Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

henüz 21 yaşında penn state'li bi arkadaşım var seni ondan bile kıskanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aman neyse ki ivy league da falan değilmiş. çok da büyütmeyeyim. amarikada milyon tane üniversite var olm parayı basan giriyo ile bok atabilirim.

bu sırada avrupa üniversitelerine brute force lisans başvurusu kasayım.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım bu dönem bitiriyor orda master, ne masterı bilmiyorum.
Neredeyse hiç okula gelmeden çatır çatır hukuktan mezun olup üstüne psikolojiyle double major + hukuk kliniği yapabildiğinden ben kıskanmadıydım ama açıkçası.

Ben mi gidecem lan.

edit: başka okulla karıştırmışım =P
Mesaj tarihi:
amerikan universitelerinin ciddi ciddi tirtligindan suphe ediyorum. Ne kadar zengin oglu, kizi varsa buralari tam zamaninda basari ile bitiriyorlar. Bu kadar kolay yani bunlar ?
Mesaj tarihi:
tırtlıkla alakası ne var? o okullardaki insanların senden zeka olarak bir farkları olduğunu samıyorum. insan çalışır eder yine yapar her şeyi. benim de bir arkadaş vardı vakıf ünivde okuyordu adamın notları çok leşti baktı böyle gitmeyecek son iki sene resmen inekledi ortalama kastı adamın hayatı değişti resmen şimdi üniv. dışından bir yerden burs buldu UCLA'de cs master yapıyor. para verip yata yata okumak yok yani.
Mesaj tarihi:
GEd said:

amerikan universitelerinin ciddi ciddi tirtligindan suphe ediyorum. Ne kadar zengin oglu, kizi varsa buralari tam zamaninda basari ile bitiriyorlar. Bu kadar kolay yani bunlar ?

ya bin tane üniversite var amerika'da, büyük kısmının öyle olduğunu düşünmekle beraber, atıyorum ucla'daki, ne bilim caltech'deki adama da tırt diyemeyiz yani.

de, madem ged'den alıntı yaptım, bu kızı alıp herhangi bir TU9'daki alman üniversitesine koysak, 3 senelik bachelor eğitimini atılmadan bitirsin taksim meydanında çıplak koşarım.
Mesaj tarihi:
Hepsini demedim zaten. En tassakli unilerin ABd de oldugu bariz zaten ama cok fazlada bos uni var herhalde yukaridaki verdigim ornekle ilgili.
Mesaj tarihi:
Bir de 2.80 ortalamayı nasıl aşağılamışsınız, hepinizin 3.94 cumulative gpa'i var değil mi sdf. 45k doları varsa ingilizcesi de güzelse öyle şaşılıcak bir durum değil ki bu. OP'u görmeden şu topici okuyan harvarda mit'e özel eğitim burslu gitti sanır :p
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

aman neyse ki ivy league da falan değilmiş. çok da büyütmeyeyim. amarikada milyon tane üniversite var olm parayı basan giriyo ile bok atabilirim.

bu sırada avrupa üniversitelerine brute force lisans başvurusu kasayım.

penn state ivy league'da değil mi ya?
Mesaj tarihi:
Jaxx said:

Bir de 2.80 ortalamayı nasıl aşağılamışsınız, hepinizin 3.94 cumulative gpa'i var değil mi sdf.

2.80 assalik bi ortalama cunku.
benim 2.80in bile altinda dusun ne kadar assagilik bi adamim.
Mesaj tarihi:
Abi benim 2.00 ve Amerikan kültürü ve edebıyatı bölümüm.
Baya benden daha düşük alanlar bir tek derse girmeyenler :D

sırf girmiş olmak için girip sırf bitirmiş olmak için bitiriyorum daha hala anlamadı hocalar.
  • Yeni Oluştur...