kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Oski said: kardeşlike girecek var mı yahu? yoksa gidiorum metro city'ye, bimeks le d&r a bakıcam. hangisi ucuzsa alıcam. acil ses edin gençler Abi sen satın al , sonra donanımhaber'de sat ?En kötü zaten bimekslerde falan da 170 TL vericen . PSN de 130 TL Edit : Ayrıca alırsan , 2 arkadaşım arıyor kardeşlik . ÖM at , sana EFT yaptırayım , şifreleri atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Şimdi ben bu oyunu kardeşlik olayıyla aldım.Aynı user ile 2 farklı psn hesabıyla login olamadığım için , yeni bir user açmıştım.yaklaşık 3-4 gündür de normal psn hesabımla oyunu oynuyordum. Fakat bugün diğer user ı hiç kullanmadığım için silme salaklığını yaptım. =) şimdi oyunu açmaya çalıştığımda direk ps Store a yönlendiriyor. Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim? yada daha önce başına gelen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yusema said: arkadaşlar şöyle bir sorunum var.Şimdi ben bu oyunu kardeşlik olayıyla aldım.Aynı user ile 2 farklı psn hesabıyla login olamadığım için , yeni bir user açmıştım.yaklaşık 3-4 gündür de normal psn hesabımla oyunu oynuyordum. Fakat bugün diğer user ı hiç kullanmadığım için silme salaklığını yaptım. =) şimdi oyunu açmaya çalıştığımda direk ps Store a yönlendiriyor. Bu soruna nasıl çözüm bulabilirim? yada daha önce başına gelen oldumu? Benim sana verdiğim PSN olan USER ı silince gitti mi oyun ? Alla alla , ben de silicektim , üşendim iyi ki silmemişim :) Atıyorum şifreyi şimdi sana tekrar , kurarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 teşekkürler :) halloldu. Artık hiç bir user ı silmem sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi kardeşliğin temel uyarısı o psn hesabına dokunmamak zaten ahaha bizim kardeşlik, nba 2k12'ye girelim mi yeni ayda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Daha Fifayı indirmedim hele dursun NBA :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kardeşlikten nba almak istemeyen varsa, ben yerine replacement olarak gelebilirim nba için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 iyi bari replace'im varmış, alın mascio'yu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 update gelmiş. -Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sadece bu mu başka bişi degişmiş mi ayrıca şimdi nasıl belli olcak o select yapan ergenler.peç gelceğini ible bile.şimdi defans sistemine alısamamış olarak patır patır dökülcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 var tabide en onemli değişiklik bu diye bunu koydum sadece. update -Fixed a memory leak that would cause Origin to crash. -Fixes to our installation and updating systems. -Fixed an install issue that was forcing users to download all language packs. -Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches. -Fixed a situation that would see the user in an empty FUT Store without button functionality. -Fixed a FUT crash when using custom tactics. -Fixed a hard lock that would occur when applying a Manager Contract after purchasing a Bronze Premium Pack in FUT. -Fixed a situation that would see some users being disconnected from FUT after five seconds of connectivity.- -We have optimized the FUT server to speed up transactions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cok iyi be, artik yenilsem bile gam yemem :D simdi onlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yalnız uptade sadece pc ve mac'e geldi, ps3 ve xbox'a ileride gelecek biraz daha geliştirilip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bugun indirdim yahu 1.02'yi. nası gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ee bu patch şimdilik sadece pc ve mac için diyordu resmi açıklamaısnda adamlar, xbox ve ps3'e sonra gelecek diyorlardı. Sonra dedikleri 1 günmüymüş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 artık h2h:seasons'ta almanyayı alıyorum mutemadiyen. real'le anca almanyayla başa çıkabiliorm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 valla ben liverpool ile çok yendim real'i de tek bir olay hariç, 4-3-3'ün uç forveti Ronaldo olunca bir türlü yenemiyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben gol atamıyorum bu oyunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Takimlari onceden secmek iyi de formalari sonra secseydik daha iyidi athleticoyla cubuklu formayi seciyorum karsiya tam kirmizi beyazin karisimi pembe renkte juventus geliyor. Siyah seciyorum koyu renkte barca geliyor gene zor ayriliyor. Bir de takimlar arasindski guc farklari daha cok hissediliyor. 7. Lig de athleticoyla sirasiyla barca real barca juve chelsea chelseayle oynayip sadece juventus tan 1 puan alinca eeh dedim barcayla kalan 4 macta 10 puan alip ligde kaldim. Azicik oynamayi bilen biri messi ile maymun ediyo herkesi. Eskiden bu kadar olmuyodu. Athletico da 4.5 yildiz olunca rakip 5 yildiz geliyor devamli. Oyuna alismadan 7den ileri gitmicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 psn: vingthor ekleyin atalım ya giriyorum şu an oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya bişi sorucam. h2h'lerde her seferinde değiştiriyor takımın herşeyini. bide her maç resetliyo onu. deliricem. yok mu sabitlemek ya istemiyorum kardeşim başka taktikle oynamak. inatla downloading bilmemne diyip onla oynatmaya çalışıyo. hayır custom tactics falanda bir boka yaramıyor abi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 eveeey 09'dan beri oynamıyorum. lan kaç sene geçti hala aynı şeyi abüzlüyo insanlar. maç bittikten sonra highlights'ı geçmeyip internet kablosunu çıkarıp takarak bana kaybettriyio oyunu. 2-0'dan 6-3 kazandığım maç loss yazıldı. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 o nasi oluo banada aynisi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 valla demek ki o zamandan beri düzelmemiş maç bittikten sonra highlights var ya. seninde geçmen lazım adamında geçmesi lazım maçın yazılması için. orda geçmeyip bekliyo biraz sonra internet kablosunu çıkarıp takıyo ve VOILA. sen çıkmışsın gibi algılıyo sistem ona win yazılıyo ben fifa09'da ilk 300'e kadar çıkmıştım bırakana kadar. o ilk 300 içinde rahat 200'ünün son maçlarına bakınca bütün maçları 3-0 kazandığını rahatlıkla görebiliyoduk. bunda yok o sistem sanırım maç yaptığın adamın maçlarına bakma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 09dan beri 2 sene gecti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar