Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dallas bitirdi evet.

ne olursa olsun OKC muthis bir performans gosterdi, soyle bir takimin konferans finali oynamasi bile cok buyuk bir basari bence.

ama bu takim scott brooksla olmaz, hadi westbrook genc daha ogrenir, kendini gelistirir de, hucum cizemeyen, ciziyorsa da uygulatamayan koc ile playoff oynanmaz.

tebrik ediyorum tekrardan takimimi :)
Mesaj tarihi:
ohohohohoh
48 dakika boyunca hiç öne geçmeden maç nasıl kazanılır.

senko said:

sdfs
lakersli degilmisin sen ya?

aman allah yazdıysa bozsun ben phi'liyim ama dallası tutuyorum şu an.
Mesaj tarihi:
o değil de okc'den bi oyuncu (galiba ibaka) son faulden önce nowitzkinin bileğini tutup bişey yapmaya çalışıyodu ahahah. nba alır inşallah tekrarlara. bilicalar her yerde.
Mesaj tarihi:
4-5 kere moladan çıkıp rezalet hücum setleri oynadı OKC.

Westbrook'a çok saydık da bu seri boyunca, doğru düzgün bir koç olsa zaten o yaptıklarının yarısını yapmazdı.
Mesaj tarihi:
abi biri gidip westbrook'a mactan sonra bi top versin, bu herif artik napicak gotune mi sokucak koynuna alip yaticak mi napicaksa yapsin topla, sonra gitsin durant'a pas atsin rahat rahat ya.

ulan yemin ediyorum ben ki dallas'i tutuyorum, bana bile sinir geldi ekran karsisinda, gozumun onunde durant kendini paraliyo bombos herif top diye agliyo, b ibakiyosun westbrook topac gibi done done turnikeye giriyo
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

abi biri gidip westbrook'a mactan sonra bi top versin, bu herif artik napicak gotune mi sokucak koynuna alip yaticak mi napicaksa yapsin topla, sonra gitsin durant'a pas atsin rahat rahat ya.

ulan yemin ediyorum ben ki dallas'i tutuyorum, bana bile sinir geldi ekran karsisinda, gozumun onunde durant kendini paraliyo bombos herif top diye agliyo, b ibakiyosun westbrook topac gibi done done turnikeye giriyo

fdksjklsjfdlksjdflksjdf aynen doğru
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

abi şu nowitzki keşke yüzüğü taksa ya şu an ondan daha çok hak eden bir oyuncu yok bence nba'de

josh howard sağolsun miami'ye hediye etmişti gerçekten hak ettikleri sene,

gerçi adamlar hep çok iyilerdi ama hep SAS'a denk geliyorlardı asdsa Bu sene Memphis sağolsun SAS'ı elediler Dallas'a final yolu gözüktü. Yoksa yine zordu asdfasdfads
Mesaj tarihi:
OKC yatsın kalksın süpürgeden kurtulduğuna dua etsin şu oyunuyla. Daha doğrusu koçuyla.

Bu koçluk başarısızlığını gördükçe Durant'e saygım biraz daha artıyor. Adam böyle bir takımda, adam gibi hücum seti bile olmayan bir taktikle sayı kralı oluyor.
Mesaj tarihi:
Durant de kontratı bitince büyük takımlardan birine kaçarsa kimse şaşırmasın. Dynasty dedik, bomba gibi geliyorlar dedik, patates ettiler güzelim takımı. Westbrook konferans finali ağırlığını kaldıramadı bariz bir şekilde. Koç da hiç bir şeye mücadele etmedi sağolsun. Garibim öyle boynu bükük oturdu mecburen.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

kaçırdığı serbest atışlar ve aldığı saçma sapan mola, yeterince üzmüştü beni

kaçırdığı serbest atış hatırlamıyorum ama çok net josh sıçtı maçın içine. gerçi 1.5 saniye mi ne vardı, mola alsalar bile %10-20 ihtimalle kazanacaklardı maçı ama işte %10-20'den 0'a indirdi Howard. mal herif :D

tim donaghy'nin ismini duymadım bile o seride bu arada...
Mesaj tarihi:
Pha said:

O seriyi Timothy Donaghy katletti Josh Howard değil.

T.D Personal Foul'un authorı ya karıştı, 5 maç Heat'e verilen 49 free throw ve Bennett Salvatore'un çaldığı faul işte.
  • Yeni Oluştur...