Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

henüz 21 yaşında penn state'li bi arkadaşım var seni ondan bile kıskanıyorum

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım bu dönem bitiriyor orda master, ne masterı bilmiyorum.
Neredeyse hiç okula gelmeden çatır çatır hukuktan mezun olup üstüne psikolojiyle double major + hukuk kliniği yapabildiğinden ben kıskanmadıydım ama açıkçası.

Ben mi gidecem lan.

edit: başka okulla karıştırmışım =P
Sosyal ağlarda paylaş

tırtlıkla alakası ne var? o okullardaki insanların senden zeka olarak bir farkları olduğunu samıyorum. insan çalışır eder yine yapar her şeyi. benim de bir arkadaş vardı vakıf ünivde okuyordu adamın notları çok leşti baktı böyle gitmeyecek son iki sene resmen inekledi ortalama kastı adamın hayatı değişti resmen şimdi üniv. dışından bir yerden burs buldu UCLA'de cs master yapıyor. para verip yata yata okumak yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

amerikan universitelerinin ciddi ciddi tirtligindan suphe ediyorum. Ne kadar zengin oglu, kizi varsa buralari tam zamaninda basari ile bitiriyorlar. Bu kadar kolay yani bunlar ?

ya bin tane üniversite var amerika'da, büyük kısmının öyle olduğunu düşünmekle beraber, atıyorum ucla'daki, ne bilim caltech'deki adama da tırt diyemeyiz yani.

de, madem ged'den alıntı yaptım, bu kızı alıp herhangi bir TU9'daki alman üniversitesine koysak, 3 senelik bachelor eğitimini atılmadan bitirsin taksim meydanında çıplak koşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de 2.80 ortalamayı nasıl aşağılamışsınız, hepinizin 3.94 cumulative gpa'i var değil mi sdf. 45k doları varsa ingilizcesi de güzelse öyle şaşılıcak bir durum değil ki bu. OP'u görmeden şu topici okuyan harvarda mit'e özel eğitim burslu gitti sanır :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...