Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Oski said:

kardeşlike girecek var mı yahu? yoksa gidiorum metro city'ye, bimeks le d&r a bakıcam. hangisi ucuzsa alıcam.

acil ses edin gençler

Abi sen satın al , sonra donanımhaber'de sat ?En kötü zaten bimekslerde falan da 170 TL vericen . PSN de 130 TL

Edit : Ayrıca alırsan , 2 arkadaşım arıyor kardeşlik . ÖM at , sana EFT yaptırayım , şifreleri atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Şimdi ben bu oyunu kardeşlik olayıyla aldım.Aynı user ile 2 farklı psn hesabıyla login olamadığım için , yeni bir user açmıştım.yaklaşık 3-4 gündür de normal psn hesabımla oyunu oynuyordum.
Fakat bugün diğer user ı hiç kullanmadığım için silme salaklığını yaptım. =) şimdi oyunu açmaya çalıştığımda direk ps Store a yönlendiriyor.

Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim? yada daha önce başına gelen oldumu?
Sosyal ağlarda paylaş

yusema said:

arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Şimdi ben bu oyunu kardeşlik olayıyla aldım.Aynı user ile 2 farklı psn hesabıyla login olamadığım için , yeni bir user açmıştım.yaklaşık 3-4 gündür de normal psn hesabımla oyunu oynuyordum.
Fakat bugün diğer user ı hiç kullanmadığım için silme salaklığını yaptım. =) şimdi oyunu açmaya çalıştığımda direk ps Store a yönlendiriyor.

Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim? yada daha önce başına gelen oldumu?

Benim sana verdiğim PSN olan USER ı silince gitti mi oyun ? Alla alla , ben de silicektim , üşendim iyi ki silmemişim :)

Atıyorum şifreyi şimdi sana tekrar , kurarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

update gelmiş.

-Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches.
Sosyal ağlarda paylaş

var tabide en onemli değişiklik bu diye bunu koydum sadece.

update

-Fixed a memory leak that would cause Origin to crash.

-Fixes to our installation and updating systems.

-Fixed an install issue that was forcing users to download all language packs.

-Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches.

-Fixed a situation that would see the user in an empty FUT Store without button functionality.

-Fixed a FUT crash when using custom tactics.

-Fixed a hard lock that would occur when applying a Manager Contract after purchasing a Bronze Premium Pack in FUT.

-Fixed a situation that would see some users being disconnected from FUT after five seconds of connectivity.-

-We have optimized the FUT server to speed up transactions

Sosyal ağlarda paylaş

Takimlari onceden secmek iyi de formalari sonra secseydik daha iyidi athleticoyla cubuklu formayi seciyorum karsiya tam kirmizi beyazin karisimi pembe renkte juventus geliyor. Siyah seciyorum koyu renkte barca geliyor gene zor ayriliyor.

Bir de takimlar arasindski guc farklari daha cok hissediliyor. 7. Lig de athleticoyla sirasiyla barca real barca juve chelsea chelseayle oynayip sadece juventus tan 1 puan alinca eeh dedim barcayla kalan 4 macta 10 puan alip ligde kaldim. Azicik oynamayi bilen biri messi ile maymun ediyo herkesi. Eskiden bu kadar olmuyodu. Athletico da 4.5 yildiz olunca rakip 5 yildiz geliyor devamli. Oyuna alismadan 7den ileri gitmicem sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi sorucam. h2h'lerde her seferinde değiştiriyor takımın herşeyini. bide her maç resetliyo onu. deliricem. yok mu sabitlemek ya

istemiyorum kardeşim başka taktikle oynamak. inatla downloading bilmemne diyip onla oynatmaya çalışıyo. hayır custom tactics falanda bir boka yaramıyor abi bu ne ya
Sosyal ağlarda paylaş

valla demek ki o zamandan beri düzelmemiş

maç bittikten sonra highlights var ya. seninde geçmen lazım adamında geçmesi lazım maçın yazılması için.

orda geçmeyip bekliyo biraz sonra internet kablosunu çıkarıp takıyo ve VOILA. sen çıkmışsın gibi algılıyo sistem ona win yazılıyo

ben fifa09'da ilk 300'e kadar çıkmıştım bırakana kadar.
o ilk 300 içinde rahat 200'ünün son maçlarına bakınca bütün maçları 3-0 kazandığını rahatlıkla görebiliyoduk. bunda yok o sistem sanırım maç yaptığın adamın maçlarına bakma falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...