra ise tabi kuzeye göre guvenlik açısından biraz daha zayıf. onun dışında gittiğinde de uzunca bir süre kamptan çıkmayacaksın , sonra diğer elemanları gözlersin yani onlar çıkıyor mu çıkmıyor mu diye. ona göre sen de çıkar çıkarsın mesela? ben olsam giderdim açıkcası , en kötü bir sene dişimi sıkarım eğer gerçekten yaşanılamaz haldeyse eeeyter be der dönerim. ama haberlerde okuduklarına çok fazla kapılma derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi git bişe olmaz.6400$ düşük veriolarmış yanlız.Benim arkadas 11.750 Dolar + zırh vs vs ye gitti.4. ayı 1 ev 2 araba aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 47000$ a mı aldı? ô_Ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 adam lisesi abisi mat 2 almamislar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 reyou said: adam lisesi abisi mat 2 almamislar daha Noob bebe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 dasaaa said: 47000$ a mı aldı? ô_Ö zirhlari satmis sehirdeki blacksmithe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 brit gate'de vendoru varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 zırhları enchant edip 2 araba yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Eğer Kürtçülere hizmet etmeye gdiyorsan bence gitme, tabi eğer içinde vatan-millet sevgisi varsa, paradan önce vatanım-milletim geliyor diyorsan gitme. Çünkü bu dönemde Irak'ta iş demek özellikle Kuzey Irak'ta iş demek. Kuzey Irak'ta malum Barzani-Talabani'nin Türkmenleri öldürüp korkutup kaçırttıktan sonra tamamen hakimiyet kurdukları mekan. Anayasaları, kendi televizyonları, parlamentoları, polis ve asker teşkilatları var,yani bir tanınmaları eksik.Bu başımızdakiler bir dönem daha seçilirse de zaten önce orayı tanıyacak bizimkiler, sonra da hesapta bizim doğu-güneydoğuyu o dallamalarla birleştirmenin yolunu açacaklar. Neyse mevzuyu buralara getirdim diye kızma ama dediğim gibi, mevzu buralara işte yine bizzat bizim memleketten gençlerin emekleri ile koşar adım gidiyor. Özetin özeti.Paraya öncelik veriyorsan git çalış, yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi oralar buraya göre ucuz yerler, çok iyi para biriktirirsin. Ama KÜRTÇÜ'nün parasından bana da, memlekete de hayır yok diyorsan, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 adamlar kürtçü değil, kürt. orası da onların toprağı. adamların petrolü var. paraları var. iş yaptırıyorlar. paranın türkü kürdü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Adamlar Kürtçü çünkü Amerika'nın işgali ile birlikte ilk yaptıkları bölgede en az kendileri kadar hak sahibi olan Türkmenlerin ve nüfusu daha az olan Arapların tapu kayıtlarını yaktılar-yağmaladılar, bazılarını öldürdüler,neticesinde yüzbinlerce Türkmen'i Irak'ın güneyine kaçırttılar. Bölgede yaptıkları bu demografik(nüfusa yönelik)değişim neticesinde Irak Parlamentosu'na kendileri ile aynı nüfusa sahip Türkmenler'den kat be kat fazla temsilci gönderdiler. Şu ana kadar bütün petrol anlaşmalarından Kuzey Irak Bölgesel Hükümeti(şimdilik resmen Kürdistan demiyorlar ama orası işte)ve tabi ki Kürtçüler pay alıyor. Türkmenlerin hiç bir söz hakkı yok. Kürtlük ile Kürtçülük arasındaki fark işte yukarıda yazdığımdır Ahmedinejad. Paranın Türk'ü-Kürd'ü olur-olmazı tartışmayacağım. Ama ONUR her dilde karşılığı olan ve o karşılığın içeriğindeki anlamı ifade eden bir sözcüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar