Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şu ana kadar oynadıgınız ve en sevdiğiniz pc oyunu nedir arkada$lar.? Benim Ultima online Counter strike Call of duty cs ile uo yu hala oynuorum. =] Call of duty biteli peeh =][signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uo diablo 1 sanitarium twinsey oddsey[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uo cs başka hiçbi single oyuna bağlanamıyorum sıkılıyorum bi süre sonra ama medieval ve ra2 çok sarmıştı[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Warcraft I-II hatta sadece II Amiga Oyunu dersen Mega-Lo-Mania ki hala oynuom arada C64 Aztec Challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 fallout 2 olması lazım :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Dungeon Keeper 2. C&C, C&C Red Alert. Age of Empires. Populous. Sacrifice.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 amiga da turrican la moonstone vardi onlara feci baglanmistik[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 monkey island 2 commandos 1 quake 1 (multi) civ2[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Baldur's gate serisi Fallout2(hala oynuyorum pc games sağolsun) Arcanum Diablo2 StarCraft[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aoe1 larry7 lotus[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Amiga kick off -sensible commodore - bilmemne warriors ve aztecs (neter aynı aztek denmi bashediyoeuz bilmiyorum ama , hani şu piramide koşuyosun ben onu diyorum) pc - silent hill, grim fandango, red alert 1, aklıma gelirse daha yazarım..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sc abicim eheh 100 yasına gelsem yine oynayacakmısım gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Dungeon Keeper 2 StarCraft Diablo Serisi. Baldur's gate serisi tabi[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Gabriel Knight 3[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 starcraft.. ultima.. 3 ayda bir bırakıp tekrar başlıyorum bunlara :) 5 senedir hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Diablo serisi Civ2 Worms serisi (ozellikle 2; 3d haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 walla oyle bıkmadan ahanda orası süfer burası süfer diye oynadığım oyun ne var ne var. Yok gibi aslında.Öyle feci bağlandığım oyun yok.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 full throttle fallout2[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Amiga:Space Crusade(Warhammerın atası) Another world(ne oyundu be,ilk oynadıımda yerdeki sülükleri pas geçmeye çalışıncaki geberişimi hiç unutmam) Moonstone(bir kez bitirebildim oyunu,saolsun amiga hep takıldığı için nasip olmadı başka,o nörs nörrrrs die bağıran mor devlerin kafama sopayı çakmaya çalışmaları çok komikti,bide aslan tipli bi yaratık vardı yakalayınca sallıodu bizim elemanı,ejderha da sağolsun ilk oyunlarımda beni kızartmaktan geri kalmıyordu) Disposible hero(böyle mi yazılıodu emin değilim ya neyse,R-type tarzı ama daha güzeldi) Gerçi amiga sorulmadı ya neyse yinede söyleyeyim belki hatırlayan vardır diye. Pc:Half Life(ulan 5 sene oldu hala bırakamadık iyimi) Dungeon Keeper 1 Jedi Knight 2:Jedi outcast[signature][hline]Darkness crushes the world... [Bu mesaj DARK-KNIGHT tarafından 07 Eylül 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 HoMM 2-3 iyiydi isngle olarak, quake2 iyi, cs iyi.. cod'da iyi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 diablo 1 starcraft baldur's gate 1+2 dungeon keeper 1 the curse of the monkey island quake 2 blood çok oldu gibi ama sadece aklıma gelenler bunlar. çok severim, hastasıyım, deli gibi oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 commandos serisi rainbow six serisi silent hill serisi monkey island serisi black isle mahsülleri final fantasy 8 bi de baldır deş, sensible soccer, wizard of wor[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Red Alert (uyku tutmadığında saatlerce oturmuşumdur başında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 myth: the fallen lords myth 2: soulblighter uzar gider liste "onu da yazayım bunu da yazayım" dersem, tek oyun sorsaydın keşke.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 daggerfall blackisle oyunları[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar