Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 senko said: kaede adam tam modelini soylese gidip alcan sanki elimdekini geri alırlarsa anında değiştiririm 2008 yılında benim 2 senelik bilgisayarım coreavc olmadan delaysiz 1080p oynatamıyor, adamın televizyonu usb den sorunsuz çalıştırıyor öyle bir tv için ruhumu satarım. senarious ile borastus efendi her geldiğinde anime izlemek için kasa taşımıyacam bundan ötesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Loxias said: bana iyi kalitede 3 yıl içerisinde tüm çıkan oyunları oynatacak (50 fps olsa yeter) bilgisayar toplayabilecek varsa yarın alıyım bu arkadaştan. 3 yıl nereye oynuyorsunuz arkadaşlar? tabi siz şimdi 15" tüplü monitor, toplu a4tech, 2x 5w hoparlör toplucaksanız bilemem 2008 temmuz sonunda 850 dolara mı ne bilgisayar aldım. kasa, hdd, dvd writer, ekran kartı, 4gb ram dahil aldım. 8800gt vardı içinde, 4 ay önce gtx460 aldım 550 küsur liraya. 2012 ortasına kadar herhangi bir şey değiştirmem diye düşünüyorum. her türlü oyunu max oynuyorum. 2012 yazında, anakart, ram, işlemci, ekran kartı alırım 1000 dolara yine. tam 4 sene sonra yani. hatta ekran kartı için 2013'ü bile zorlayabilirim belli olmaz... monitör eski bilgisayarımda vardı zaten. 150-200 dolara da 19-20" monitör alırsın 1000 dolar etti işte temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 2007'de 1000$ civarına aldığım makine multi-platform herşeyi 1080p 2x fsaa 16x anisotropic oynatıyor. konsol exclusive'leri gelse onları da oynatacak şüphesiz. üstüne konsolun yapamadığı tonla diğer işleri de yapıyor, aradaki farkı da ona bedel saymak lazım gelir doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abi al ben konsolda FPS oynadım 2-3 hafta boyunca sürekli, önce Killzone 3 demo sonra Crysis 2 demo. Bildiğin işkence. Sen konsolda beni buluncaya kadar çevrende 3 kere dönerim. Siz sonra o kısıtlı oynanışa oynamak diyorsunuz. "HEEE İŞTE YÜRÜYEBİLİYOM, DÖNÜYOM SAA SOLA, ATEŞ EDİYOM NİŞAN ALMADAN VURUYOO" olayı direk "oynuyorum" oluyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sam said: 2007'de 1000$ civarına aldığım makine multi-platform herşeyi 1080p 2x fsaa 16x anisotropic oynatıyor. konsol exclusive'leri gelse onları da oynatacak şüphesiz. üstüne konsolun yapamadığı tonla diğer işleri de yapıyor, aradaki farkı da ona bedel saymak lazım gelir doğal olarak. o nasil bir aletmis yahu ? 4 senedir en son cikan pc oyunlarini en yuksek cozunurlukte hersey full calistiriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 multi-platformları evet, crysis medium çalışmıştı 2007'de heh. bir de total war'lar kasıyor yeni. ama cod'lar, da'lar, me'ler filan herşey max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 LathspeLL said: Abi al ben konsolda FPS oynadım 2-3 hafta boyunca sürekli, önce Killzone 3 demo sonra Crysis 2 demo. Bildiğin işkence. Sen konsolda beni buluncaya kadar çevrende 3 kere dönerim. Siz sonra o kısıtlı oynanışa oynamak diyorsunuz. "HEEE İŞTE YÜRÜYEBİLİYOM, DÖNÜYOM SAA SOLA, ATEŞ EDİYOM NİŞAN ALMADAN VURUYOO" olayı direk "oynuyorum" oluyor sdfs. bunu diyorum işte. oynamak diye adlandırıyorlar bunu sonra :D 5 yıldır oynayan oyuncuların turnuvadaki oyunlarını youtube'dan izleyebiliyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben kesinlikle analogun direk mouse ile aynı oldugunu tabiki idda etmiyorum.fakat sizler o kadar yerden yere vuruosunuzki 3 senedir oynadıgım şeyin farklı birşey oldugunu düşünmeye başlıcam öyle 2 hafta denedim 3 kere denedimle olmuyor işte.yada izlerken keyif vermiyor diyosunuz.ben oynarken gayet keyif alıosam siz izlerken keyif almayın.ki ayrıca birini oyun oynarken izlemek genel olarak sıkıcı birşeydir bana göre.konsolda fps oynayan o kadar insan var.az değiller. sanki hepiniz mouse u elinize aldıgınızda pro oldunuz.15 senedir pcde fps oynanıyor.tabiki mouseu kullanışı ile gamepad aynı gelmicektir. ben bayadır pcde fps oynamıyorum.it gibi dod ve bf42 oynadıgım döenmlerden beri.öyle ayda yılda bi l4d yada dod source atarım.ki elim ciddi mouse a yabancı geliyor bundan dolayı. gamepadle dönene kadar mousela 3 tur atarmış falan hikaye. ben kesinlikle mousela oynamayı bırakın gamepadle oynayın demiyorumda.bu pccilerin bu kadar abartması gereksiz yani.tarzım değil diyin beceremiyorum diyin.alıskanlıgımı bozamam diyin:) evet gerçekten siz oynuosunuz oyunu.biz bebe oyunu oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 klavyeden mouselook'a geçince evet herkes tatar yayından barrett'a geçmiş gibi oldu, bambaşka deryalara açıldı shooter olayı bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sam said: multi-platformları evet, crysis medium çalışmıştı 2007'de heh. bir de total war'lar kasıyor yeni. ama cod'lar, da'lar, me'ler filan herşey max. multiplatformu kacirmisim gozden sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Call of Duty: Black Ops XBOX - 12.12m PS3 - 9.74m PC - 1.08m alışmaya başlasanız iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Loxias said: Call of Duty: Black Ops XBOX - 12.12m PS3 - 9.74m PC - 1.08m alışmaya başlasanız iyi olur gibi this! 22 kat fazla satmis yuh yuh yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kotik beslemeyen delikanlı pc platformu!!! öte yandan wow ve sc2..... du bi dakka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 iyide onlarida sevmediniz ki , anlamadigim nokta o, pc ye cikan hic bir oyunu sevmiyor gibisiniz, konsollarida sevmiyorsunuz, her oyunu gecmisle kiyaslayip gunumuz oyunlarindan tiksiniyor gibisiniz, anlamadim ben sizi. ne seviyonuz nan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 satış rakamları çoktandır öyle ki, hatta black ops'ta yine baya satılmış pc için. normalde yarısı bile olmuyor. ama bu rakamlara steam dahil edilmiyor sanırım, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 konsolların pc oyunlarına da zarar vermesini sevmiyoruz. güzel olan A oyununun devamında konsola da geliyor diye A2 oyununun ilkokul çocuklarına yönelik zorluk derecesinde ve kontroller berbat olduğu için konsollarda garip kamera açıları ile yapılmasını sevmiyoruz. konsola çıkıyor diye grafiklerin lame tutulmasını sevmiyoruz. arcade oyun mantığınıng her yana sıvanmış olmasını sevmiyoruz.. 12tane var zaten listede.. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sen istedigin kadar sevme, seveni cok, money talks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi öle diyince pat diye akp konuşuyoruz sandım lan bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Kanuni said: iyide onlarida sevmediniz ki , anlamadigim nokta o, pc ye cikan hic bir oyunu sevmiyor gibisiniz, konsollarida sevmiyorsunuz, her oyunu gecmisle kiyaslayip gunumuz oyunlarindan tiksiniyor gibisiniz, anlamadim ben sizi. ne seviyonuz nan :) Çünkü yeni çıkan oyunların hepsi hem pc hemde konsol platformlarına göre yapılmış oyunlar.Hatta genellikle konsoldan türetilmiş oyunlar.Oyunlar artık çerez oyunlara döndü aman oyuncular uğraşmasın gitsin 5dk oynasın çıksın.Pc oyuncuları hardcore oyunculardır.Bir bölümde mermisi fazla gitti diye tekrar oynuyan tiplerdir.Konsolda ise harala gürele gelişiyor olaylar. Sonuç olarak pc viski ise konsol bira.Eğlenceli ama kalitesiz konsol oyunları. şahsi düşüncemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yup aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 interface tasarımlarının konsol yüzünden pcnın alsa yaşamak zorudna kalmadığı taaa c64'te daha ilersinden başladığı cağlara dönmesini üzücü buluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tamamda adam sana yapinca pc ciler 1 tane alip 1000 tane torrentden indirirken , sirketler kapanirken, adamlar full zarar yazarken, konsola ayni oyunu yapinca 22 kat veya 10 kat fazla satip ardindan expansionunu dlc leri falan satabiliyorken , agzinla kus tutsan yapmam ben sana oyun moyun, neden yapayim, sen ureticini dusunmezken uretici seni neden dusunsun, tabiiki konsola yapacak artiginida sana kakalayacak. aksi durum yillardir yok malesef... kendi kendimize yaptik bunu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim anlamadıgım grafik olarak tamam anlayabilirim fakat oyunlara kolay demek eglenceli demek ne bilim.wii den mi bahsediodunuz.mario kart falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lan susun da oyununuzu oynayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 pcde haxball iyi gidiyor.şu ps3 te java olsada orda oynasak haxball ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar