Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi edit teamse girip oynadıgın takımı seç.ordan taktiğini custom taktiğini vs yap.ztn soruyor kaydedek mi diye.kaydet.sonra h2hde maç başlamadan hemen taktiğini seç.sonra squadı hızlıca ayarlar gogo

adamlara koşma oku ve yerlerini kaydırmak için formationdan kareye basıosun.orda bi menu cıkıcak.
Mesaj tarihi:
reyou said:

paralari bana gonderiyosunuz beyler :P

su siteden;

http://www.iamthecoder.com/

donate a basip gonderin bana
sonra keyi göstermeden gelirim ama siteyi

hay t9 gibi.. keyi gondermezsen heklerim siteyi yazcaktım
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

1- Masq
2- Darkrider
3- Doruk
4- Szasstam
5- serjuhan

abi liste bu. tamamız. kim alıyor şimdi? gönüllü var mı havale yapalım ona?

Yok mu beşli de bir tane sanal kart asdf
Mesaj tarihi:
ya şimdi bu beşli de kimse sanal kart falan çıkaramıyor mu ?

ben biraz kurcalayayım, üniversite kartı olduğu için havale bile yapamıyordum ATM'ye gidiyordum işlem içinde, eğer varsa böyle bir şansım ben yapayım artık asfdds
Mesaj tarihi:
abi benim işte üniversiteli mi ne işte, iş bankasının

havaleye bile izin vermiyor şubeye git açtır diyor asdfads açılıyorsa sanal kart açacam alacam yoksa yalan olacak fifa asdf
Mesaj tarihi:
işte üni'li kartı bende de var ve sanal kart açtırabiliyorsun,ama iş bankası biraz kıl oto boka talimat vermeni istiyor.sanal kart için talimat istiyormu hatırlamıyorum ama benim açık sanal kart mesela
Mesaj tarihi:
İş bankasına gidin, internet şubesinden herşeyi yapmak istiyorum diye talimat verin, halloluyo herşey.

Kartı ilk aldığında her özellik kapalı güvenlik nedeniyle, senin talimat vermen gerekiyor.
Mesaj tarihi:
aha tamam benim açılmış kartım bile varmış, hiç başvurmamıştım da önceden asfsda

şimdi ben alıyorum o zaman oyunu, bir psn hesabı açıp bilgileri yollarım.

Bizim kardeşlikten alacaklar bana PM atsın, bilgileri yollayayım yatırılacak miktar, benim hesap ve psn hesabının bilgileri vs. vs.
Mesaj tarihi:
defans'a alışıyorum yavaştan çok sancılı geçiyor bu süreç ama yapacak birşey yok.arkadaş ile 8-9 maç attık tam olarak zevk alamıyoruz şuan ikimizde defans'ı oturtamıyoruz fena goller yiyoruz haha.

bu arada slider eklemişler oyuna,Ai karşı oynayınca ayarlıyorsun legend ai inanılmaz zor,bir kariyer açıcam everton ile bakalım ai'ı tuttum sağlam yapmışlar sdfs
  • Yeni Oluştur...