Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ben de onu diyecektim. Futbol oyunu - gamepad analog yeteneği - boş vakit üçgenindeki bir konuyla ilgili "bebeler" ifadesi biraz alakasız kaçmış, aksine şu lafı söyleyen adamı "PS3 kafe bebesi" tabir ederim tanımasam :p Sonuçta full manuel becerebilen adam assisted'ları da becerir, iş futbol oynamaksa şartlar yine eşit olur. Yok konsol yetenekleri ve alışkanlıklarını döktürmekse zaten Fifa oynamak şart değil.

tip

manuel: elle kontrol edilen, otomatik olmayan
manual: kullanım kılavuzu

Sosyal ağlarda paylaş

abi alışan onada alışıcak

fifa suan futbol bilgisi harici illa el yeteneği istiyor.yani son iş parmaklarda bitiyor.

istediğin kadar iyi futbol bil o analagou kullanamazsan bir cacık olmaz

evet manual olması ronaldoyu alıp koşan yada x x x spamlıyan pes ergenlerine gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

öyle az çok oynamaklada alakası yok...

Tamam.

knox said:

tercih meselesi;pinpon gibi pass yaparım,ortasahadan vurduğum girer ve ben bu şekil oyundan zevk alıyorum diyorsanız,oynayın assisted.

"Fasfail" yorum olmuş biraz ya kusura bakma da, yazmadan edemedim eheh. Pasın gücünü, adamın/topun fiziğini adam gibi ayarlamazsan zaten bok gibi gidiyor paslar, öyle pinpon X spamlamak gibi bir durum yok, en az yarım saniye harcıyorsun ikinci pası verirken. Karşıdaki biraz adam gibi defans yaptıktan sonra da kolay kolay şut pozisyonu bile olmuyor. Saçma sapan şutlar da zaten girmiyor, PES muamelesi edip kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz ama biz de oynuyoruz yani oyunu, bilmesek neyse. Manuel kadar hayvani precise olmasa da yönünü düzgün ayarlamadığın hiçbirşey adam gibi gitmiyor ayrıca, hele ortalar ve arapaslar.

Manuel stick üzerinde 10-15 derece yerine 2-3 derece töleransa sahip bir hakimiyetle oynayacak yatkınlık ve buna kasacak boş vakti olan adam sadece futbol oyununu değil, herhangi bir oyunu kazanır zaten, onun için "ahah bebeler öyle futbol mu oynanır" mantığınız direk çöp.
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

fifa 12 de pc ve konsol aynı platform üzerinde oynıyabilecekti dimi?

konsol vs pc gibi?

Hayır, birebir aynı oyun olacak(mış) ama, onla karıştırmışsın sanırım. Fifa 09 ve 10 bariz farklıydı, 11'de baya baya yaklaştırmışlar ama yine farklı oyunlar aslında, 12 birebirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Cacik said:

fifa 12 de pc ve konsol aynı platform üzerinde oynıyabilecekti dimi?

konsol vs pc gibi?

Hayır, birebir aynı oyun olacak(mış) ama, onla karıştırmışsın sanırım. Fifa 09 ve 10 bariz farklıydı, 11'de baya baya yaklaştırmışlar ama yine farklı oyunlar aslında, 12 birebirmiş.

evet bunla karıştırdım
Sosyal ağlarda paylaş

Parçalasın tabii, dediğim şey o değil abi, benim en azından eheh. Bir adam beni benim oynamayı bildiğim şartlarda yenemiyorsa "ahah bebe modu lan bu" diye bir söylemde bulunmak salakça oluyor, onu diyorum sadece. Daha kolay ve herhangi bir dezavantajı da yok sonuçta manuele göre.

Hani bu manuel oynamayı bilen adamlarla assisted da oynasak 5-0 yenerler beni muhtemelen, ama beni bilmediğim ve öyle günde 6 saat çalışmaya vaktim olmayan bir modda 15-0 yenmek istemenin mantığı nedir örneğin? Futbol mu oynuyoruz, gamepad savaşı mı yapıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...