Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kuvveti : Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı : İSTİHKAM Statüsü : Kısa Dönem Er Branşı : - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA İlk Katılışını Yapacağı Tarih : 12.04.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği : 2'nci Or. İs. A. K.lıği MALATYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 160 gun civari sc camiasindan ayri kalacagim hepinizi ozleyecegim gorusmek uzere (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 stimpackin bol olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 armor basmayı unutma,atak upg yapma bol bol armor bas.turtle takıl sağ sağlim git gel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Medivac'sız göreve denk gelmezsin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 mineral linedan uzakta bi ağaç bul dibine pıs, oyun boyunca kafanı bile çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sag salim git gel can. bak söz verdin iste gelince bana hamburger yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 askerlik ne ya bu devirde lanet ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hayirli tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 reyou said: hayirli tezkereler. Memphis said: askerlik ne ya bu devirde lanet ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Xel'Naga watch tower a vermezler seni inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 banelinglere ilişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Hayırlı teskereler. Güle güle git güle güle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Güle güle git gel. Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 zergling dişinden yapılmış tespih isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 herkese tesekkur ederim. yapmamis olanlar umarim bedelli cikar, 21 gun yaparsiniz da kurtulursunuz.. hayde kalin saglicakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben de kisa donem marine belki ayni bunkerda gorusuruz :) hayirli tezkereler benim Kastamonu golkoy jandarma kisa donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 arkadaslar acemiligi hallettim. an itibariyle upgradeleri yapilmis marine durumundayim. yaklasik 4-5 ay sonra tekrar sc2 oynamaya baslarim diye umuyorum (: umarim dengeler fazla degismemistir. ortami da fena ozledim. herkese selamlar. malatya'da olan varsa belki gorusuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mithgor said: arkadaslar acemiligi hallettim. an itibariyle upgradeleri yapilmis marine durumundayim. yaklasik 4-5 ay sonra tekrar sc2 oynamaya baslarim diye umuyorum (: umarim dengeler fazla degismemistir. ortami da fena ozledim. herkese selamlar. malatya'da olan varsa belki gorusuruz.. dengeler değişmedi terran halen imba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mithgor said: arkadaslar acemiligi hallettim. an itibariyle upgradeleri yapilmis marine durumundayim. yaklasik 4-5 ay sonra tekrar sc2 oynamaya baslarim diye umuyorum (: umarim dengeler fazla degismemistir. ortami da fena ozledim. herkese selamlar. malatya'da olan varsa belki gorusuruz.. hahah istikamet yedinizmi POŞETxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok ya hic istikamet yemedik. bekledigimden cok daha kolay gecti acemilik. umarim bu sansim usata'da da devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hehe nöbet yazarsan dikkat et en üst devreye çok geçir haha artis olunuyo genelde en üst devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 usta birligini tam yazabilirmisin ? 2. or. karagah mi bagli birlikmi acep? edit: altay kislasiymis ok.. kendim baktim simdi.. yanlis hatirlamiyorsam, hava alanina yakindi altay kislasi, yazin cok sicak olur malatya, kisin da baya soguk olur.. arasi yoktur yani.. gerci kis gormicen kismetse.. carsiya dolmusla falan inmen gerekcek, bide hatirladigim kadariyla baya buyuktu orasi.. sansin yaver giderse, 2.or karargahi personel alimlarina denk gelirsin, o zaman da direk merkez karargaha gecersin, o zaman hayat bir baska guzel olur :D Malatya il olarak baya guzel bir yerdir, carsisi falan cok keyiflidir, universite kenti oldugu icin genc nufusu da fazladir. gerci yaz doneminde bu durum azalir ama olsun. havuzlar var bu arada universitede falan, direk gidersin yazin haftasonu super takilirsin falan.. malatya hakkinda soyleyebilceklerim bunlar.. ;) hala duruyorsa merkezde yesil sinema vardir, istanbulda film gosterime girdigi gun ordada olur.. otobusle gitmeni tavsiye etmem baya uzun yol, ucakla daha rahat olur ama belli gunler ve saatlerde ucak vardi.. vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dengeleri değiştirmeyin az kaldı geliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar