Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persona 4 The Animation

Bone

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

25

p3 kahramanımız da yaşasaydı keşke. :(

DİYE DÜŞÜNÜRKEN!!!!

TRUE END dediler bir bioware me3 çektiler, margaretto-san'ın ekşına girmeden bırakacağına inanmıyordum zaten. hadi bakalım!

PERSONA!

tehey, bir şahane seri daha sonlandı bu hafta. :(

Persona 4'ün animesiyle ilgili bir topicte Persona 3 spoilerı yedim. Helal olsun sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisini önce oynadığım fark etmez. Araştırıp iki oyunun hikayelerinin alakasının az olduğunu öğrendiğimden Persona 4'ü ilk oynadım. Alaka önemli olsaydı tabii ki önce P3P veya FES oynardım; hatta ilk Persona'dan başlardım.

Aslında yaptığın yanlışı anlıyorum. Kendini herkesin P3'ü P4'ten önce oynadığına inandırmışsın. Bir dahaki sefere spoiler kısmına başlık atarken istisnai durumları iyice düşün lütfen. "25" yerine "25 + Persona 3 spoilers" yaz mesela.

Bu yazdıklarım bu türden yanlış yapmış olan herkes için geçerlidir. Lütfen spoiler verirken dikkatli olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

offf cok iyi gidiyo be, ozellikle valkryia chroniclesin anime adaptasyonun icine eden sega tayfasi ile holivud da oyun katletmeyi kendine meslek edinmis filmceleri bi odaya kapatip hem oyunu hemde animeyi hatip ettiriceksin NASIL ADAPTASYON YAPILIR diye

nanako sahnelerinide mukemmel yansitmislar, oyunda ilk izledigimdede gozumden yas gelmisti simdi bildigim halde gene ayni dozda etkilendim, DEM FEELINGS
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyiydi ya, filler filan girmeden, butun slinkleri kitabina uydurarak narukamiyi bakire geldigi inabadan bakire bir sekilde yolcu ettiler adsfasdf, kendi oyunumda ebihara ile rise catfighta girmisti benim yuzumden gerci her Slink bi ask yasayip eve atip friendzonelamakta ayri bi tecrube idi

http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/187/b/0/Bitches_and_whores_by_HitsujiArmageddon.png

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/025/826/1254501769042.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
25 director's cut ve 26 true ending çıktı, kesin izleyin.

26

margaretto-saaaaaaaaannnnn

erza sağolsun kendini toparladı narukami-kün, izanami de çıktı geldi ama naruto, pardon narukami onun da üstesinden geldi, bozdu genjutsuyu.

bonds of people are the true power

(tu) (tu)

bir de person 3 çekseler ama onun portable çoktan çıktı, pazarlama bütçesinden pay ayırmak için yeni bir edition'ı filan lazım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
ben p4a zaten golden'a promosyon maksadıyla hazırlanmıştır diye düşünürken bunu görünce şaşırdım kaldım tabii ama p4a'nın ne kadar iyi olduğu düşünülünce ve golden'ı da oynayacak vita'm olmadığı ve üstüne marie vs'yi de merak ettiğim hesaba katılınca bu sürpriz sevindirici oldu tabii. öte yandan adamlar da sağa sağa bitiremedi p3-4'ü arkadaş. :p

hani p4a'nın işlemediği kısımları işleyecekler desem ama işlenmemiş birşey de kalmamıştı gibi. neyse artık buyursun gelsin, başımın üstünde yeri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...