Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Kasımpaşa: Beşiktas JK / [email protected] »

oldun

Öne çıkan mesajlar

simao ,almeida ve necip süper oynuyor, ama q7 bambaşka bir adam bu, yani bu adama çakma yıldız diyen renklilerle tartışıyoruz ya valla bu adamı izledikten sonra utanıyorum ya, heee he deyip geçmek lazım cidden.. yalnız tayfur da nobre yi ilk 11 de başlatarak seneye bu takımın başında olmaması gerektiğini ispatlamış oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

bak bak basladılar gene, gs lılarda gelmeye başlar birazdan aynı muhabbet döner yine, bunlar sıkıldılarmı beşiktaş başlığı altında sevişmeye başlıyorlar,ekşide de burdada böyle :

Yer beşiktaş başlığı

fb'li: zaten beşiktaş büyük değil ki
gs'lı: tabi canım 2 büyük var zaten
fb'lı: zaten yabancılarıda çakma yıldız
gs'lı: taraftarıda boş boş bağırır
fb'li: hem bizim maçlarımız el classico dimi aşkım
gs'lı: evet aşkım bunları takan yok
fb'li: oh ben boşaldım
gs'lı: bende duşa gidiyorum
Fb'li: yarın yine başlık altında tamam mı
gs'lı: tamam aşkım

yahu bi gidin başka başlık altında sevişin anlamıyormusunuz, biz çakma yıldızlarımızla , sizin gibi büyük!! olamayışımızla, bu halimizle mutluyuz kardeşim, sizi geren ne? yok gidermiş kalırmış, çakmaymış ,bir boka yaramıyormus, e yaramıyorsa bize yaramıyor size ne oluyor!
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

gerçekleri solemekte trolluk olmus ya komik yani.

gelip ilk mesajında q7 nin gideceğini sananlar var gibi bir mesaj yazmak bildiğin trollüktür, he trollük değilde ciddiysen bu soruda o zaman sana sorarlar ,afedersin q7 ilemi yatıp kalkıyorsun nerden biliyorsun gideceğini sabah kahvaltısında felanmı söyledi sana?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...