Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat Webisodes ( 2011 )

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Barathrum said:

Ya birşeyi merak ettim.Raiden ben şimşek-yıldırım tanrısıyım diyo tamam.Nasıl dayak yiyo ve bir uyuşturucu iğneyle bayılıyo ben bunu anlamadım?

Raiden normal MK universe'de yediği dayağı başka herhangi bir yerde yiyemez zaten. Webisodelar arasında gereksiz uzatılmış bulduğum tek bölüm Raiden'ınkiydi bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
benim kafam karıştı videolara bakınca.

ilk çıkan 2 bölüm spoyler olabilir

----

şimdi ben taa kaç sene önce 2 bölüm izledim, sonya vardı, jax vardı. kanoyla dövüştü fln bunlar patlama oldu sonra gözünü yapıyolardı işte tam.

bir yandan da coni keycin hikayeyi anlatıyodu sanırsam.

----

şimdi ben bunları izledim yarım kaldı bu üsttekiler ne yeni mi anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kotaku: Speaking of feature films, how are you going to try and make the Mortal Kombat movie feel distinct from Legacy?P

Tancharoen: Well, they’re going to be completely separate storylines. It was something we were very conscious about. I don’t want them to rely on each other because there’s going to be a lot of people who go see the feature who are not necessarily going to have watched 20 episodes of the online series.

demiş yönetmen. E hani prequel olcaktı bunlar.

Geçen sezona gibi her bölüm tek hikaye değilde böyle genel bi hikaye olması daha hoş olmuş ama sonunun öyle bitmesi hoş değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...