TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Flassh said: aptal yesilaycılardan nefret ediyorum o aptallarda,kendini zehirleyen enayilere neler diyor bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Pipet said: escape said: sigara markasını nasıl anlıcak/vericek herif? adam marlboro tiryakisi diyelim, avustralyada. bakkaldan isticek bi paket adam karıştırcak kutuları hoop winston vericek. adam içicek sonra falan bakkala gerii getircek bakkal "ben nerden biliym lan" dicek .. hadi bakalım hoop kavga! türkiye'de olsa cinayet işlenir abi aman. okuduğunu anlama problemin mi var ? okumadan atarlanıp komik duruma dusuyosunuz harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: BBC'nin Sidney muhabiri Nick Bryant, yeni uygulamalar çerçevesinde tüm marka isimlerinin standart karakterlerle yazılacağını söylüyor. gerçi birincisi okunamamış belki bu da okunmaz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Pipet said: escape said: sigara markasını nasıl anlıcak/vericek herif? adam marlboro tiryakisi diyelim, avustralyada. bakkaldan isticek bi paket adam karıştırcak kutuları hoop winston vericek. adam içicek sonra falan bakkala gerii getircek bakkal "ben nerden biliym lan" dicek .. hadi bakalım hoop kavga! türkiye'de olsa cinayet işlenir abi aman. okuduğunu anlama problemin mi var ? yok ben direk konuyla ilgili ilk aklıma gelen şeyi yazdım. olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 gunde 3-4 tane falan iciyorsan sigara cok guze bisi. Onumuzdeki 30 yil icinde birakmayi dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Napolyonn said: açık alan bile olsa kalabalık alanlarda da sigara içilmesi yasaklanmalı. önümdeki sigara içiyo diye nefesi tutup önüne geçmeye kasmak kadar sıkıcı bişey yok. vapurlarda falan yasakladılar gerçi ama, olabilir yani. ben şahsen sigara içiyorum da ne bileyim sıkış tıkış kalabalık caddelerde falan içmiyorum mesela, adam benim dumanımla boğulmasın diye sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kapalı alan yasağı falanda hikaye oldu göstermelik 3-5 kişiye ceza kesildi tribünde yasaktı en son gittiğimde tribünde duman altı oldum hayır zaten anamız babamız içiyor.sokaktada kaçamıyoruz haha yani akciğer kanseri olursam şaşırmıcam yıllardır maruz kaldıgım dumandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 uygulama guzelde avusturalyaya ozenmeyin hic http://farm2.static.flickr.com/1018/1470862945_b2f0463b54.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sıçtık resmen. tayyip ve avustralya en sıkı sigara yasağını çıkarma konusunda mücadeleye girebilir. en sonunda içilen her bir dal sigara karşılığında bir parmağımızın kesileceği günleri görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu arada avustralya en katı hristiyan devletlerinden birisi olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://www.penguen.com/content/Home/20060201.jpg şunu yapsalar bitecek olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aahaha bunun stickerları yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar