DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bugünden itibaren Open Beta , http://tr.alaplaya.net/ , bir hesap yaratıp giriş yapabilirsiniz. PvP ağırlıklı bi oyun, grafiklerimiz üzerinde çalışıyoruz. 100vs100 savaş modu, RTS modu, Third Person oynama modu bir sürü değişik aksiyon mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu alaplaya ne yiğenlerim evdeki pc ile diğer laptopa bi oyun kurmuslar s4league diye alaplayanın oyunu heralde. türk mü bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Itemları paralı F2P oyunları alıp Avrupa'da onlara sunucu sağlayan bi firma alaplaya. Bildiğim kadarıyla Almanya merkezli. burda'nın. Paypal'ın haricinde Türkiye'de GameSultan ve Turkcell'le de anlaşmaları var, oyunlardan item almak istediğin zaman aracı oluyolar. Edit: S4League Kore oyunu, ayrıca süper oyun lan oynayın. Velet çok tabii de 2 senedir oynuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Evet 2004 yılında Ragnarok Online ile başladık sonra alaplaya'yı kurduk F2P sistem üzerine, avrupa ve amerikaya hizmet veriyoruz. Güzel oyun ARGO deneyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 s4league güzel oyun ya kılıç savaşları güzel oha post apo llan indiriom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 alaplaya türk şirketimiymiş yav? vay be yeni duydum. yabancı kaynaklı sanıyordum oyunu bekliyorduk 1-2 sene önce fakat eskidi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yabancı sitesi ya, şu Doğan'la ortaklığı olan burda adındaki Alman şirketinin. Türkiye ofisi açmış olabilir ama, bayadır var tam fonksiyonlu Türkçe seçeneği sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 AROG AROG AROG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Münih/Almanyada merkez, 2004'ten beride bir ofis var zaten istanbulda hürriyet medya towers da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 isimden kaybediyo.oyunun adını düşününce aklıma küfür falan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi alapaya über oyunları destekliyor, iyi güzel de. sitesi çok çakma ya. private server sitesine girermiş gibi hissettiriyor. bu arada "kurduk" derken ? kurucunun yeğeninin arkadaşı falan mısın ? asdf ayrıca s4'ü çok beğenmekle beraber loco'yu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ehah , Noblian introyu seyrettim direk last exile online yapmıslar diye dusundum. Hani Last Exile i da severim anime olarak. Da bu levelli ise oynamam ben ,baydım level kasmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bu bi de sitenin yenilenmiş hali sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şimdi ragnarok online dedimmi duracan arkadaş,o oyunu çıkaran şirket benim gözümde blizzard ayarındadır yani:D oha felan dersiniz ama ro nun verdiği zevki simdi koca koca oyunlar vermiyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 şu mmo oyunu çıkarmak da uo serverı açmak gibi oldu anasını satiim sonunu getircekler böyle böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 pinkporing said: şimdi ragnarok online dedimmi duracan arkadaş,o oyunu çıkaran şirket benim gözümde blizzard ayarındadır yani:D oha felan dersiniz ama ro nun verdiği zevki simdi koca koca oyunlar vermiyo arkadaş ragnarok free olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oyun kapandı ne free si:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kapanmadı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bi biskrem versem? ne bu olm 5 yaşındaki muhabbet sohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar