DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ulan uyucam ama yeter nese dallas aldı kidd bitirdi
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dallas bitirdi evet. ne olursa olsun OKC muthis bir performans gosterdi, soyle bir takimin konferans finali oynamasi bile cok buyuk bir basari bence. ama bu takim scott brooksla olmaz, hadi westbrook genc daha ogrenir, kendini gelistirir de, hucum cizemeyen, ciziyorsa da uygulatamayan koc ile playoff oynanmaz. tebrik ediyorum tekrardan takimimi :)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Rick Carlisle ve dedelerden "How to play end game 101" dersi geldi Brooks ve çömezlere.
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 End gamele fln alakasi yok. Nowitzky'nin attigi 2 tane yalan otesi sut var giren. %10'la atmasi gereken sutlari 2 kere ust uste soktu adam. Yendi.
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ohohohohoh 48 dakika boyunca hiç öne geçmeden maç nasıl kazanılır. senko said: sdfs lakersli degilmisin sen ya? aman allah yazdıysa bozsun ben phi'liyim ama dallası tutuyorum şu an.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 mokoko idi o zaman karistirdim pardon :)
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o değil de okc'den bi oyuncu (galiba ibaka) son faulden önce nowitzkinin bileğini tutup bişey yapmaya çalışıyodu ahahah. nba alır inşallah tekrarlara. bilicalar her yerde.
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 4-5 kere moladan çıkıp rezalet hücum setleri oynadı OKC. Westbrook'a çok saydık da bu seri boyunca, doğru düzgün bir koç olsa zaten o yaptıklarının yarısını yapmazdı.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi biri gidip westbrook'a mactan sonra bi top versin, bu herif artik napicak gotune mi sokucak koynuna alip yaticak mi napicaksa yapsin topla, sonra gitsin durant'a pas atsin rahat rahat ya. ulan yemin ediyorum ben ki dallas'i tutuyorum, bana bile sinir geldi ekran karsisinda, gozumun onunde durant kendini paraliyo bombos herif top diye agliyo, b ibakiyosun westbrook topac gibi done done turnikeye giriyo
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Penthesilea said: abi biri gidip westbrook'a mactan sonra bi top versin, bu herif artik napicak gotune mi sokucak koynuna alip yaticak mi napicaksa yapsin topla, sonra gitsin durant'a pas atsin rahat rahat ya. ulan yemin ediyorum ben ki dallas'i tutuyorum, bana bile sinir geldi ekran karsisinda, gozumun onunde durant kendini paraliyo bombos herif top diye agliyo, b ibakiyosun westbrook topac gibi done done turnikeye giriyo fdksjklsjfdlksjdflksjdf aynen doğru
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi şu nowitzki keşke yüzüğü taksa ya şu an ondan daha çok hak eden bir oyuncu yok bence nba'de
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Kidd ve onun kazanmasini istiyorum bende... Yoksa Dallas baskani dunyanin en troll insanlarindan biri istemem dallasin sampiyon olmasini.
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 okc alır die uykuya yenik düştüm ikinci yarı dallas almıs bu okc oyuncular cekmiş heralde
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hotdog said: abi şu nowitzki keşke yüzüğü taksa ya şu an ondan daha çok hak eden bir oyuncu yok bence nba'de josh howard sağolsun miami'ye hediye etmişti gerçekten hak ettikleri sene, gerçi adamlar hep çok iyilerdi ama hep SAS'a denk geliyorlardı asdsa Bu sene Memphis sağolsun SAS'ı elediler Dallas'a final yolu gözüktü. Yoksa yine zordu asdfasdfads
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 oldun said: okc alır die uykuya yenik düştüm ikinci yarı dallas almıs bu okc oyuncular cekmiş heralde aynen ya ilk yarı sonunda yattım okc alır diye ama adalar vermiş maçı
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 OKC yatsın kalksın süpürgeden kurtulduğuna dua etsin şu oyunuyla. Daha doğrusu koçuyla. Bu koçluk başarısızlığını gördükçe Durant'e saygım biraz daha artıyor. Adam böyle bir takımda, adam gibi hücum seti bile olmayan bir taktikle sayı kralı oluyor.
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O seriyi Timothy Donaghy katletti Josh Howard değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kaçırdığı serbest atışlar ve aldığı saçma sapan mola, yeterince üzmüştü beni
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi dun durant'in basin aciklamasini izlediniz mi? adam bildigin cokmustu ya, cok uzuldum valla. bi yandan da cok yanlis ama, bildigin bitmis bi adam vardi yani gazetecilerin karsisinda.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi gördügüm en güzel geri dönüslerdendi bu sabah ki dallas macı.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Durant de kontratı bitince büyük takımlardan birine kaçarsa kimse şaşırmasın. Dynasty dedik, bomba gibi geliyorlar dedik, patates ettiler güzelim takımı. Westbrook konferans finali ağırlığını kaldıramadı bariz bir şekilde. Koç da hiç bir şeye mücadele etmedi sağolsun. Garibim öyle boynu bükük oturdu mecburen.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 DarKRideR said: kaçırdığı serbest atışlar ve aldığı saçma sapan mola, yeterince üzmüştü beni kaçırdığı serbest atış hatırlamıyorum ama çok net josh sıçtı maçın içine. gerçi 1.5 saniye mi ne vardı, mola alsalar bile %10-20 ihtimalle kazanacaklardı maçı ama işte %10-20'den 0'a indirdi Howard. mal herif :D tim donaghy'nin ismini duymadım bile o seride bu arada...
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 okc kurtarıcak tek adam tabi kendini işine verirse
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Pha said: O seriyi Timothy Donaghy katletti Josh Howard değil. T.D Personal Foul'un authorı ya karıştı, 5 maç Heat'e verilen 49 free throw ve Bennett Salvatore'un çaldığı faul işte.
Öne çıkan mesajlar