Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şahane gidiyor p4 kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evet kesinlikle kaçırmayın, çok güzel gidiyor gerçekten. reklam arasında çıkan stat'lar da yavaş yavaş artıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ilk 3 bölümü izledim 4 hala duruyo izleyesim gelmedi, sarmadı pek. hikaye baya tırt zaten bide o salak ayı var çıktıkça sinirimi bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 3e göre biraz tırt hikaye evet çok iyi bir adaptasyon gene de. oyununu beğenenin animesini beğenmemesi için hiçbir sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 klüp bağlarına da başladılar, güzel güzel. :) yıldızlara ve ter damlalarına kadar sadık kalmaları çok iyi ya. uyarlama 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 son bölüm çok iyiydi be milletin 1 sezonda ancak yaptığı karakter etkileşiminin adamlar tek bölümde daha iyisini yaptı açık ara şu ana kadar izlediğim en iyi oyun adaptasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çok eğlenceliydi son iki bölüm, özellikle son savaş. :) 8 dabıl duragonların erkeklere tek atması ve kızlara yorumları süperdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 lol narukami resmen best mc ever risenin suratına YOU SUCK diyince ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 narukami deadpan master. chie'ye bakıp "iyi bence" demesi (tu) şu kadar güzel seriyi de burada konuşan yok, hayret birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 çok iyi abi (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben izlemiyorum ondandir :p biriktirip bi kerede deviricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ohhh götürdü kızı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 dasaaaaaa anime mi seyrediyor? o.O unuttum bunu seyretmeyi ya. başlık olmasa hiç hatırlamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yok trollüyor sadece heh. çıktıkça her hafta ilk buna bakıyorum diğer hepsinden önce, bölümler ilerledikçe güzelleşti-kuma. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/146/472/tumblr_llwqo5cB8g1qcwkg5o1_500.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 narukami'nin record düğmesini gömçürtmesi, ardından "kaydetmemiş ühü" yapması: lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 şu güzelim adaptasyonu samle izlemek zorunda bırakmayın beni http://i.imgur.com/kTuW1.jpg şu geyiği bile unutmamış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 halbuki ne güzel ortak bir paydada buluşmuştuk tekrar, neden öyle diyorsun? :( birazdan izleyeceğim 11'i, esprine gülecektim filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yok abi ben korkuyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yılın en underrated serisi filan bu herhalde, burada konuşanı yok ya inanasım gelmiyor. geçen bölümü ne güzel bağladılar öyle. yeni op da fena değil. erza margaretto ayrıca (tu) narukami-kün de cidden statları maxladı neredeyse, fasafiso başrollerden sonra ne güzel gidiyor. tanaka çıktı, sevindirik oldum pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Burada underrated sadece. /a/ cıvır cıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 persona'nın ilk bölümlerini izledim zevkliydi. sonra kopup gittim yeni bölümlerini hiç izleyemedim. böyle bir sürü seri var izlemem gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 15 şahaneydi persona 3 müzikleri eşliğinde, OOSAMA MEEREE ZETTAİ DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kismen offtopic, amerikada lisanslandi mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 öyle olması lazım, yasal torrent sitelerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 15'i bulamadım , bulan biri varsa ömden link atabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar