yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şu son şarkısı sen anla pek hoşuma gitti de youtube'da bakayım dedim eski kliplerine de rastladım http://www.youtube.com/watch?v=phyt2pqceKQ&NR=1 eheh çok eğlenceli ya. Tipe hareketlere bakın :D Cem Yılmaz da gözüküyor ortalarda adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cem yılmazın fakir dönemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sen anla hakkaten guzel bi şarkı. bnmde hosuma gitti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 super hatun cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 çok hoş bi bayan.sesi de o kadar hoş.gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bayan demeyi hala kibarlık zannetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu hatunun sesi çok tatlı.ama bi türlü tutturamadı ya son şarkısı güzel bende beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dilber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi bu kadarmi olur bende az once onu ariyodum yarim saattir buldum http://www.youtube.com/watch?v=1V13zFV__AU oh beahhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Asi kız değil de Şebo gibi iyi aile kızı olsaydı medya pohpohlardı Özlem ablayı. Zamanına göre çok ilerideydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 su sarkisida bir ayridir benim icin http://www.youtube.com/watch?v=to2wXhecr_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 eski albümnlerini çok seviyorum, 10 9 8... en son o albümüü dinlemiştim. sesindeki o cızırtımsı tonu çok seviyorum, techno-rock'a çok iyi gidiyor. iniş çıkışları da çok iyi beceriyor, bir müzikalda oynamıştı hatta. kendisi de güzel, ama sibel can'ı örnek aldığını söylemiş son zamanlarda kilo almaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 habire tarz değiştirdiği için trollüyorum. özlem tekin? gürsel tekin? YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben de A-şık şarkısını severdim araken şu videosunu buldum rock n coke dan... http://www.youtube.com/watch?v=yjIxHVfIk7c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 canlı performansı rezilmis. hele kıyafete hic girmiyorum yani o nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 heheh evet,ben de o yüzden koydum zaten;)...gene de hatun gider diyenler çıkabilir:)... güya 17. yy havasında rock konseri yaparak concept yapmaya çalışmış çello falan da var ya,,ama tamamen şarkıyı da konseri de batırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Popa sarmıştı bir ara, laubali diye bir şarkı çıkarmıştı hatta, çok da asi kız sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hep poptu ki zaten? asiliği falan kılığından kıyafetinden. müziğinden değil. eskiden güzeldi bi de simdi cirkinlesmis. memisleri haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 severim ben kendisini.babam bile sever eheue ama sanırım silikon yaptırdı ''yatağım boş''klibinden anladıım kadarıyla bi o olmmaış bi de rastalar.2 tel saça rasta ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 okan'ın programına çıktığında soğuduydum bu kadından baya aptalca konuşuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pekaS4zb1Ok&feature=relmfu Memelerde modifikasyona gidilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar