Geez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bu aksam yerde altin bulgari bileklik buldum , guzel ama icimde kotu birsey.olucakmis gibi bir his var ne yapsam bilemedim kartin borcunu oderim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 E öeh polise gitsen polis cep eder o kesin hiç laf etmıyorum buna. Bence yine de bir vicdandır odur budur git ver bişi yap karma bu gelir bulur sonunda valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 vicdanın rahat etmiyosa bana verebilirsin bileziği.sorun değil senin için alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ubuntu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ulan ben yerde 10 tl bulunca dünyanın en mutlu insanı olmuştum geçen.adamlara bak.birazıyla sevap işle bari için rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bence satıp parasını fakire falan ver bulgari kolyemi kaybetmiştim. 1 bucuk saat aradım şansıma karanlık bi yerdeydi bide.o kolyeyi kaybettiğimden beri kendime gelemedim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kartın borcunu öde ama nasolsa bvlgari bulurum gene diye abuk subuk kullanma sonra kredi kartını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 son 10 sene içersinde bugunun parasıyla toplarsak 60-70tl ye yakın para bulmuşumdur yerde. Hep şans oyunlarına bastım, kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 belki birisi annesine ilaç almak için altın bozdurmaya giderken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Archangel_ said: ulan ben yerde 10 tl bulunca dünyanın en mutlu insanı olmuştum geçen. adam fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dasaaa said: ubuntu... bende böyle okudum ve inatla böyle okumaya devam ediyorum. kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 çakmadıır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 moncici said: çakmadıır yok baba 14 ayar altin ( bende kuyumcuyum zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kuyumcu olman kötü olmuş meslek etiğine aykırı yaptığın olay işallah 7/24 kaptırırsın sende, ilan verirsin de kimse biyerine takmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pipet said: kuyumcu olman kötü olmuş meslek etiğine aykırı yaptığın olay işallah 7/24 kaptırırsın sende, ilan verirsin de kimse biyerine takmaz 975 tl etti. karta yatirdim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sen düşürmüsüşsüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 I.T. çalışanları direkt ele vermiş kendini :D Düşürene de geçmiş olsun, onu bulup, bozdurup kredi kartına yatırana da... Karma is a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 polise vermemen iyi olmusta buldugun yerin etrafina 4-5 tane cikti alip telefon yazabilirdin en basidinden bi hafta bekler oyle yatirirdin hem daha rahat hissederdin dicemde pek takiyormus gibide durmuyorsun bulur bulmaz kredi karti borcu gg moduna girmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dasaaa said: ubuntu... Allah kahretsin ben de böyle okudum hahahah. said: kaybettim Çık git lan hayatımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oha demek adam galeri sahibi olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kuyumcu derken sahibi olduğunu ima ettiğini hiç sanmıyorum.. 3-5 kuruşun hesabını yapıp gelip buraya topik açıp gururla kredi kartıma yatırdım da demez yani en azından benim tanıdığım patronlar öle değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: said: kaybettim Çık git lan hayatımdan. lan senin quoteunu gorunce de ben gittim. ben de aylardir giymedigim biseyin cebinde 5 dolar buldum gecen, oha bununla bisey alinir ki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Geez said: Bu aksam yerde altin bulgari bileklik buldum , guzel ama icimde kotu birsey.olucakmis gibi bir his var ne yapsam bilemedim kartin borcunu oderim heralde İnancın olduğunu varsayarak: this said: Yolda veya herhangi bir yerde bulunan para ve diğer kıymet ya alınmaz geçilir. Ya alınıp muhafaza edilerek sahibi aranır. Alınmadan gidilirse hiç birşey lâzım gelmez. O takdirde hiçbir mesuliyet ve korku yoktur. Ama alınıp da sahibine verilecekse yapılacak işler vardır. Şöyle sıralamak mümkün olur. Bulunan şey bulunduğu yerden uzaklaştırılmadan şahidlendirilir Ben şu kadar parayı yahut şu değerde birşeyi buldum. Sahibini aramak niyetiyle de aldım. İsmim evim adresim şudur gelsin alsın sizler şahid olun? denir ve bir sene kadar bu para ve mal ilân edilir. Bu müddet zarfında sahibi çıkarsa verilir. Çıkmazsa sahibi adına bir hayır yerine yahutta müstahak bir fakire şahit tutularak hibe edilir. Şayet muhafaza esnasında bu mal zayi olur çaldırılırsa bakılır zayi oluş alâkasızlıktan mı? Yoksa kendi malı gibi muhafaza ettiği halde vaki olan bir kazadan mı? Kendi malı gibi muhafaza titizliği gösterdiği halde uğradığı ziyandansa ödetilmez. Eğer buluntu mal diye ilgisizliktense ödetilir. Ödemezse sahibine borçlu kalır. Bu mesuliyeti bakımından bulunulan mal kolay kolay alınmamalı alınacaksa sonundaki bu mesuliyet ve mükellefiyetler iyi düşünülerek alınıp vecibeleri yerine getirilmelidir. Basit buluntular bekletmeyi icabettirmezse de bir değer sayılan buluntular bir sene kadar bekletilir ilân yapılır sonra hibe edilir. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ulan buldun aldın iyi güzel de marifet gibi niye yazıyosun buraya ciğerin 975 tl biliyoruz şimdi. bari gizli kapaklı yap niye övünüyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 euhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar