reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 az once media player altyazi gostermiyo diyo gom yukledim ama arada kalite farki var media player bariz daha ii, sebebi ne olabilir? fark http://i52.tinypic.com/2zr3os8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 VMR9 DXVA kullanıyor WMP. GOM daah kötü şeylerle render ediyor demek ki. En iyi kalite için şunu kullan: http://mpc-hc.sourceforge.net/ (Codec istemiyor) Bicubic, Bilinear olayından da olabilir. Media Player ayar özürlü olduğundan pek bir fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 baya denedim bi tane avi dosyası. cidden fark var ya. media player'da daha bi canlı. allah allah bu codec paketi falan da yüklü gomda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 gom kendi dandik codeclerini kullanıyor, gerçi MPC de öyle ama bence de MPC daha kaliteli görüntü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bu arada WMP EVR kullanıyormuş, yanlış yazmışım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ayarlarında tonla seçenek var aslında media player classic'in, dx9 dx7 evr hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Media Player Classic ile Media Player Classic - Home Cinema farklı şeyler ama. Kullanmanız gereken ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 home cinema olmayanın çok önce gelişimi durdu zaten, onu bulup kullanan varsa helal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 İnsanlar hala 2 yıldır update edilmeyen, çok daha yıldır da release çıkarmayan BS Player'ı kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 BS playera çok uyuz oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Aluriel said: BS playera çok uyuz oluyorum lan hahaha o değil de resimlerde ben bi fark göremedim. tinypic resize ettiği için olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar