Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sümeyye Erdoğan'ın kaş göz hareketine kıllanması

mani

Öne çıkan mesajlar

şuradaki hakaretleri azıcık bile olsa umursamıyorum hatta seviniyorum çünkü birilerinin rahatsız olması bişeyleri doğru söylediğimi ortaya çıkartıyor. rahatsız olmanızda iyi çünkü insan rahatsız olmadan düşünmez benimde zaten sizi düşündürme gibi bir görevim yok ama hayatı boyunca tek bi görüşe biat etmiş insanların çıkıpta başka insanları yobaz diye çağırması aslında dünyanın en büyük çelişkisi olabilir.

lathspell gibi kafatasçı insanlar olduğu müddetçede susmıycam niye susayım ki? adama git sor dersim katliamını, fatsa kollektifini zerre bilgisi yoktur ama toplumsal olarak güngörmemiş sadece ailesinin ekonomik durumundan dolayı kendini burjuva addeden bir insanın zaten sınıfsal problemleri de olmuyor. o yüzden bu gibi bi adamdan ben türban sorunu üstüne objektif bi bakış beklemem.

türban karşıtlığı din problemi değil bugün türkiye de otoriter ideolojinin bi problemidir hala bunu anlamamış olmakta olaylara bakış açısının darlığındandır.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki konu türban degil desek sana napolyon?

özellikle konu türban degil hatta konunun alakası bile yokken türbana çekilmesinden sıkıntı yasıyoruz desek anlasan?

Tiyatro, sakız,oyuncunun hareketi. Bunların hepsi konunun tagleri. Biz diyoruz ki türban ne alaka neden adam türbana taksın. Peki bu ülkede cogu aç iken azınlık tok degıl mı? bu azınlık akp demıyorum tabii sümeyye toktur 20-25 sakız gıdıyor ona ama genel anlamda boyle bır durum yok mu?Haka dansı vs degil olay tiyatronun sonunu bekler sonunda rejisörle derdini giderirsin. Bizim anlatmaya calıstıgımız akpnin türban edebiyatı yapmasından duydugumuz rezillik .Onlar müslümanda biz hindu muyuz? Tamam ben cok fazla dini görevlerini yerine getiren biri degilim ama 5 vakit namaz kılan annem şu haberi duyunca direk küfür etti hatuna hesabı sen yap.

Olay dinle alakalı degil millete ben türbanlıyım dıye boyle yaptı dıye gostermesıne ragmen şımarık bir asilzade oldugu ıcın bunlar yapıldı bızde soruyoruz 150 polis neden onunla dısarı cıktı ve neden bu hatun makbule ablamız gıbı benı gozlerıyle soyuyolar edebıyatına gırdı. Tolga denen adam terbıyesızmıs bunu anladık ama sana soruyorum bak bunu ozellıkle buyuk yazıcam lutfen oku ve cevap ver dıye sana ve vicdanana seslenerek soyluyorum HIC MI HATALI DEGIL SUMEYYE HEP MI SUMEYYE HAKLI HEP MI ERDOGAN HEP MI AKP BU ADAMLAR HIC MI HATALI DEGIL?

fyi:sakız cıgnemek terbiyesizliktir, oyuna durdurmak gorgusuzluktur. Başörtülü diye onları gostermek degil zengin ve 20-25 sakız gonderıldıgı ıcın onları gostermek uygun ve caizdir camii hocamıza sorduk bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

mithat said:

sana soruyorum bak bunu ozellıkle buyuk yazıcam lutfen oku ve cevap ver dıye sana ve vicdanana seslenerek soyluyorum HIC MI HATALI DEGIL SUMEYYE HEP MI SUMEYYE HAKLI HEP MI ERDOGAN HEP MI AKP BU ADAMLAR HIC MI HATALI DEGIL?

http://www.swfcabin.com/swf-files/1285851386.swf

ahahaha serefsızım kendımı aynen boyle hıssettım hemde birebir :D dalga gecıyorlar bızımle yuzumuze baka baka ve dogru duzgun bır cevap bıle vermıyolar sorularımıza ona sinirlenıyorum bak soruma cevap verın valla sinirlenmicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

eminim öyledir bi salon dolusu insan arasından kimi aç, kimi tok derken başıörtülüyü göstermeler.. sakız çiğniyo diye oyun durdurmalar hep rastlantı bunlar.

başörtü mü karın doyuruyor?
saygısızlık nedir bilir misin?

çok süper yanlı bakıyorsun. ama öle böle değil. taraflı olmanın da bi seviyesi var diye düşünüyordum...

artık öle bi düşüncem yok.

o bakımdan sağol. gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

işte benimde sölemek istediğim o başörtüsüyle alakası olmayan bi olayda o oyundaki oyuncu sümeye başörtüsü takıyo diye takmış. o salon en az 100 kişi alıyodur üstte balkonu da var balkonda en az 70 alıyo. 170 kişi arasından sen gidip iki tane başörtüsü takmış kızı parmakla gösterip "kimi tok" dediğinde koskoca bi grubu zan altnda bırakıyosun. bide ordaki oyuncunun görevi siyaset yapmak deil oyununu oynamak. insnlar siyaset görmek istese meclis tv açar, genç osman a gitmezler. hepsini geçtim tef çalıp koyduk diye hareketler yapmak ne ya saçmalığın son raddeleri ve bunu savunuyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyon hala anlamıyosun inatla bak olay başörtüsünde degil secme sebebi ERDOGANIN KIZI OLMASI VE ULKENIN GUZELLESMESINE KATKIDA BULUNMUŞ OLMASI!!! anlamadın mı abi o kız oraya dunyanın en mini etegi ile gelse yine erdoganın kızı ıse laf o yuzdendır sımdı erdoganlar aç mı? hayır toklar bu gayet normal laf buraya degıl her ülkenın basında olan adam toktur garip bişi yok bunda e bunda gariplik olmadıgı gibi 20-25 gonderılen sümeyye hanıma tok demekte garip bişi yok. Bak sakız nıye cıgnıyosun dıye oyunu durdurmayı anlarım ayıptır ama asla su başörtüsü yuzunden tok deme olayını ızah edemıcez sana.

Başörtüsü yüzünden tok demedi erdoganın kızı oldugundan ve ogluna gemicik alıp kızına 20-25 lazımmış diyen bir adamın kızı oldugundan ona tok denıldı bunu anlatabildik mi?
Sosyal ağlarda paylaş

orası siyaset yeri değil ne demek? antik yunandamı yaşıyoruz böyle tiyatroda eleştiriler yapılıyo, birileri rencide ediliyo ne bu yani birazda bu gözle bakın olaya.

haaa eleştirel oyuna karşı değilim akp sucks diye bi tiyatro oyunu olsa ve sümeye orada eleştirilse derim bile bile gitmiş ama genç osman isimli oyunda genç osman a akp eleştiri yaptırmak absürtlüğün en üst seviyesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

orası siyaset yeri değil ne demek? antik yunandamı yaşıyoruz böyle tiyatroda eleştiriler yapılıyo, birileri rencide ediliyo ne bu yani birazda bu gözle bakın olaya.

ve tekrar orası antik yunan olmadıgından tiyatroda yapılan 1 kötü tiyatrocu sonucu noldu? Sümeyye kalkıp terkedıp butun akedemiyi pesınde goturup sonuc olarak haberlere konu olmadı mı? bu siyaset yapmak degıl mı? sımdı tekrar bır ustte yazdıgıma bak ne dıyor? sorunun varsa bitince rejisörle konusursun hatta bu başıma bile geldi bir kere daha in yer face tiyatroda oda içinde oynandıgından bır kavga sahnesınde seyırcılerden bırının ustune dustu bır oyuncu ve cıkısta dırek sıkayetcı olduk oyuncu dırek gelıp ozur dılemıstı arkadastan.

Bunun gibi çıkışta halledebilecek modern bir sekilde halledilebilecek tartısmalı bır satasma var mı yok mu durumundan 'BIRAKIN BENI AGZINI YUZUNU YIRTICAM BU YELLOZUN' durumuna düşüren ve senın dedıgın gibi siyaset yapan sümeyye.
Sosyal ağlarda paylaş

mithat ekstrem bi örnek vercem ama yanlış anlama abi.

anne kartını kullanmıycam sadece empatini güçlendirmek için yapıorum bunu.

şöyle düşün annenle bi oyuna gidiosun oyuncuda annene kıl. ilk başta bi göz kırpıyo annene oyun sırasında, sonra böyle oyunla alakası olmayan laflar söylüyo, tef çalıp hareketler yapıyo en sonunda da oyunu durdurup kafasına takılan bişey için tüm salon önünde fırçalıyo.

rejisörü bekler misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet.

bu arada evet dedim ama olayda ne sümeyyenin annesi first predatör var ne sümeyye için şu kadar agır bır durum var aşırı abartı ornek verıyorsun sıf gazı körüklemek ıcın ama görgüsüz görmemiş sonradan görme insan tayfası oluşturmadıgından paticik temelini ; Ya arada cıkar gıderım ya ara geçmişse yada yoksa cıkısı beklerım ve sıkayetcı olurum. Annen yanımda zaa olaylarına giricek kadar liseli degılım napolyon ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

haaa eleştirel oyuna karşı değilim akp sucks diye bi tiyatro oyunu olsa ve sümeye orada eleştirilse derim bile bile gitmiş ama genç osman isimli oyunda genç osman a akp eleştiri yaptırmak absürtlüğün en üst seviyesi.

ahaha dıyosunki, sümeyye sultan beğenmediyse soruşmturma cılabilinir
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cevaplıyorum en alakasız en lüzumsuz en olayla ilgisi ne dedıgımız soruları ama hala napolyon suna cevap veremedı 17 sayfada

Konu 1 terbiyesiz (ki buna hepımız hak verıyoruz chp-akp degıl olay eger durdurup konusuyorsan el kol goz hareketı yapıyorsan elbette sorun var) oyuncunun hareketleri nasıl oldu da 150 kişi birden terkedip TURBANLILARA ZULMEDILIYOR dıye medyaya sunuldu?

Türbanlı range roverlar mı azaldı bu aralar biraz daha mı jip gerekiyor anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:
burada olaya karşı çıkanlar tamamiyle chp li olduğu için boş muhalefet yapıyo kendileride bunun farkında

yav saçma sapan konuşmayın komik bile olmuyor.

yahu gelip "sevgilime kaş göz yapsın yaşatmam o tiyatroyucuyu" gibi saçma salak atarlar yapıyorsunuz sonra yok chplisiniz yok bilmemne...
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

abi tartıştığınız adam zamanında şunları söyleyebilmiş bi adam neye uğraşıyorsunuz
Napolyonn said:

aptalca bir hata ama art niyet yok. sonuçta kimin nerede arandığının kayıtları telekomda tutuluyor eğer telefonuna önceden kayıtlıysa arama kaydını bulurlar "burada aha yakaladık ahauhua" havası estirmeyin boşuna yani.

http://forum.paticik.com/read.php?13,5353939,page=1#msg-5353989
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...