dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ee vefaysa sana vefa örneğide söyleyeyim hemen. Barcelona'dan 5 yedik Rize den 5 leedsten 6 yedik sonra ki adana maçında kar yağmasına rağmen o maça bileti karaborsadan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 konu vefa ya da protesto değil. istikrarlı bir şekilde tek bir çizgide olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Rooney 3 maç kötü oynadı diye tribünlerde ıslıklanmadı mı? Her takımda var her yerde var. Hedeflerin büyük olduğu yerde streste büyüktür. İşin psikolojik kısmını anlayamıyorsunuz. Halı saha maçı yaparken hiç küfür etmediğiniz oldu mu? Sonuçta bu o anlık psikolojiyle ilgilidir. Kim maça gidiyor ulan şunlara da bu hafta okkalı bi küfür edeyim diye? Herkes eğlenmek için takımının galibiyetini görmek için gidiyor. Hakem maçı katlediyor hakemin bütün ailesine küfür ediliyor. Çıkıyor bir oyuncu en kritik maçlardan birini kaybettiriyor e haliyle bir ton küfür geliyor. Olağan şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hayır küfür olayına niye bu kadar takıldınız ki, türk toplumunda küfür sadece futbolda yokki her yerde var küfür, küfür etmeyen taraftar gerçek taraftardır diye bi kavram yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olağan şeyler değil.taraftarlık nedir bilmemeden kaynaklanıyor o tarz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tinu said: hayır küfür olayına niye bu kadar takıldınız ki, türk toplumunda küfür sadece futbolda yokki her yerde var küfür, küfür etmeyen taraftar gerçek taraftardır diye bi kavram yok, küfür etmek ayrı birşey,koro halinde kendi takımına sövmek ayrı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dusuncelihayvan said: Ee vefaysa sana vefa örneğide söyleyeyim hemen. Barcelona'dan 5 yedik Rize den 5 leedsten 6 yedik sonra ki adana maçında kar yağmasına rağmen o maça bileti karaborsadan almıştım. kardeş birgün destek olunmuş,bir gün topluca adamları tribüne çağırıp anasına sövülmüş.bunu hiç yapmadan destekleyen adamları diyoruz burda.kim yapıyorsa destekliyorum kimde yapmıyorsa taraftarlığı bunu yapnlardan görüp imrensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fistan said: olağan şeyler değil.taraftarlık nedir bilmemeden kaynaklanıyor o tarz şeyler. sende sanırım psikoljiden anlamıyorsun. Hayatında hiç sinirlenmemiş küfür etmemiş biri olman güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 en kritik maçta kaybettiriyorsa %100 golü kaçırıyorsa senin takımının oyuncusunu ıslıklamak ona küfür etmek hakaret etmek hakkına sahip görüyorsanız kendinizi bişey diyemem. ama bunların yanında ah be osman atsaydın şu gölü, neyse haftaya atarsın. ah be ahmet versene pasını koçum yaa.neyse iyi antreman yap lan kerata diyip de desteklenir takım. zaten kendi oyuncuna protestoyu, kfüürü ıslıgın taraftara nasıl bi faydası var anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Karakterin harika peace modda dolaşan bir insansın sanırım. Tebrik ederim =) Açıkcası böyle olabilmek isterdim. Örneğin FB-BJK maçında Ferrari o penaltıyı yaptıktan sonra "ahh be ferroşum oldu mu hiç, neyse çok çalış hatalar yapma" demek isterdim ama... abi maç gitti? Ben gelmişim oraya, kıçım donmuş soğukta. Paramı vermişim girmişim maçımı izliyorum herşey iyi gidiyor mutlaka almamız gereken bir maç yoksa bu sezon yine çöpe gidecek. Ee ne oluyor? Her hafta başka bir mankenle takılan trilyonluk arabalara binen adam bir anda hayallerini yıkıyor. Ee tabi doğal olarak sinirleniyorsun. 1-2 hafta küfür ediyorsun içinden 3. hafta Hadi be ferrari koçumm nasıl aldın topu ama diye tribünlerdesin. Tabi ki bir faydası yok. Sen tribünden yürü be aslanım diye bağırınca da bir faydası olmuyor senin sülaleni ben eşşek herif diye bağrınca da bir faydası olmuyor. Sadece o an mantıklı düşünemiyorsun ve küfür ediyorsun. Bununda çok büyütülmemesi gerektiğini savunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 TD)Pentagram said: tinu said: hayır küfür olayına niye bu kadar takıldınız ki, türk toplumunda küfür sadece futbolda yokki her yerde var küfür, küfür etmeyen taraftar gerçek taraftardır diye bi kavram yok, küfür etmek ayrı birşey,koro halinde kendi takımına sövmek ayrı birşey. bence küfür küfürdür, ha 1 kişi etmiş ha 10.000 kişi aynı anda etmiş, tek basına birine yada birşeye küfür ediyorken suç değilde stadyumda aynı anda ettiğin zamanmı suç, her şekilde küfür yanlış, ha 1 kişi ha 10.000 kişi ama bu kadar takılmayın küfür olayına yıllar önce bunun 10 misli küfür vardı, stadyumlar şimdi gayet iyidir bu kadar küfür gayet normal, he tamamen küfürsüz bir ortam istiyorsanız , niye ingilterede yok diyorsanız, ben de size ingiltere ve türkiye arasındaki yaşam standartlarını ve eğitim seviyesini sorarım!! şu an stadlarda edilen küfürler bu kadar ağır şartlarda geçim derdi çeken bir toplumda,bu kadar eğitim düzeyi düşük bir toplumda, bu kadar kavga dövüş stres içinde yaşayan bir toplumda gayet normaldir. İnsanların stadyumlarda ettiği küfürler normal hayatta yaşadıkları baskının ezilmişliğin zorlukların hayvansal olarak dışa vurumundan ibarettir bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Şurada bir olaydan yola çıkıp genele vurarak şu takımın taraftarı ne müthiş ya da bununki ne kaka demek gereksiz genelleme olur. Futbol alt tarafı bi oyun, öyle çok büyütmeyin, hayatınızın merkezine koymayın. O kadar kendinizi kaptırıyorsanız zaten ilgilenmeyin futbolla, yazık, kendinize hayatınıza, vücudunuza yazık ediyorsunuz, boş yere sinirleriniz hırpalanıyor. Takımı, oyuncuyu, yönetimi ya da kulübü ıslıklamak bir "iyileştirme çabası" değil bir tepkidir. "Takıma ne yararı var" diye bakmak hatalı bir bakış açısı. Burada en basidinden bir tüketici/satıcı ilişkisi var. "Ben bu takımın maçını izlemeye (izleme kalitesine göre maç bileti, şifre cihazı ya da kahve parası) para vermişim, bu takıma destek sağlıyorum. Eğer para verdiysem, o paranın hakkını beklerim, eğlenmek isterim" olayında tepki gayet mantıklı. Sonuçta Minibüs de 2 durak erken indirmeye kalksa tepki verirsiniz, sinemada görüntü gidince de. Ya da filmi beğenmeyince yorumlar eleştiriler gırla. Ama bir yerde sınırı çekmek gerekiyor. Küfür etmek o sınırın ötesinde, kimsenin haddine değil. Ha tabii bunda bağıra çağıra adama küfretmekten bahsediyorum, kendi kendine homurdanmaktan küfretmekten değil. Yoksa bi pozisyon kaçar ya da bi gol yersin "vay -sansür- yediğin halta bak" dersin, kaleci hata yapar, adamın kırmızı kart görür, hakem golü yer falan ona kendi kendine küfredersin o normal, insanlık hali. Koltukları kırmak, sahaya madde atmak, haddi maddi geçtim direkt hanzoluktur. Böyle hayvanların zaten stada alınması hata. Hele maç yüzünden rakip taraftarla kavga etmek, cam çerçeve indirmek, adam dövmek (ki cinayete kadar gidiyor bu saldırılar) artık hanzolukla falan da tarif bile edilemeyecek kadar insanlık dışı. Böyle "düşük yaşam formları"nın varlığı dünyaya zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 para verdim kazansın ibneler eglendirsin beni şekli tüketici / satıcı ilişkisindeki taraftar 2. Kalite görgüsüz taraftar kitlesi direk. Kimse seni zorlamıyor beni al seni mutlu edicem diye. Taraftar olmak karşılık beklemek gerektirmez çünkü seçeneğin için seni zorlayan yoktur.keyif alamıypr mutlu etmiyorsa takımın, çıkar beklemek sacmalık olur keyfin için bu yüzden baglı kalmak zorunda degilsin, seni mutlu edecek seçimini değiştirme hakkın sahipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Gittiğin sinema ya da tiyatro kötü çıkarsa ona da homurdanırsın. Restoranda yediğin yemekten kıl çıkarsa gider söylersin. Aldığın kıyafet defolu çıkarsa gider mağazaya iade edersin. Araban 2 günde arıza yaparsa gider hesap sorarsın. Dediğin seçenekler bunlarda da var. "satın almasaydın kardeşim" demekle olmuyor bunlar. Belli vaad ya da sunuma göre sen bunlara para veriyorsun. Kimse seni zorlamıyor, ama "para karşılığı hizmet sunuyor." Bu hizmet bazen bir mal olur, bazen bir servis, bazen bir eğlence, bazen de bir ayrıcalık. Eğer bu hizmeti iyi sunamıyorsa da eleştirirsin, hakkını ararsın. Hakkını arayamayıp koyun sürüsü şeklinde "her türlü severiz abi" diyen, işi abartıp takım/renk/forma aşkına işi bağlayan, takımını sevgilisi yerine koyan, birisi takımını eleştirince pençeleri çıkartıp saldıran insan kitlesi daha ikinci sırada kalıyor bu sıralamada bana göre. Bilinçsizce, ilkelce bir destek çünkü o. Sonuçta bu bir hizmet sektörü. Adamlar sana eğlence hizmeti sunuyor, karşılığında da senden para alıyor. Eğer aldığı paranın hakkını vermiyorsa tepki gösterirsin. Burası gayet normal. Tepkinin dozajı ve sınırları esas sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 takıma oyuncuya zarar vermedikten sonra tepki normal.bunun aksini iddia eden olmadı ki. Diğer örnekler saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 zarardan kasıta göre değişir bu. Adama küfredemezsin, adamın sosyal ya da özel hayatını eleştiremezsin, adamın kafasına koltuk şişe falan herangi bişi atamazsın, gidip adamın evini idman sahasını kulüp tesisini basamazsın. Ama adam kötü oynuyorsa ayağına top aldığında gayet ıslıklarsın. O da bir yerde zarar, moral bozar. Ama uygun bir tepkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 valla futbolcular para almadan oynasalar eyvallah.ama futbolcu profesyonel olamıyorsa aldıgı paranın ki bu paralar hele türkiyede futbolcular ederinden fazla kazanıyorlar,büyük paralar ise cıkıp oynayacak suan ki galatasaraylı futbcolular gibi bıdı bıdı aglamıcaklar.yok bana böyle dediler yok şu böyle yaptı yok teknik direktör böyle kötü duygusala baglıyorlar hemen.anaya bacıya kufur arabalarına saldırmak koltuk atmak normal değil.ama türk futbolu normal değil ki taraftarı normal olsun cunku taraftarlar maymun oldular artık.bi iyi duygular bi kötü duygular bi iyi bi kötü.başkanlar ıckıp saçma sapan demeçler verir.yani ben bu olaylarda taraftarı en az suçlu taraf olarak goruyorum cunku bu hale zorla getiriyorlar resmen taraftar görevini yapıp stadı dolduruosa senin formanı atkını bokunu püsürünü alıyorsa karşılıgını vermek zorundasın klupler taraftara 1 mutluluk veriosa 5 kanser ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ama şöyle de birşey var unutmayın...Ben para verdim o zaman iyi oynacaklar birçok şarta bağlı mesela...Sirke gidip akrobatın ipte cambazlık yapmasını izlerken eğer ikide bir durmadan düşen bir adam izliyorsanız, şikayet etmekte elbette haklısınız...Veya atıyorum yemekte kıl çıktı Rewendor'un verdiği örnekte... Ancak futbol öyle değil ki...Orada bir mücadele var, insana karşı insan var, sonunda da bir tane kazanan var...Yani bunlar motor değil ki ne kadar performans alacağınız kesin olsun parayı verdiğinizde, bir araba değil, örneklerle anlatabildiysem...Yani o yüzden parayı verdim takımımı destekliyorum o yüzden iyi oynamak/kazanmak zorundalar diye bir kural yok çünkü ne kadar iyi oynasalar da herşey onların elinde değil, kaldı ki sporda hele ki üst düzey birebir mücadele gerektiren sporlarda, her zaman daha çok verilenin daha iyi performans göstermesini bekleyeyemeyiz....Sonuçta karşında Kasımpaşa'da olsa bu adamlar da antrenman yapıyor, top oynuyor, o da kazanmaya oynuyor, senin takımın 10 kat daha değerli diye 10 kat daha fazla kere yener diye bir kural yok oyunda...Hani demek istediğim eğer anlatabildiysem, parayı verdim o zaman karşılığını da ona göre alırım veya almak hakkımdır gibi bir durum yok futbolda... Yani futbolcunun verdiği hizmet, bir minibüsün verdiği hizmetle aynı tutulmamalı çünkü her zaman tek bir kazanan var, o zaman herkes para veriyor, birisi mutlaka kaybedecek...Ben burada biraz Fistan'dan yanayım yani o konuda... Futbol bir eğlenceyse, o zaman seni eğlendiren takım hangisiyse ona para yatırırsın, Galatasaray seni eğlendirmeyecekse, bile bile hala Galatasaray'a para yatırıp, eğlendirsinler bakalım para verdik demek olmuyor...Ama futbolun olayı o işte, gidip bir sinema filmi gibi o dandikse buna giderim, şu takım dandikse şunu tutarım gibi bir durum yok..O yüzden klüplerin kanser yapması biraz bizler yüzünden, yoksa düşündüğünde futbolu oynayanlar onlar, para kazanan onlar (fubolcular)...Bu durumda eğer artık bir takım seni mutlu etmiyorsa bırakabilmelisin değil mi ama işte olmuyor futbolda o...Yani sorun aslında futbolcularda/klüplerde değil, insanların futbola bağımlılığı, ve onu gereğinden fazla birşey haline getirmesinde, bir nevi kimlik haline getirmesinde...Yoksa kim bile bile her GS maçında kanser olmak istesin ki, eğlenceyse gider Barça Real'i izlersin, paşa paşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kocaeli'den topcu cıkmamıs denmis. faruk mirkovic dobrowski nuri colak serdar topraktepe ahmet dursun tayfut havutcu cihan haspolatlı orhan ak saffet sancaklı moshoeu (yazılısını beceremedim) daha cok var da, simdilik aklıma gelenler. su adam favorimdi bi de. bence turkiye ligine gelmis en kral kalecilerden biriydi. oglu vardı alex diye bizim yazlıgın orda, beraber top falan oynuyoduk :) http://www.solofutbol.cl/Imagenes/Albunes%20de%20futbol/rumania/rumania%201998/stingaciu,%20dumitru%201998.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dobrowski de akıskan bi herifti baya ya, direk spikerin sesini yukselten tiplerdendi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sadece ilk sayfayı okudum da Olan bitenden dolayı sinirlenme hacetini bile gösteremeyecek ezik bir takımın, küfür etmeden hep neşe içinde maçlara gitmesi ile kocaman bir takıma ait taraftarların yeri geldiğinde takımlarının düştüğü durumlarda adam gibi tepki vermesi karşılaştırılmış. Gerisini hiç okumadım sonra zaten. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 toggie said: kocaeli'den topcu cıkmamıs denmis. faruk mirkovic dobrowski nuri colak serdar topraktepe ahmet dursun tayfut havutcu cihan haspolatlı orhan ak saffet sancaklı moshoeu (yazılısını beceremedim) daha cok var da, simdilik aklıma gelenler. su adam favorimdi bi de. bence turkiye ligine gelmis en kral kalecilerden biriydi. oglu vardı alex diye bizim yazlıgın orda, beraber top falan oynuyoduk :) http://www.solofutbol.cl/Imagenes/Albunes%20de%20futbol/rumania/rumania%201998/stingaciu,%20dumitru%201998.jpg birde mesela sakarya övülüyor bu konuda da, sadece adam çıkarıp satmışlar tarihleri boyunca, istikrarlı bir başarıları yok. Kocaelispor çıkardığı kadrolar ile bir dönem ANADOLU'DAN YENİ ŞAMPİYON GELİYOR heyecanı yaratmıştı. Türkiye kupası'nı kaldırmıştı, dönemin büyüklerine kök söktürmüştü. Korkulan deplasmandı. Lakin Sefa Sirmen desteğinin çekilmesi falan derken birde şehrin zenginlerinin vefasızlığından ötürü kulüp kötü yerlere geldi. asıl kötülükte bir önceki yönetimden geldi. Süper Lige kendi imkanlarıyla ve taraftar desteğiyle çıkan takım yine belediye ile ters düştü, keseyi çok açtılar ve düştüler, sonra lisans bile çıkaramadılar adama yine düştüler. Kötü, Kocaelispor geri dönecektir ama lige çünkü hak ediyor fazlasıyla hem şehir, hemde takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fistan said: ederler diye bişey yok asıl. sen sevdiğin gönül verdiğin bi takımı tutuyorsan destek olacaksın. moral bozmayacaksın.o zaman o takımı tutmanın anlamı yok. hiç gördün mü gerard'a söven liverpool seyircisi ? ya da ronaldoyu ıslıklayan man utd seyircisi ? ben görmedim hiç. onlarda büyük takım. Nasıl örnekler onlar.Adamlar ıslıklancak sövülcek napıyo ki? Öyle düşündüğünde sanki bütün türk oyunculara küfredilmiş gibi söylüyosun.Parasını sonuna kadar hakeden küfredilmeyen oyuncular da var. Ben 3kuruşu zar zor birleştirip gittiğim maça herifi sahada yürürken, mücadele etmezken biraz olsun çabalamazken görürsem küfrederim.Golü kaçırdığında değil, terlemeyen adama küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 @Sotto koca mesajı alıntı yapmayayım dedim de, zaten kazansınlar diyen yok, kazanmak o anki kondisyona, rakibe, sahaya, hakeme hatta havaya bile bağlı, elbette garanti değil. Ama iyi oynamak ya da iyi oynamaya çalıştığını göstermek zorunda. Sen o kadar para vermişken sahada yürüyen ezilen takım izliyosan, sıradan bir anadolu takımına 3-0 geriye düşmüşken aman 4.yü yemeyeyim korkusuyla çift çakılı stoperle defansa kapanan takım izliyosan (antalya maçında gördük işte) protesto edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 O konuda haklısın da, benim de demeye çalıştığım eğer biz GS taraftarları rasyonel davranabiliyor olsaydık, GS maçları şu an boş tribünlere oynardı...Eğer sen bir restorana 3 defa gidipte 3 defada kötü bir servisle karşılaşıyorsan, 4. kez gittiğinde şikayet etmen pek bir anlamsız olurdu.... Ama futbolda öyle olmuyor işte, yine de gidiyorsun, batık takımı izleyip, para verip, kanser oluyorsun...Aslında bu takımdan birşey beklemeyip, kendimizi boşa üzmemeliyiz değil mi, yani ben farklı bir açıdan baktım olaya... Ama taraftarlık orada başlıyor zaten, düşündüğünde karşındakinden her defasında birşey beklediğin için tutmuyorsun takımı, takım sevgisi işte bu zaten... Ha yazdıkların ne alaka nersen dediğim gibi, hala bile bile para veriyoruz takım rezalet o yüzden eleştirmek hakkımız diye konu yöneldiği için bu örnekleri verdim...Kısaca demek istediğim eğer madem adamlar kötü o zaman gidip para verip üstüne bir de protesto etmek mantıksız oluyor bu açıdan:)... Neyse konuyu pek saptırmayalım ben dediğim gibi farklı bir açıdan baktım olaya, futbol işinde duygusallık ve bağlanma para/hak/getiri mevzusunun çok önünde yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar