tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 masq tinu dark Vingthor kardeşlikte 4 ledik, benim bir arkadaş daha var yarın konuscam onunlada, bu 4 lüden vazgeçen yoksa 1 kişi kaldı onuda yarın bulurum, 26 Tl gibi bir şeye gelecek fifa kişi başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 oyunu yükleyince install hedesi gidiyormus zaten. 9gb yer açın hdd'nizde. ömürlük değil aynen. bunu edinince fifa11 rafa kalkacak açılmamak üzere mesela. 130/5 = 26 liraya geliyor euehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bi beşli daha oluşturalım madem çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Simdi bu sekilde online da oynanıyor, offlineda he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fakir olabilirim ama 30 liraya 5 kişi fifa alacak kadar değil bi cola 5 kamış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: fakir olabilirim ama 30 liraya 5 kişi fifa alacak kadar değil bi cola 5 kamış sdfs bunun fakirlikle alakası yok ki. şunu yapabiliyoken neden gidip at gibi para veresin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yok ya makara yapıyorum.da ben hala mantıklı bulmuyorum bu 5 kişi aynı anda fifa oynayaibliyor yain online olarak bi totoşlugu olması lazım illa fazla mantıklı bir olay cunku yani ea salak mı.herkes toplanıp digital alabilir.ki steam gibi bir oaly var gunumuzde insanalr yabancı değil digitale kişi başı 40 pounddan oyun satmak varken 11 pounda geliyor oyun 1 kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende elimde kutu olmasını tercih ederim açıkcası ama. o kutu için 90 tl verir miyim onu düşünüyorum. yok vermem yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya kutusundna değil.nolcak makinede yuklu olsun.alete bişi olursa ztn yeni aletten psnye girer ona indirirsin o da problem değil şöyle bişi oluyor mu peki.ben almaya kalksam 55 pounda bunu alırım. geri kalan 4tanesini 15 pounddan satsam 60 pound 12 lira kar ile fifa sahibi olmuş oluruz TÜRK MANTIGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 SJDHGJ helal. gerçekten rober hatemo seven bir insanmışsın ya dfhjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 rober hatemoyla alakalı güzel bir anım var ama anlatmıcam şimdi burda sdfs seksli esprilere önlem için hyr öyle birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oyle degil dedigin iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sözlükte yazmış yine biri, 5 kişi almışlar , online da oynuyorlarmış, yani artık korkacak bir şey kalmadı, ea salakmı diyorsunuzda , adam kutu , dağıtım ,cd, kitapçık vs. bir sürü masraftan yırtıyor bu şekilde , yani ea bunu çok sallamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aksam indirmeye basladik biz ama benim muhtesem 8 mbpsye kadar olan internetimle ancak sabaha kadar %23 inmis:( henuz bitiremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi sorun ea'dan kaynaklanmıyor yalnız, ea'nin yapacak birşeyi yok. Olay tamamen Sony'nin yetoluğu asdfdsa adamlar bir ara bu yüzden PSN'in sistemini değiştirmeyi düşündüler ama akıllarına daha iyi birşey gelemedi var olan düzende, üstüne hack vs. gelince falan iyice unutuldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şimdi bu psn'den alma olayını yaptık diyelim. 1) hiçbirşey kaybediyor muyuz oyundan yok işte ultimate team kartıdır falan gibi şeyler? 2)naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben daha once infamous 2 ve god of war origins aldim bu kardeslik davasi ile hic bir farkliliklari yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Vingthor said: şimdi bu psn'den alma olayını yaptık diyelim. 1) hiçbirşey kaybediyor muyuz oyundan yok işte ultimate team kartıdır falan gibi şeyler? 2)naber 1) tam oyun abi işte, ben bir tek ekstradan dijital multi kodu alırız diye düşünüyordum ama o da yokmuş. Rahatız, 2) iyilik senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 almiyim diyodum yorumları okuyunca oyunu da 26 liraya geliyosa alırım valla, bi kardeşlik yapalım biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 o zaman beş olduk mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tinu arkadaşına soracaktı, o gelirse 5'iz. olmazsa burdan iLLu'yu alırız biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benım arkadas sayısı cogaldı , ama bız burda konustuk once burdan devam edelim, ben bı tane hesap actım [email protected] giris felan da yaptım Sign-In ID: [email protected] Online ID: hoppaa12 bunun üzerinden gidebiliriz şifresini veririm 5 liye herkez acar kendi ps3 unde kim alacaksa karar verelim o alsın, hesap numarasını versin herkes kendi payını göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Burda yazmasaydın account bilgilerini, özelden atın ya birbirinize. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şifreyi bilmeden bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benim box elimde patlıcak bu gidişle,dh forumlarına baktım 1422424x psn kardeşlikler falan hahaha orda satarım diyordum hay anasini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar