liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ÖF iespor die bişe acıtıYo, agrı YapmaYa basladı saYgılar.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 geçen bana da tetanos vurdular bişey bişey toplamış 3 gün kolumu 90 dereceye kaldıramadım. olur öyle.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Tetanozu bana vurduklarında aa hiç acımadı lan demiştim, sonra ertesi gün sol kolum yoktu sanırım.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Tetenos iğnesi ============> bu kadar. ============================> normal iğne
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 penadur cok eglenceli oluyor vurulduktan sonra 20dakka acaba alerjim var mi hertarafim siscek mi diye bekliyorsun
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o iespor dediğin şey penisilinle aynı maddeyi içeriyosa fena yakmıştır harbiden. geçmiş ola
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 penadur'un oldugu tarafa da 3 gün oturamıyordum ben. böyle nahoş bir acı oluyordu o tarafta
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bi ara düzenli penadur olmam gerekiodu çok fenaydı sonra en son iğnelerime doğru sırf onun içine katılan bir ağrı kesici çıkmıştı az biraz rahatlatıodu. sanırım kalktı penadur ama
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 geçen sene yolda yürürken ayağımda anlık bir acı ile irkildim. döndüğümde ayağımda salak bir sokak köpeği vardı. ısırdı kaçtı itoğluit sonra gittim 5 6 tane iğne vuruldum çileydi resmen.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 BloodyBeast said: o iespor dediğin şey penisilinle aynı maddeyi içeriyosa fena yakmıştır harbiden. geçmiş ola aynen kanky.Bel soguklugu idrar yolu iltahaplanması, üretrit işte. :(
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 reyou said: bel soguklugu liseli hastaligi zaten :D noob ya
Öne çıkan mesajlar