Esrk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Haberin detayları şöyle http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2011/04/110407_cigarette_packets.shtml Aynı atılımları Türkiye'den de bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu kadar işkenceye gerek yok direkt yasaklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben biraktim. Bırakmak cok süper. 9 yıldan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hiç başlamamak en güzeli. serçe parmağı kalınlığında boru diyor penisinden sokuyoruz uyutmadan diyor adam ( adam :doktor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ne kaçak sigara sürlür piyasaya be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yasaklasınlar cidden muhtesem olur. hiç urasmam kacagını aramakla falan kafadan bırakmış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 saturn said: hiç başlamamak en güzeli. serçe parmağı kalınlığında boru diyor penisinden sokuyoruz uyutmadan diyor adam ( adam :doktor) Oha o neymis !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Beyler yalnız farkında mısınız da haber dünyanın en saçma haberi falan. said: Yeni uygulamalar çerçevesinde sigara paketlerinin üzerindeki logo ve marka isimleri tamamen yasaklanacak. Avustralya, böyle bir yasak getiren ilk ülke olacak. Ayrıca, sigara paketleri zeytin yeşili renginde olacak. Araştırmalara göre, zeytin yeşili içiciler tarafından en az çekici bulunan renk. Tütün firmaları ise yasal bir ürün sattıklarını ve önerilerin uluslararası patent kanunlarını ihlal ettiğini söylüyor. BBC'nin Sidney muhabiri Nick Bryant, yeni uygulamalar çerçevesinde tüm marka isimlerinin standart karakterlerle yazılacağını söylüyor. Amaç paketleri mümkün olduğunca yavan ve anonim hale getirmek. Ayrıca, paketlerin daha büyük bir kısmına kanserli tümör ve tütünün sağlığa olumsuz etkisiyle ilgili resimler konulacak. Önerilerin yasallığını sorgulayan tütün firmaları ise uygulamaların yayılmasından endişe ediyor. Firmalar, uygulamalarla mücadele edeceklerini de açıkladı. şu birbirinden zekice fikirlere bakın allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sigara tabakaları çok satcak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kutuları degissin abi icen icin ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Etmicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 açık alan bile olsa kalabalık alanlarda da sigara içilmesi yasaklanmalı. önümdeki sigara içiyo diye nefesi tutup önüne geçmeye kasmak kadar sıkıcı bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kutuda marka gözükmeme olayı çok saçma. madem içilmesini istemiyorsun gtune güveniyorsan kökten yasaklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ayrıca gayet güzel bi uygulama umarım türkiyeye de gelir (tu) böyle etraflarda kabinler olsun girip orda içsinler başkalarını zehirleme imkanları olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Öyle saçma şey mi olur markasını bilmeden sigara nasıl alınacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 böyle sorumu olur ya. elbet üstünde hangisi olduğunu anlayacağın bir simge bulunur ama sigarayı çekici gösterecek kutu tasarımları yasaklanıyor anlaşılmıcak ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi eski camel kutusu gibisi yok ya.. 2009'da almıştım ben 10paket. onlara koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_rk34eu6hsFk/SyuQXctXm1I/AAAAAAAAAGc/dOdFftNkjv8/s320/sigara0ee6hi0rmtf7bo6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: Yeni uygulamalar çerçevesinde sigara paketlerinin üzerindeki logo ve marka isimleri tamamen yasaklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sigara markasını nasıl anlıcak/vericek herif? adam marlboro tiryakisi diyelim, avustralyada. bakkaldan isticek bi paket adam karıştırcak kutuları hoop winston vericek. adam içicek sonra falan bakkala gerii getircek bakkal "ben nerden biliym lan" dicek .. hadi bakalım hoop kavga! türkiye'de olsa cinayet işlenir abi aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Loxias said: kutuda marka gözükmeme olayı çok saçma. madem içilmesini istemiyorsun gtune güveniyorsan kökten yasaklayacaksın olmaz o, haktır sonuçta onu içmek. ama bıraktırma yoluna gidebiliosun böle işte. Ya avrupalı falan olsam yasaklansın derdim ama, miterim len ben kendi ülkemde özgür özgür takılamayacak mıyım? yani sigara içen biri olsaydım bunları söyleyebilirdim. Gerçi duman muabbeti var, sadece kendini zehirlemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dragonmax said: Ben biraktim. Bırakmak cok süper. 9 yıldan sonra.. canıms, benimde bıraktığım 2yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 escape said: sigara markasını nasıl anlıcak/vericek herif? adam marlboro tiryakisi diyelim, avustralyada. bakkaldan isticek bi paket adam karıştırcak kutuları hoop winston vericek. adam içicek sonra falan bakkala gerii getircek bakkal "ben nerden biliym lan" dicek .. hadi bakalım hoop kavga! türkiye'de olsa cinayet işlenir abi aman. okuduğunu anlama problemin mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aptal yesilaycılardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar