Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Peki bundan sonra alternatif çözümlerle hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 gece uyuyamıyorsan bence bunun nedenini araştırman daha faydalı olacaktır, piskolojik bir sorun varsa stres kaygı hastalık hastalıgı vb.. o zaman bu konunun uzmanına gidip durumunu anlatırsın o da sana buna uygun ilaçlar verir hem uyursun hem uyuyamama sorununu tedavi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Karaciğer çoktan gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 taylot mükemmel kafa yapıyo bende. her taylot topiğine yazıyorum ama. valla harika kafası var. çat çakıyosun bi tane, leylaa. gir yorganın altına 2 gün huzurlu bir uyku çek yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 arkadasim zerre ilac kullanmaz, sayilidir boyle agri kesici filan aldigi gripti, sinava gelcek tylolhot icmis azcik toparliyim diye adam sinavda abi ben ufak yesil cinler goruyorum demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Suark said: abi uyku için spor falan yapabilirsin? olmadı çek bi duble rakı tertemiz yahu bir insan sırf uyuyabilmek için neden tylolhot içme gereği duyar ya... hani ciddi uyku problemin varsa zaten doktora git, uyku hapo felan verir de, tylol hot uyku hapı de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kendine küçük uyku sürprizleri yap.yarın saat 9:30 a kadar uyuyabileceğimi biliyorum, bu gün inanılmaz bi şevkle çalıştım.kendini motive et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 off abi o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 jacabo said: arkadasim zerre ilac kullanmaz, sayilidir boyle agri kesici filan aldigi gripti, sinava gelcek tylolhot icmis azcik toparliyim diye adam sinavda abi ben ufak yesil cinler goruyorum demisti tylolhot cinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 "roket adam" said: taylot mükemmel kafa yapıyo bende. her taylot topiğine yazıyorum ama. valla harika kafası var. çat çakıyosun bi tane, leylaa. gir yorganın altına 2 gün huzurlu bir uyku çek yani o derece. daha şimdi içtim insan gibi yatıp uyuyabilmek için (hastayım evet) hatta feysbuka yazdım lan topik ne güzel denk geldi ahaha. çok hoş bi kafası var, uyumaya çalışırken bi sıcak bi soğuk basması falan böyle <3 topic sahibine de, yapma abi bağımlısı olursun sfdg. atarax iç o bile daha zararsız olur büyük ihtimal. en azından içtiğin andan itibaren bi saat içinde bi anda kütük gibi uyursun yani, ha uyanır mısın o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Epilepsi hastalığı olan içmesin, bir onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar