knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 full assisted oynayıp geleni geçeni eziyorum demesi kolay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 keşke oyunu direk manual olacak şekilde yapsalar.hayvan gibi zevkli oluyor oyun ama işte bebelere gelmez o iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 knox said: full assisted oynayıp geleni geçeni eziyorum demesi kolay sdf manual vs manual yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Red said: keşke oyunu direk manual olacak şekilde yapsalar.hayvan gibi zevkli oluyor oyun ama işte bebelere gelmez o iş :) o da güzel de futbol bilginden ziyade analog'ları kullanma yeteneğine bakıyor o zaman. Futbolu bilmekle doğru orantılı başarı getiren sistem oturttuklarında oyun mükemmel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben de onu diyecektim. Futbol oyunu - gamepad analog yeteneği - boş vakit üçgenindeki bir konuyla ilgili "bebeler" ifadesi biraz alakasız kaçmış, aksine şu lafı söyleyen adamı "PS3 kafe bebesi" tabir ederim tanımasam :p Sonuçta full manuel becerebilen adam assisted'ları da becerir, iş futbol oynamaksa şartlar yine eşit olur. Yok konsol yetenekleri ve alışkanlıklarını döktürmekse zaten Fifa oynamak şart değil. tip manuel: elle kontrol edilen, otomatik olmayan manual: kullanım kılavuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 is futbol oynamaksa atari niye oynuyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AdPJjT58mcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ingilizcede hepsi manual bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Videoyu tekrar izle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi alışan onada alışıcak fifa suan futbol bilgisi harici illa el yeteneği istiyor.yani son iş parmaklarda bitiyor. istediğin kadar iyi futbol bil o analagou kullanamazsan bir cacık olmaz evet manual olması ronaldoyu alıp koşan yada x x x spamlıyan pes ergenlerine gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi ben öyle yapmıyorum mesela da ara paslarımı atamıyorum manuel oynarken, çünkü analoga yetemiyorum hala. Hani nereye pas atacağımı biliyorsam, ona yardım edecek sistem olması çok kötü dğeil. Nereye pas atacağını bilmeyen yetersizler utansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 öyle az çok oynamaklada alakası yok... tercih meselesi;pinpon gibi pass yaparım,ortasahadan vurduğum girer ve ben bu şekil oyundan zevk alıyorum diyorsanız,oynayın assisted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben semi oynuyorum. manuel'de oyun oyunluktan çıkıyo. direk analogları nası kullandığına bakan bişiye donusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 knox said: öyle az çok oynamaklada alakası yok... Tamam. knox said: tercih meselesi;pinpon gibi pass yaparım,ortasahadan vurduğum girer ve ben bu şekil oyundan zevk alıyorum diyorsanız,oynayın assisted. "Fasfail" yorum olmuş biraz ya kusura bakma da, yazmadan edemedim eheh. Pasın gücünü, adamın/topun fiziğini adam gibi ayarlamazsan zaten bok gibi gidiyor paslar, öyle pinpon X spamlamak gibi bir durum yok, en az yarım saniye harcıyorsun ikinci pası verirken. Karşıdaki biraz adam gibi defans yaptıktan sonra da kolay kolay şut pozisyonu bile olmuyor. Saçma sapan şutlar da zaten girmiyor, PES muamelesi edip kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz ama biz de oynuyoruz yani oyunu, bilmesek neyse. Manuel kadar hayvani precise olmasa da yönünü düzgün ayarlamadığın hiçbirşey adam gibi gitmiyor ayrıca, hele ortalar ve arapaslar. Manuel stick üzerinde 10-15 derece yerine 2-3 derece töleransa sahip bir hakimiyetle oynayacak yatkınlık ve buna kasacak boş vakti olan adam sadece futbol oyununu değil, herhangi bir oyunu kazanır zaten, onun için "ahah bebeler öyle futbol mu oynanır" mantığınız direk çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fifa 12 de pc ve konsol aynı platform üzerinde oynıyabilecekti dimi? konsol vs pc gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Cacik said: fifa 12 de pc ve konsol aynı platform üzerinde oynıyabilecekti dimi? konsol vs pc gibi? Hayır, birebir aynı oyun olacak(mış) ama, onla karıştırmışsın sanırım. Fifa 09 ve 10 bariz farklıydı, 11'de baya baya yaklaştırmışlar ama yine farklı oyunlar aslında, 12 birebirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 günde sekiz saat fifa antremanı yapamadığımız için nubuz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya niye atarlandınız ki. her oyunda böyle. no lifer oynayan adam tabi ki haftada benim gibi 2-3 saat oynayan adamı parçalar. fifa`ya özgü bişi değil ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Baggio said: Cacik said: fifa 12 de pc ve konsol aynı platform üzerinde oynıyabilecekti dimi? konsol vs pc gibi? Hayır, birebir aynı oyun olacak(mış) ama, onla karıştırmışsın sanırım. Fifa 09 ve 10 bariz farklıydı, 11'de baya baya yaklaştırmışlar ama yine farklı oyunlar aslında, 12 birebirmiş. evet bunla karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 adamlar öyle bi söylüyo ki YES, I AM NOOB, PLAY ASSISTED diyince sanki oyun golleri kendisi atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Parçalasın tabii, dediğim şey o değil abi, benim en azından eheh. Bir adam beni benim oynamayı bildiğim şartlarda yenemiyorsa "ahah bebe modu lan bu" diye bir söylemde bulunmak salakça oluyor, onu diyorum sadece. Daha kolay ve herhangi bir dezavantajı da yok sonuçta manuele göre. Hani bu manuel oynamayı bilen adamlarla assisted da oynasak 5-0 yenerler beni muhtemelen, ama beni bilmediğim ve öyle günde 6 saat çalışmaya vaktim olmayan bir modda 15-0 yenmek istemenin mantığı nedir örneğin? Futbol mu oynuyoruz, gamepad savaşı mı yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 offf baggio ağır bayarsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 knox ağır cevap verememişsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar