reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 demo oynuyorumda, orjinal oyun gelene kadar, ben 3 seneden beri futbol oyunu oynamayan adamim, baktim yine cok iyiyim yahu, pis defans, deli ibo tarzi orta saha ve firsatci forvetlerimde yine yerlebir ettim bilgisayari, multidede eger bole olcaksa, cikmayin karsima harcarim hepinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi multiplayer oynayacaksan her şekil bir kere fifa alman gerek, hani pes serisini 2 senedir online oynamıyorum bilmiyorm değişti mi ama PES rezaletti o konuda, FIFA'da quick h2h dışında ben hiç sorunla karşılaşmadım bugüne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 birde kardeşlik ne oldu asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 reyou fifa h2h ile rage li günler seni bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sabit psn kardeslik diye de bisi varmis sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 simdiye kadar hep pes serisinden gittim ve multi anlayisim ya evde yada pes kafelerde arkadaslar arasinda oynamaktan oteye gidememistir. eh zaten 3 sene once evde ps3 bile yoktu daha yeni edindim :) ama ara ara oynamisimdir, simdi tekrar isinma vakti. gerci ole pek vaktim yok hafta sonlari falan oynarim yine. o yuzden gercek multi anlaminda oyun geldikten sonra konusabilirim, bu arada avrupa amerika serverleri arasinda ping farki cok var mi? patiden birileri ile oynamak isterim acikcasi, haxball gibi lag falan olmaz umarim :) onun disinda bu kardeslik olayi nedir lan, terminoljiden bi hayli uzagim, patidekiler birbirlerine gol atmiyomu nedir ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 eee ne oldu bizim kardeşlik asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kardeşlik olayından her indirenden kredi kartı cart curt güvenlik no'su gibi şeyler istemiyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adamlarin demosunda bug var lan oyuna girerken tuslari set ediyom oyun icinde hoop eski haline donmus, yine set ediyom kendi kendine degisiyo, r2 tusu sut falan oluyo afdsfdsf delirdim bende yarini beklicem oyunu alicam, yalniz cidden fifa pesten daha ii olmus ozellikle fizik ve AI konusunda. pes daha cok arcade oyunu gibi, top adamin ayagina yapisiyo, attigin her top sak adama gidiyo falan, bide grafikler fifada cok cok daha iyi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Söylemiştik. Sene 2011 hala PES daha iyi yeaaaaa tripleri yapan insanlar.. Aynı tayfa, abi biz winning eleven, PES 2 falan süper derken o ne yeaaaa fifa 2005 rullaz diyordu. Şimdi baktım da bu sene PES'in topici bile açılmamış galiba gerçi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 1.5 gündür yoktum yeni geldim asdf halen bir gelişme yok mu? Almıyor muyuz fifa'yi ya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 alalım abi ben okeyim. diğer 3 nerde? herkes gelsin son kararını yazsın alan kişiye patlamasın para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ben de katılabilirim sanırsam, eğer sistem sorunsuz işliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi fifa 13 çıkacak, hadi alalım artık şu oyunu sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 3 kişi haydi. 30 liraya geliyor beyler. bayılmayın 100 kağıt şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şimdi dört mü olduk o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 simdi fifa noobu olarak (oyunda degil tabi menuler, ayarlar falan filan) 1-2 sorum var, ben simdi head to head olayina a girdim, istedigin takimi seciyosun, division 10 dan basladim heralde 9 a gidicez 3'te 3 yaptim sanirim 2 mac daha var sonra 9 a gecicem.. 1- her turda istedigim takimi seciyorum, bide sectigim takimin formationu falan hersey sifirlaniyo nasi save ediyoz bunu? 2- bu head to head disinda, girip takimimi gelistirebilecegim, bole sakatlanmalar falan olucak, kondisyonlarini takip edebilecegim universal bi lig varmi? 3- bide head to head oyununa girmeden once oppenent quit % diye bi ayar var o ne olaki? 4- bide beni arkadas olarak ekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 darkrider masq doruk +2 haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 amerika turkiye arasinda lag limi oluyo oyunlar test eden var mi? arkadaslarla falan oynamak isterdim ben, vik vik otuyolar, veriyim azlarinin payini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 amerika tr oynayınca oyunda böyle saniyelik gecikme oluyor.o da fifada baya etkiliyor oyunu o yuzden ben quik meç değide genelde odalardan iyi baglantılı adamlarla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hmm nese bakariz o zaman, pati ligi falan varmiydi 11 de? millet nasi iletisim kuruyo burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dur daha almadık hepimiz lig olur mu yine bilmiyorum ama deneriz her zamanki gibi ahaha. psnden ekle milleti.turnuva olmasada h2h atılır ben suan hala fifa 11 oynuyorum.fifa 12 peç meç gelsin rage olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi o zaman ilk sayfanin ilk mesajina milletin isimlerini falan yazin, bilmiyomki kimin nicki ne, benimki aytekbet; bide cok iddalim diye girdim oyuna ama paslanmisim, zar zor yeniyom herifleri, gerci son oynadigim futbol oyuun pes 3 tu dsfdsfsfd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masquerade said: darkrider masq doruk +2 haydi. tinu almak istiyordu, ortalıklarda yok gerçi 1-2 gündür de +1 arasak şimdilik daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar