xxbar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Artık kabak tadı vermeye başladı,her kanalda Arda gitsin mi kalsın mı?Maç oynuyoruz konuşulan hep garibim Arda.Bence Arda kardeşimiz Avrupaya gitsin ve topunu oynasın.Ben Ardayı severim ama artık olmayacak gibi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 E gitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Adamın hayatı da karardı,empati yapıp kendinizi adamın yerine koyun abi,bunalıma girer insan.Kelli felli adamlar herakşam adamdan bahsediyor,camia da artık arkasında değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 galatasaray dan herkez gitmek isticektir artık ilk başta ardanın gitmesi bence bi kaptana yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ne de olsa gemiyi en son kaptanlar terkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Çıkarın beni bu "Kaptan" http://www.oyunbeta.com/members/gorimali/albums/arda-turan/242-arda-turan-galatasaray.jpg Kaptan http://victimofyouonly.files.wordpress.com/2008/05/1482185867_abc9df317f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abartılmış bi topçu işte klasik Türkiye durumu, o göbekle avrupada oynaması zor. gideceği kesin artık kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 arda ispanya'da iş yapabilir gideceği takıma bağlı,gitmeden bir de reset attı mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 DEFOLSUN GİTSİN bir hain görmek istiyorsanız işte arda turan. iyi bakın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Gidecek zaten kulüp açıklama yaptı görüşmelere başlanmış. Ünal Aysal da başkan olacak yarın 1 saatlik basın toplantsı var izleyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Kurtarsın kendini. Dakika durmam yerinde olsam. Dünkü maçta adam elinden geleni yaptı ama yine hain damgası yiyor... Profesyonel oyuncu isteyen biz, sonra neden Arda duygusal davran mıyor, terkediyor gemisini bla bla... Aşın şunu artık. Adamı bitirdiniz, suyunu çıkardınız daha tam olmadan, bıkkınlık getirdiniz, şimdi de vicdan yapıyorsunuz ya... Sözüm taraftara değil. Basına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 brainstorm mode: on şimdi ath. madrid kulüp yöneticileri ispanyadan ne ardası, kulüp zaten mali yönden sıkıntıda yok bizim arda veya başka bir türk oyuncusu ile ilgimiz diye cıyak cıyak bağırmadılar mı dün ve ondan önceki günler? ee bu kulüp sahibi amcam niye hala arda diye tutturuyor ve bizim yönetim kapa bildirim yapıyor? bence bu kulüp sahibi işgüzar amcam fenerle anlaşmış, ardayı gs'den çarşaf gibi taksitle 12-14 milyon neyse alacak haklarını ardından 20 milyon nakite aziz yıldırımın fb'sine okutacak. brainstorm mode: off hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Galatasaray kadar vefasız, oyuncusuna değer vermeyen bir kulüp görmedim. İnşallah kendini kurtarır gider yurtdışına. Yalnız çok iyi fizik çalışması lazım, bu şekilde üst seviye liglerde çok zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fb ardaya 20m verirse bi daha feneriumdan sakız bile almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 vaperon said: Kurtarsın kendini. Dakika durmam yerinde olsam. Dünkü maçta adam elinden geleni yaptı ama yine hain damgası yiyor... Profesyonel oyuncu isteyen biz, sonra neden Arda duygusal davran mıyor, terkediyor gemisini bla bla... Aşın şunu artık. Adamı bitirdiniz, suyunu çıkardınız daha tam olmadan, bıkkınlık getirdiniz, şimdi de vicdan yapıyorsunuz ya... Sözüm taraftara değil. Basına... emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda'ya hain demek de nasıl bir kafaysa artık. Ben 2 senedir diyorum gitsin de kendini kurtarsın şu gerizekalı basından falan. Sen git bi tarafını yırt,normalde kazanıcağının yarısını kazan takım sevdası uğruna yetmesin etmedikleri hakaret kalmasın. Giderken bile 10-15M euro kazandırıcak takımına Arda, taptığın hangi adam para kazandırdı takıma Escape? Yattığı yerde para kazanan o kadar şerefsiz varken takımda gidip de Arda'ya hain demek hakikaten komikten öte talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=649161 hiç burda kasamıcam, burda yazdığımı oku. aynı şeyleri dicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 "Bir insan 2 ayda nasıl iyileşmez?!" ahahaha şurdan sonrasını okumaya değmezmiş de okudum, haksızsın orcan, sana laflar hazırlamadım, zira değmez. Arda hain değil, Galatasary yönetiminin kurbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ardayı iyileştiren doktor : owen'ı iyileştirip gol bile attırdım, heralde sorunu psikolojik demişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ulan herif "gidicem zaten ya. bu takımda kayar gider zaten" diye oynamıyor ya? allah aşkına abi bunu dünkü maçta görmediyseniz kör olmanız lazım yapmayın allah aşkına!! yönetim az para verdi diye ya da yeterince savunamadı diye arda sütten çıkmış ak kaşıksa ben gerçekten daha konuşmak istemiyorum bu konuyu burda. psikolojik evet, istemiyor çnkü sıkıldı galatasaraydan.. avrupa görmek istiyor sadece. ben size diyim bakın arda a. madrid de bi bok yapamıcak ve çoğu maçta da yedek oynıcak. orda da sakatlanır yine kaybolur 2 ay. sonra beklediği ilgiyi alamaz "memleketimi özledim galatasray beni geri alsın" diye sızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Her hasta aynı tedaviye aynı tepkiyi verecek diye bir şey yok ki arkadaşlar, medyanın saçma gazıyla konuşmayın. Ki Galatasaray hakkında medyada çıkan haberlerin %99'u yalan haber edit: Arda'yı iyi yönlendiremeyen yönetim suçludur Arda'nın geldiği noktada. Genç futbolcuyu yetiştirmek sadece futbolunu geliştirmekle olmaz. Onu iyi korumalı, doğru yol göstermeleri lazımdı. Yetemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arda hain değil de, şu kendisini bitiren eleştiren ihanet edenlerden kurtulmak için gitsin de kurtulsun artık. Bir insana bu kadar ihanet edilmez. Ne özel hayatı kaldı, ne sevgilisi kaldı, ne cinsel yorgunluğu kaldı, ne sakat değilken kendini saklıyoru kaldı, ne kaptanlık yapamıyoru kaldı, ne takıma küstüsü kaldı. Taraftar taraftar olmayınca, spor yazarı spor yazarı olmayınca, medya medya olmayınca böyle oluyor işte. Zaten 10 senede bir yetenek ya çıkarıyoruz ya çıkaramıyoruz (Sergen-Emre-Arda, arası boş mesela), onları da böyle tüketiyoruz. Hadi Sergen hakkaten tembeldi, bugün kendisi de diyor. Emre zaten çirkefliğini gösteriyor (daha geçen hafta katıldığım bir priskolojik konferansta zamanında milli takımlar psikolojik danışmanlığını yapmış bir konuşmacı vardı. Kadıncağız "Hele bi o bir türlü büyüyemeyen küçük Emre var ya..." diye bir başladı anıları analtmaya, ooy ki ne oy yani), ki bunda bile manasızca aşırı üstüne gidildi, saçma sapan hakarete varan yorumlar yapıldı, Arda gibi sessiz sakin futbolunu oynamaya çalışan, takıma elinden geleni veren adama bile yapılana bak. Ondan sonra "maçta adam gibi oynamadı". Oynamaz tabii, oynayamaz. Adamın ne hayatına ne sevgilisine aşkına ne özeline ne kişiliğine ne de sporuna saygı duydunuz, nasıl oynasın? Transferdi, futbolcuydu, teknik direktördü, sağlık ekibiydi, yönetimdi hikaye. Hepsinden önce insan gibi taraftar transfer etmesi lazım GS'nin. Ondan sonra diğerleri zamanla olur. Yoksa bu taraftar daha çook yıldız gönderir, daha çook t.d. heba eder. Geçen sene son döneme doğru takımda adam gibi oynayan 2-3 adamdan biri oaln Jo'ya yapılan ahmaklık, o saçma protestodan belliydi zaten bu taraftarın adam olmayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 nilep, hakan şükür kaç yaşında oynamaya başladı abi bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Aynı yöneticiler mi vardı kadroda? Aynı insanlar mı sorumluydu ondan? Arda'yı genç antrenörlerine falan sorsan çok efendi adamdı derler. Onu bu hale getiren, ki çok bir hale geldiği de yok da, Adnan Polat tayfasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi siz iyi misinz ya? futbol bu futbol? cocuk yetiştrmiyoruz burda biz!! "ayy şunu demeyelim üzülür psikolojisi bozulur" "ayy şöle yapmayalım canı sıkılır oynamaz" "ay şunu yazmayalım yazık cocuga" "ay su adamı iyi koruyalım kendini koruyamaz şimdi o daha bilmez yaşı kaç daha eheh" bu ne abi? futbol erkek oyunu beyler! öle çıt kırıldım adamların 2 mevzuya psikolojisi bozulacak adamalrın işi olmamalı. defolsun gitsin. ve esadece arda için demiyorum. böle daha ne kadar futbolcu varsa gitsin türkiyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar