GEd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 seçimler yaklaşıyor, askeriye iki açıklama patlatır, birde üstüne türban patlatırlar, gelsin sana oylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi, tiyatroya en son geldik en önde iki koltuk boştu kısmı zirve, yazı bir daha o kadar iyi olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 seçimler yaklaşıyor akıllı kızmış sümeyye helal kız sana (tu) babana azda olsa katkıda bulundun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oyun durdurmak ne demek ya aklı başında bi insanın savunabileceği en son şey. oldu olucak anlamayan olursa geri sarsınlar sanki orta oyunu oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yazık lan. babasının onurunu yerlere alıyor.erdoğan da haklı sonuçta, benim de böyle kızım olsa şeriat getirir toprağa gömerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Napolyonn senin ne düşündüğüne önem vermiyoruz artık. Eskiden olsa yine önem verirdik te çok fenalardasın. Nolur serverı yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 *fıstık atar* Napolyonn said: oyun durdurmak ne demek ya aklı başında bi insanın savunabileceği en son şey. oldu olucak anlamayan olursa geri sarsınlar sanki orta oyunu oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 önem vermiosanız ignore ederseniz benim bi kısmınızı yaptığım gibi polemiğe girmem konulara yorumumu yapar kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Kaçsan yine iyi be abi, bir başladın mı durmuyosun. Güldük eğlendik ama yeter : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bu nasıl bir şımarıklık, nasıl bir kabalık ve faşistlik, hatta nasıl bir cahillik, ve medeniyetten nasibini almamışlık?! abi bunu sakız çiğnediği için kendisine söylendi sandım... kiiiii.... Ve kimse bana kalkıp da -bu çağda- tiyatroda normal bir şekilde sakız çiğnemenin oyuncuya saygısızlık olduğunu söylemesin! Biraz dünya görmelerini tavsiye ederim! e ben dünyayı göremezsin demedim.... bana da 25k versinler arada ben de görürüm hatta.. di mi? sdfsdfsdf adama yazık, babasına yazık vallahi. ama bi taraftan da +rep vermek lazım.. konuyu başörtüsüne bağlamak advanced trolling bilgisi gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ignore edemiyoz işte ignore tuşu koymadı sörvır bey:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ignore tuşu olsaydı bu arkadaşın sorduklarına kim cevap verirdi? kınayt bölmünüde takılırdı artık, hoş orada da bu insiyatifi kullanmayacak adam yoktur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ignore butonuna gerek yok okadar önemsiz bulunuyorsa cevap verilmez.ama insanların başkasının söylemini beğenmeyip salak bu çocuk yemin ederim gerizekalı demesi, kendisinin muhalif kaldığı yerde aynı gerizekalı insan olacağını unutmamalı. arkadaşa katılmayabilirim ama saygı duyuyorum. ütopik olabilirim ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Napolyonn said: önem vermiosanız ignore ederseniz benim bi kısmınızı yaptığım gibi polemiğe girmem konulara yorumumu yapar kaçarım. nedanko şuna hala yük olur demedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 napolyona fazla yükleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 türban edebiyatı ana bilim dalı başkanı ve fahri profesörü RTE nin kızı nasıl olsa. İyi öğrenmiş mağduriyet dersini. ohhh gelsin seçim öncesi PR çalışmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bir şeyi de türbana bağlamayın, dişimi kıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 turban cok boktan bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 *kaş göz, wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olitere said: napolyona fazla yükleniyorsunuz "karma" şeysi olsa forumda bu mesajı bile yazmana gerek kalmazdı *kaş göz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Napolyonn said: iyi konuşmuş sümeyye ağzına sağlık. faşizim böyle bişey işte insanın kafasına taktığına takılır, konuştuğu dile takılır.. takılırda takılır. faşistleri umursamıycaksın hayatı bildiğin gibi yaşıycaksın aferin kız sümeyye (tu) yalnız sakız çiğnemekte cidden saygısızlık orasına katılmıyorum. Pre-historic creature, sana laflar hazırladım taammıııa? Ama vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Abi birde kız "sanatçının seyirci sakız çiğniyor diye oyunu durdurup laf etmesi dünyanın neresinde görülmüş?" demiş. Sen dünyayı ne zaman gördün, kültür sanat'ı nerde gördünde yorum yapıyorsun derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bir kişi çıkıpta napolyona kendi görüşlerine göre davranıp yorumluyorsun önyargılı ve terbıyesızce küstahça yanıtlıyorsun inan eger onlarca kişi sana yanlış dıyorsa bir hata kendınde aramalısın aramıyorsan o senin kabahatindir dememiş şu kadar sayfada. Rte cok rerererö falan demıyorum sümeyye rerererö demıyorum onlar aslan gibi helal olsun ülkeyi tuvalet kagıdı gibi kullansalar hakedıyorlar çünkü ülkenin %47si gibi olan predator kafalı napolyonlar cıkıp 'siz boyle g*t gordunuz mu en azından kaliteli yere siliyolar biziii!!' diye tersliyecektir sizleri o yuzden ben onların yerınde olsam degil özelleştirme ile başkasına satmak direk kendı adıma yapardım ulkeyı bu predatorlar yıne helal olsun be adam bize iş saglıyor sırketlerınde derdi saf saf. Napolyon lafım sana elbette kaş göz yapılmaz elbette naber kız dıye yanına gıdılmez he interaktif tiyatro vardır bunu herkes yapar ama tadında bırakıldıkca. Buna tepki olarak 150 polisle tiyatroyu terketmek tamamen görgüsüzlük ve ilgi cekme ıhtıyacındandır . Birazcık oy verdigin partiye ve sahip oldugun düşünceyle degilde objektif yaklaş konuya ve sor kendıne 'birisi oyun sırasında bana kaş göz yapsa salondan herkesi cıkartıp haberlerde rezil olmaya deger mıydı?' dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 İsteyen istediği gibi çıkar oyundan, gider. Mesele şu açıklama; said: "çünkü adam aslen sakıza değil, başörtüsüne takmıştı. hem de ankara devlet tiyatrosu'nda, hem de en ön sırada (!) ... bir de şarkının "halkın çoğu aç, azı toksa" kısmında "azı tok" derken bariz bir şekilde eliyle bizi gösterdi. demek ki "başörtülü yobaz" ve "yüce tiyatrocunun önünde sakız çiğneyen saygısız" olmakla yetinmeyip bir de "çoğunluğun aç olmasının sebebi olan azınlık tok (protokolde oturmamızdan belli!)" olmuştuk! bu ne cüret! ne işimiz vardı bizim tiyatroda!"] nası bir anlayış bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Abi mektubu okudunuz mu ya. Nasıl bir mağdur edebiyatı, nasıl üzülmüş, nasıl ezilmiş, okurken ağladım. Zaten tiyatro salonunda her yer doluymuş, sadece en önden yer bulabilmiş, kedi canını onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar