reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 auto save diye bi olay varmis ordan olucakmis sanirim formation ama, player move olayini anlamadim eve gidince bakayim tekrar
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 paralari bana gonderiyosunuz beyler :P su siteden; http://www.iamthecoder.com/ donate a basip gonderin bana
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi edit teamse girip oynadıgın takımı seç.ordan taktiğini custom taktiğini vs yap.ztn soruyor kaydedek mi diye.kaydet.sonra h2hde maç başlamadan hemen taktiğini seç.sonra squadı hızlıca ayarlar gogo adamlara koşma oku ve yerlerini kaydırmak için formationdan kareye basıosun.orda bi menu cıkıcak.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 reyou said: paralari bana gonderiyosunuz beyler :P su siteden; http://www.iamthecoder.com/ donate a basip gonderin banasonra keyi göstermeden gelirim ama siteyi hay t9 gibi.. keyi gondermezsen heklerim siteyi yazcaktım
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Masquerade said: 1- Masq 2- Darkrider 3- Doruk 4- Szasstam 5- serjuhan abi liste bu. tamamız. kim alıyor şimdi? gönüllü var mı havale yapalım ona? Yok mu beşli de bir tane sanal kart asdf
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SANAL KARTÇI ARANIYOR BEYLER ÖDEYENE 1'ER LİRA FAZLA HAVALE YAPALIM TEŞVİK
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 lira iyi para ben alayım o zaman sfgdsf
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 40'ar lira paypal ile gonderin, hallediyim isinizi :D
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya benim kartta limit yok bi de anakart bozuk telden giriorm nete
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dh'den bulun benden size tavsiye ben çordum ordan oyunu sddfd
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya şimdi bu beşli de kimse sanal kart falan çıkaramıyor mu ? ben biraz kurcalayayım, üniversite kartı olduğu için havale bile yapamıyordum ATM'ye gidiyordum işlem içinde, eğer varsa böyle bir şansım ben yapayım artık asfdds
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bi işiniz varsa gönderin parayı ben alayım lan sizin yerinize, ne kadar fakirsiniz of.
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sanal kart oluşturamadığın banka kalmadı artık
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi benim işte üniversiteli mi ne işte, iş bankasının havaleye bile izin vermiyor şubeye git açtır diyor asdfads açılıyorsa sanal kart açacam alacam yoksa yalan olacak fifa asdf
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 internet şubesine gir ordan sanal kart yaratabiliosun hemen ögrenci kartı olsada 2 dakkalık iş yani sanal kart
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 işte üni'li kartı bende de var ve sanal kart açtırabiliyorsun,ama iş bankası biraz kıl oto boka talimat vermeni istiyor.sanal kart için talimat istiyormu hatırlamıyorum ama benim açık sanal kart mesela
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 defans cok zor is yaw daha zevk almaya baslayamadim oyundan
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İş bankasına gidin, internet şubesinden herşeyi yapmak istiyorum diye talimat verin, halloluyo herşey. Kartı ilk aldığında her özellik kapalı güvenlik nedeniyle, senin talimat vermen gerekiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aha tamam benim açılmış kartım bile varmış, hiç başvurmamıştım da önceden asfsda şimdi ben alıyorum o zaman oyunu, bir psn hesabı açıp bilgileri yollarım. Bizim kardeşlikten alacaklar bana PM atsın, bilgileri yollayayım yatırılacak miktar, benim hesap ve psn hesabının bilgileri vs. vs.
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 jacabo said: defans cok zor is yaw daha zevk almaya baslayamadim oyundan kimse alışamadı abi ztn :) mascio hariç sdfs
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 defans'a alışıyorum yavaştan çok sancılı geçiyor bu süreç ama yapacak birşey yok.arkadaş ile 8-9 maç attık tam olarak zevk alamıyoruz şuan ikimizde defans'ı oturtamıyoruz fena goller yiyoruz haha. bu arada slider eklemişler oyuna,Ai karşı oynayınca ayarlıyorsun legend ai inanılmaz zor,bir kariyer açıcam everton ile bakalım ai'ı tuttum sağlam yapmışlar sdfs
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Szasstam dışındaki herkes hazır :) ondan da cevap gelirse yarın alırım oyunu
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tek bir yedek aranıyor fifa 12 için :) yarın öğlene kadar Szasstam'tan haber alamazsak yedeği alacağız
Öne çıkan mesajlar