Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

yahu siz nasıl rus kızları falan filan diyip türk kızına laf ediosunuz

türk kızınında aynı şekilde parlak surat gavura tolerans göstermesi normal

ben hep türk kızlarmızı beğendiğimi herkese yeticek kadarda güzel kızlarımızın oldugunu savunuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi bizim dunyalar tatlisi portekizli bi eleman var turkiye asigi herif cok kritik seyleri biliyo falan baya konusabiliyo.

gecen bi turk kizla tanisti, adam direk "memeler cok guzel" diye girdi muhabbete, kizlar direk "ay canim ya cok tatliiaaa". ulan biz yapsak ne dayak yeriz anasini satim.

abi gercekten dedimi meme dedimi gözleri o ara memelerdemiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

Olayı şu yönden düşün, bu 2 salağı dövmeye kalksan ki ben şansızım sende öyle isen en az biri geberip giderse al başına belayı (ha tersi olucağını bilsem 1. cevap veren arkadaş gibi gidip ikisinide öperim de bendeki bu şansla ölmeyizde).
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

çünkü yabancıya verdin mi adam ülkesine gidiyo bitiyo olay

burdaki dangaloza verdin mi eleman gidip lafını ediyor dedikodunu yapıyor

böyle bi gerçek var

o kadar dogru ki
erasmusda sehir efsaneleri yaratiyo adamlar sonra
adam kizla resim cekiniyo
ulkeye donunce ben bu kiza caktim oluyo
bastirilmis cinselligi gectim
hormonal bozukluk war irkin yarisinda
basbakan az diyo 3 cocuk yapin diye
%1 hata oraniyla prezarvatite 3 cocuk 300 sevisme eder
300 sevisme max sayisi bu irka yetmez
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Penthesilea said:

abi bizim dunyalar tatlisi portekizli bi eleman var turkiye asigi herif cok kritik seyleri biliyo falan baya konusabiliyo.

gecen bi turk kizla tanisti, adam direk "memeler cok guzel" diye girdi muhabbete, kizlar direk "ay canim ya cok tatliiaaa". ulan biz yapsak ne dayak yeriz anasini satim.

abi gercekten dedimi meme dedimi gözleri o ara memelerdemiydi.

portekizdeki kayıp ikizim yahu o!!!

guilherme duarte alfonso sa pinto değil mi o?
Sosyal ağlarda paylaş

(:P)
Red said:

yahu siz nasıl rus kızları falan filan diyip türk kızına laf ediosunuz

türk kızınında aynı şekilde parlak surat gavura tolerans göstermesi normal

ben hep türk kızlarmızı beğendiğimi herkese yeticek kadarda güzel kızlarımızın oldugunu savunuyorum :)

selam kızlar,bekarım, kadir kıymet bilirim, değer veririrm postu olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Tolga Aktemur Kim midir?
25 yaşındayım.Ardahan Çıldırlıyız.Koyu İbrahim Erkal hayranıyım.Ufak çapta oto alım satım işi yapıyorum.ALLAH kısmet ederse yarım kalan hukuk fakültesini bitirmeyi istiyorum.

Amaçlarıma gelince ilk önce ALLAH'ın bana güzel kader yazmasını istiyorum.Sonra Hukuk fakültesini bitirip daha sonra hem kendi işimi yapıp hem oto alım satım ve diğer sektörlerde ilerlemeyi istiyorum.

-Son olarak ite kopuğa maskara olmaktansa ölmeyi yeğlerim.Ucunda ölüm olsa bile kendimi ezdirmem öleceğimi bilsem bile küfür ederim ve dalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
@ilke

o laftan sonra hala sirada durdunuz mu ? :)

bu arada baska ulkelerde bakmiyorlar, laf atmiyorlar diyorsaniz ben Londra'da benzer bir animi anlatayim.

4 sene once merkezi bir bolgede aksam dolaniyordum. saat aksam 9 civari. taksim meydani gibi kalabalik bir bolgede 1 kiz solda beklerken 2 erkek sag tarafta baska yere bakip bir seyler konusuyorlar. derken bir eleman yaklasti kiza ve ikna cabalarina basladi. iste bara gidelim arabam var atlar gideriz falan diye konusuyor. derken kiz dedi yok sagol erkek arkadasimlayim. nazikce ve biraz da kas goz yaparak reddetti. sonra erkek arkadasi dondu cocuga evet benimle dedi.

cocuk da kizin erkek arkadasina sansli herifsin hatunun paket gayet saglam dedi. herifte evet iyidir diyip guldu. sonra asilan tip uzaklasti baska kizlara sarkmaya gitti. :)

desen ki sarhoslar hayir daha gecenin ilk saatleri ve hepsi son derece ayiklardi.

rahat adamlar yani. ha bu demek degildir benzer durum baskasinin basina gelse ayni rahatligi gosterir.
Sosyal ağlarda paylaş

insanız abi normaldir birine bakmamız.
bakarsın bişeyler düşünürsün hayal edersin, ama bunun gerçekleşmeyeceğini, sadece kendi beyninde 3-5 saniyelik düşünceler olduğunu bilmek önemli olan. Başkasına yansıkmamak lazım.

ben kız arkadaşıma aşığım gözüm başkasını görmez demek yalanın daniskası, anca filmlerde oluyo öyleleri.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

sorun zaten avrupada böyle burda da böyle olsun diye dikte etmek o kültürü insanlarımıza.
bizde savunmak, sahiplenmek kültürü vardır.
istiyosa avrupalı " al abi bir tur bin geri getir " desin. O onların kültürü.
bizde olmaz o iş.
o sahiplenme kültürüde milletçe bu işleri baskı altında tutup büyütüp iyice bi bok zannetmemizden geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...