aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 the saloona gidip monkey boy icsin kareoke yapsin, creameryden dondurma yesin, panda expressten orange chicken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 İsimlere gel, Panda Express. Bir de bizim cafe mize bak: the Fleet River Bakery. America sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oyle deme ya, ozledim =|. phyrste filan da gitsin, simdi tek tek isim vermeye gerek yok, downtown 3 binadan birinin alti bar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aman neyse ki ivy league da falan değilmiş. çok da büyütmeyeyim. amarikada milyon tane üniversite var olm parayı basan giriyo ile bok atabilirim. bu sırada avrupa üniversitelerine brute force lisans başvurusu kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 topici okudum ve bu geldi aklıma http://www.gulum.net/film-poster/resimler/Legally_blond_01_1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bir arkadaşım bu dönem bitiriyor orda master, ne masterı bilmiyorum. Neredeyse hiç okula gelmeden çatır çatır hukuktan mezun olup üstüne psikolojiyle double major + hukuk kliniği yapabildiğinden ben kıskanmadıydım ama açıkçası. Ben mi gidecem lan. edit: başka okulla karıştırmışım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 amerikan universitelerinin ciddi ciddi tirtligindan suphe ediyorum. Ne kadar zengin oglu, kizi varsa buralari tam zamaninda basari ile bitiriyorlar. Bu kadar kolay yani bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 tırtlıkla alakası ne var? o okullardaki insanların senden zeka olarak bir farkları olduğunu samıyorum. insan çalışır eder yine yapar her şeyi. benim de bir arkadaş vardı vakıf ünivde okuyordu adamın notları çok leşti baktı böyle gitmeyecek son iki sene resmen inekledi ortalama kastı adamın hayatı değişti resmen şimdi üniv. dışından bir yerden burs buldu UCLA'de cs master yapıyor. para verip yata yata okumak yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bolumune bagli, her yerde oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 GEd said: amerikan universitelerinin ciddi ciddi tirtligindan suphe ediyorum. Ne kadar zengin oglu, kizi varsa buralari tam zamaninda basari ile bitiriyorlar. Bu kadar kolay yani bunlar ? ya bin tane üniversite var amerika'da, büyük kısmının öyle olduğunu düşünmekle beraber, atıyorum ucla'daki, ne bilim caltech'deki adama da tırt diyemeyiz yani. de, madem ged'den alıntı yaptım, bu kızı alıp herhangi bir TU9'daki alman üniversitesine koysak, 3 senelik bachelor eğitimini atılmadan bitirsin taksim meydanında çıplak koşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Hepsini demedim zaten. En tassakli unilerin ABd de oldugu bariz zaten ama cok fazlada bos uni var herhalde yukaridaki verdigim ornekle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 okula gitmeden hukuk bitirip üstüne psikoloji falan iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bir de 2.80 ortalamayı nasıl aşağılamışsınız, hepinizin 3.94 cumulative gpa'i var değil mi sdf. 45k doları varsa ingilizcesi de güzelse öyle şaşılıcak bir durum değil ki bu. OP'u görmeden şu topici okuyan harvarda mit'e özel eğitim burslu gitti sanır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 "roket adam" said: aman neyse ki ivy league da falan değilmiş. çok da büyütmeyeyim. amarikada milyon tane üniversite var olm parayı basan giriyo ile bok atabilirim. bu sırada avrupa üniversitelerine brute force lisans başvurusu kasayım. penn state ivy league'da değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 degil, big 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben şaşırmışım o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 doktora veriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 upenn ivy league. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Jaxx said: Bir de 2.80 ortalamayı nasıl aşağılamışsınız, hepinizin 3.94 cumulative gpa'i var değil mi sdf. 2.80 assalik bi ortalama cunku. benim 2.80in bile altinda dusun ne kadar assagilik bi adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 3.5 altı intihar sebebi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 nomsaR said: doktora veriyodur. hocam konunun seksle alakası yok lütfen konuyu saptırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 2.80 normal insan ortalaması. benim 2.50 mesela. üstelik işletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 throine said: 3.5 altı intihar sebebi olm. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Abi benim 2.00 ve Amerikan kültürü ve edebıyatı bölümüm. Baya benden daha düşük alanlar bir tek derse girmeyenler :D sırf girmiş olmak için girip sırf bitirmiş olmak için bitiriyorum daha hala anlamadı hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hocaların en gıcık olduğu şey abi o tabii anlamazlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar