-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu ara gene türkiye'de bir star wars event'i olacaktı, şu ilki gibi bir ortam yaratbilsek ne güzel olur.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hahahah bu ne etkinliği bilmiyorum ama başkalarını izlemiştim dalıyodu çocuklar darth vadera süpermiş bu:) heheheh "sith academy şu tarafta" öldüm:)
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 anasi babasi yok heralde cocuun, nasil yetistirmisler.
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Ahaha biri cookie versin şu çocuğa :D Başlığı gördüğümde ilk aklıma Volkswagen reklamı geldi. Açtım topiği, o esnada ntvspor'da oynadı reklam. mayndfak oldum.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dumb bitch http://www.starwars7trailer.com/star_wars_7_8_9_new_movie_film_trailer_star_wars_episode_episodes_7_8_9_vii_viii_ix/photos_pictures_images_pics/mace_windu_star_wars_7_vii_star_wars_episode_7_seven_7th_seventh.jpg
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 -Deno- said: bu ara gene türkiye'de bir star wars event'i olacaktı, şu ilki gibi bir ortam yaratbilsek ne güzel olur. o ilki disneyland ama be abi, onlar bile böyle amatör bir iş çıkardıysa siz hiç girişmeyin bence :D
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 vaperon said: Ahaha biri cookie versin şu çocuğa :D Başlığı gördüğümde ilk aklıma Volkswagen reklamı geldi. Açtım topiği, o esnada ntvspor'da oynadı reklam. mayndfak oldum. bu reklamdan bahsediyorsun sanırım gülmekten öldüm süper olmuş :)
Öne çıkan mesajlar