ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 said: Sofistike bulmak ne demek? “İş yapmaz abi bu” mu demek? Kaan Ç.: Aşk üçgeni yok , üçgen pompası yok. Ağlayarak sevişen kadın yok. Öyle tahmin ediyorum. Mete Avunduk: Satan filmin bir matematiği var ya. Onlar olmadığı için herhalde pek ilgilenen olmadı. Kaan Ç.: Biraz fazla entelektüel buldular herhalde. Bunun üzerine zaten biz bunu kitap olarak yayımlamıştık o zaman. Para yatıracak biri olmaz herhalde dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 said: Türkiye nasıl bir yerdi şimdi neye dönüştü? Kaan Ç.: Bir zaman farkı var. Ama çok da yakın buluyorum iki dönemi. Fatih Altaylı hala var. Murat Bardakçı’yla saatlerce konuşuyorlar acayip kültürlü abiler gibi takılıyorlar. Mete A.: Adnan Polat hala var. Hiçbir başarısı yok, hala var. Ayağı sokmuş çıkarmıyor. Türkiye’de hiçbir şey iyiye gitmiyor. Şehir hayatı falan kolaylaştı. Metro var, bu tip şeyler. Kafe var, jeton makinesi var, yeme içme var ama… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 biri upload etsin terazisine abanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 röpörtaj çok iyiymiş. Türkiye daha mı muhafazakar oldu? Ne oldu? Kaan Ç.: Bölündük. Kıyılar, iç bölgeler. Rakı-balık’ın tüketildiği yerler. Mete A.: İnsan gören yerler, turizm olan yerler. Rakı-balık olmayan yerler. Kaan Ç.: Tandır şerbet, bulgur olan yerler. Bir de petrol çıkan yerlere sınır olan yerler. Bilinçli bu bölünme. Küçük küçük uzun bir planın parçası gibi bir şey. Fiilen üç farklı TC var yani. Hangileri onlar bir özetlesek… Kaan Ç.: Rakı-balık, tandır/bulgur – rakı. Bir de rakısız… Rakının neyle içildiğine göre bölünüyor yani… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ekşiden ve dinamo fm'den kayıtlar yayınlanacakmış gün içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ZaugnaKhaldun said: Bir de yani hazırlığı falan olmadan, doğal bir şekilde gelişen; benzerlerinden 5-10 yıl önce yayın yapmış olan bir programdan bahsediyoruz. 90'ların kadıköy ve kaybedenler kafası da önemliydi ama. 90da doğmuş muydun sen? Annen elini tutmadan kadıköy'e ne zaman geldin ya da? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nileppezdel said: erken boşalıyorum kaçta boşaldın 7de erkenmiş bu kalitesizlik, müstehcenlikten bahsetmiyorum. Bence baya kalitesiz buz gibi bir espri şu. ama 94lü muhabbetine katılıyorum ayıp cidden sdfdsfsd of nilep ya vall yine yapmışsın yapacağını. :P geyik muhabbeti yapmışlar işte, çok az karşılaştığın için müstehcen kalitesiz felan geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Abi ben de geyik muhabbeti yaparım da hani adamların cenk ve erdemden pek bi fazlası yokmuş gibi geldi o espriyi görünce. Yoksa geyik yapılır tabi :) ayrıca dinlemediğimden bilemiyorum, ekşideki örnek öyle hissettirdi dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yalnız cenk erdem'den fazlası zaten bayağı hayvani bişi oluyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cenk ver erdem'i aşırı kalitesiz bulur ve hiç sevmem şahsen, ondan anlam veremedim zaten :) recep ivedik'e laf eden adamların cenk ve erdem'in komedi anlayışlarını beğenmesi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Hayatında bu tarz bir programı takip etmemiş, gece yatarken sony walkman'i kulağına takıp anneden saklanmayı bilmeyen, pil bitince ters takıp bi 10 dakika daha kastırmayı duymamış insanların zevk almaması çok normal ya. Ben olsam ben de öyle derdim. Ufakken muzo dinledim çok uzun bir süre, keşke onun yerine bu herifleri dinleseymişim. Muzo şu an o kadar kolpa geliyor ki, o kadar şov geliyo ki şu herifleri dinledikten sonra, olay ayrı yani. Herkes beğenecek diye bir şey yok. Herkes -istese de- beğenemez zaten. Cenk Erdem de kendini beğenmiş ve durmadan konuşan iki tane heriften oluşan dandik bi komedi grubu yani, gereksiz bi geyik, kafa öpercesine sürekli hızlı konuşma, ukala davranışlar falan. Şu samimiyet yok. Ama işte zevk meselesi bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahh sony walkman teypten aux kablosu ile kaset çekerdik radyodan şarkıları aktarırdık şarkı arasında bestt fmm number one diye girerdi jenerikler =) keşke hep öyle kalsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aiwa>sony bir de bu torrentten program kayıtlarını indirdim de sırf müzikleri koymuş adam konuşmaları kesmiş deli midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 @nilep cenk ve erdem'in mizah tarzıyla bu adamların mizah tarzı birbirine yakın. ben kaybedenler kulubu dinlememiştim ama o yıllarda kadir çöpdemir dinlerdim. üç aşağı beş yukarı mizahda benzer taktikler kullanmışlar. cenk ve erdem'i kalitesiz buluyorsan kaybedenler kulubunu da kalitesiz bulman doğal. geyik muhabbetini sevmiyorsun demektir. ancak recep ivedik'le kıyaslamak komik olmuş. iki tarzın hiç bir alakası yok çünkü. recep ivedik espri yapmıyor küfrediyor, geyik muhabbeti yapanlar ise karşılıklı sohbet ediyor. ayrıca içinde bir mizah oluyor. @roket adam cenk erdem'e kendini beğenmiş ve dandik grup demen abes. hani kişisel hayatlarını bilemem elbette ama yayınlarında öyle bir kendini beğenmişlik yok. birbirleriyle konuştukları için sana öyle geliyor olabilir. aynı şekilde değerlendirsen kaybedenler kulubu de oldukça kendini beğenmiş diyebiliriz. ha şu var, cenk ve erdem ile kaybedenler kulubu elbette birbiriyle eşit değil. cenk erdem bir şov yapıyor, bazı şeyler planlı programlı ve çeşitlikliklerini bunun üstüne yüklüyorlar. bu tarzları onları suni yapıyor biraz, evet. suni diyebiliriz bak, ama kendini beğenmiş demek zor. öte yandan (hiç dinlemedim ama anladığım kadarıyla) kaybedenler kulubu her şeyi spontane yapıyor. ayrıca birbirine hitap etmektense dinleyiciye hitap ediyorlar. dinleyiciyi hedef alıyorlar. sürekli yayına birilerini bağlayarak onlarla sohbet ederek aradaki fourth wall'ı kırıyorlar. bu açıdan daha doğal diyebiliriz, ama bu cenk ve erdem'i dandik yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nileppezdel said: cenk ver erdem'i aşırı kalitesiz bulur ve hiç sevmem şahsen, ondan anlam veremedim zaten :) recep ivedik'e laf eden adamların cenk ve erdem'in komedi anlayışlarını beğenmesi garip abi biz de genelde senin bu tavırlarını sevmiyoruz biliyor musun? hiçbişiyi sevmemeyi önemli ve değer katan bişi olarak gördüğün ve aslında gerçekten eğlenceli olan bu gibi güzellikleri ıskaladığın için. sonra olur tabii macor depresyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 evet aiwa daha iyi diyen puştlar vardı hani nerede aiwa şimdi sony aslan gibi ortada ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cowon>all problem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abii sony den başka marka yoktu ki o zamanlar. Sony in siyah walkman i vardı hep o satılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Cenk erdem'i samimi bulmuyorum ben pek, hoşuma gitmiyo, uzun bi süre hötk izlemeye çalıştım ama eğlenemedim. zevk meselesi işte. mesela zeki kayahan coşkun vardır, onu da uzun bi süre dinlemiştim eskiden, sonra dedim bu ne abi. şu an inanılmaz itici buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 "roket adam" said: evet aiwa daha iyi diyen puştlar vardı hani nerede aiwa şimdi sony aslan gibi ortada ama hala aiwa walkmani 15 sene sonra çalışır halde komşu ocuguna verdik kırsın diye. bi tuşları biraz basmıyordu o kadar. ses kalitesi de sonylerden daha iyiydi o zaman. çok memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nilepçiğim herkes sevecek her şeyi diye bir kural yok; ama tek bir şey soracağım, hayatında hiç yorgan altında kısık sesle kanal araya araya radyo dinledin mi? annen geldiğinde kulaklığı nerene sokacağını bilemediğin oldu mu? gece yarısı kitap okumak için balkonun ışığı açık kalsın anne, gece lambası istiyorum ben anne diye numaralar çektiğin oldu mu? iki şey sormuş oldum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 İyi ki iki nostaljik heyecan yaşamışsınız ya :) geyik muhabbetini dinlemeyi sevmem, kendim arkadaşlarımla yapmayı severim. Radyoda ya da TV'de komedi dinleyecek/izleyeceksem eğer, o zaman geyik değil daha kaliteli espriler falan ararım. Ben buyum, beni böyle sevmiyorsunuz onu da biliyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Seni böyle seven kişinin kafasına sıçayım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 seveni olsa macor depresyona girer mi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 O kadar dışkı çıkmaz diyecektim ama facebookta safası olan bir poposu olunca insanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar