reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 auto save diye bi olay varmis ordan olucakmis sanirim formation ama, player move olayini anlamadim eve gidince bakayim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 paralari bana gonderiyosunuz beyler :P su siteden; http://www.iamthecoder.com/ donate a basip gonderin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi edit teamse girip oynadıgın takımı seç.ordan taktiğini custom taktiğini vs yap.ztn soruyor kaydedek mi diye.kaydet.sonra h2hde maç başlamadan hemen taktiğini seç.sonra squadı hızlıca ayarlar gogo adamlara koşma oku ve yerlerini kaydırmak için formationdan kareye basıosun.orda bi menu cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 reyou said: paralari bana gonderiyosunuz beyler :P su siteden; http://www.iamthecoder.com/ donate a basip gonderin banasonra keyi göstermeden gelirim ama siteyi hay t9 gibi.. keyi gondermezsen heklerim siteyi yazcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Masquerade said: 1- Masq 2- Darkrider 3- Doruk 4- Szasstam 5- serjuhan abi liste bu. tamamız. kim alıyor şimdi? gönüllü var mı havale yapalım ona? Yok mu beşli de bir tane sanal kart asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SANAL KARTÇI ARANIYOR BEYLER ÖDEYENE 1'ER LİRA FAZLA HAVALE YAPALIM TEŞVİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 lira iyi para ben alayım o zaman sfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 40'ar lira paypal ile gonderin, hallediyim isinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya benim kartta limit yok bi de anakart bozuk telden giriorm nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dh'den bulun benden size tavsiye ben çordum ordan oyunu sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya şimdi bu beşli de kimse sanal kart falan çıkaramıyor mu ? ben biraz kurcalayayım, üniversite kartı olduğu için havale bile yapamıyordum ATM'ye gidiyordum işlem içinde, eğer varsa böyle bir şansım ben yapayım artık asfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bi işiniz varsa gönderin parayı ben alayım lan sizin yerinize, ne kadar fakirsiniz of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sanal kart oluşturamadığın banka kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi benim işte üniversiteli mi ne işte, iş bankasının havaleye bile izin vermiyor şubeye git açtır diyor asdfads açılıyorsa sanal kart açacam alacam yoksa yalan olacak fifa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 internet şubesine gir ordan sanal kart yaratabiliosun hemen ögrenci kartı olsada 2 dakkalık iş yani sanal kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 işte üni'li kartı bende de var ve sanal kart açtırabiliyorsun,ama iş bankası biraz kıl oto boka talimat vermeni istiyor.sanal kart için talimat istiyormu hatırlamıyorum ama benim açık sanal kart mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 defans cok zor is yaw daha zevk almaya baslayamadim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İş bankasına gidin, internet şubesinden herşeyi yapmak istiyorum diye talimat verin, halloluyo herşey. Kartı ilk aldığında her özellik kapalı güvenlik nedeniyle, senin talimat vermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aha tamam benim açılmış kartım bile varmış, hiç başvurmamıştım da önceden asfsda şimdi ben alıyorum o zaman oyunu, bir psn hesabı açıp bilgileri yollarım. Bizim kardeşlikten alacaklar bana PM atsın, bilgileri yollayayım yatırılacak miktar, benim hesap ve psn hesabının bilgileri vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 jacabo said: defans cok zor is yaw daha zevk almaya baslayamadim oyundan kimse alışamadı abi ztn :) mascio hariç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 defans'a alışıyorum yavaştan çok sancılı geçiyor bu süreç ama yapacak birşey yok.arkadaş ile 8-9 maç attık tam olarak zevk alamıyoruz şuan ikimizde defans'ı oturtamıyoruz fena goller yiyoruz haha. bu arada slider eklemişler oyuna,Ai karşı oynayınca ayarlıyorsun legend ai inanılmaz zor,bir kariyer açıcam everton ile bakalım ai'ı tuttum sağlam yapmışlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Szasstam dışındaki herkes hazır :) ondan da cevap gelirse yarın alırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yanlış oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 defansa yavaş yavaş alışılıyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tek bir yedek aranıyor fifa 12 için :) yarın öğlene kadar Szasstam'tan haber alamazsak yedeği alacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar