Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARGO Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugünden itibaren Open Beta , http://tr.alaplaya.net/ , bir hesap yaratıp giriş yapabilirsiniz.

PvP ağırlıklı bi oyun, grafiklerimiz üzerinde çalışıyoruz.
100vs100 savaş modu, RTS modu, Third Person oynama modu bir sürü değişik aksiyon mevcut.
Mesaj tarihi:
Itemları paralı F2P oyunları alıp Avrupa'da onlara sunucu sağlayan bi firma alaplaya. Bildiğim kadarıyla Almanya merkezli. burda'nın.
Paypal'ın haricinde Türkiye'de GameSultan ve Turkcell'le de anlaşmaları var, oyunlardan item almak istediğin zaman aracı oluyolar.

Edit: S4League Kore oyunu, ayrıca süper oyun lan oynayın. Velet çok tabii de 2 senedir oynuyorum valla.
Mesaj tarihi:
Yabancı sitesi ya, şu Doğan'la ortaklığı olan burda adındaki Alman şirketinin.
Türkiye ofisi açmış olabilir ama, bayadır var tam fonksiyonlu Türkçe seçeneği sitelerinde.
Mesaj tarihi:
abi alapaya über oyunları destekliyor, iyi güzel de. sitesi çok çakma ya. private server sitesine girermiş gibi hissettiriyor.

bu arada "kurduk" derken ? kurucunun yeğeninin arkadaşı falan mısın ? asdf

ayrıca s4'ü çok beğenmekle beraber loco'yu da tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
şimdi ragnarok online dedimmi duracan arkadaş,o oyunu çıkaran şirket benim gözümde blizzard ayarındadır yani:D oha felan dersiniz ama ro nun verdiği zevki simdi koca koca oyunlar vermiyo arkadaş
Mesaj tarihi:
pinkporing said:

şimdi ragnarok online dedimmi duracan arkadaş,o oyunu çıkaran şirket benim gözümde blizzard ayarındadır yani:D oha felan dersiniz ama ro nun verdiği zevki simdi koca koca oyunlar vermiyo arkadaş

ragnarok free olmus
  • Yeni Oluştur...