Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

senin gibi ergen adamla oturup tartışamayız

önce saçtığın tükürükleri geri al.

bende bu tiplere uyuz oluyorum.

oyunla ilgili karşı argumanların katılmadıgın yerler var ise adam gibi söyle tartışalım

bundan önceki bütün futbol oyunlarında x spam varken öyle oynuyordunuz.o zaman kendine spamcı diyor muydun.adamlar böyle bi sistem getirmese hala aynı şekilde devam edilcekti.hemen yeni gelen sisteme yancılık içine girmişsin bir anda.beğenmek zorunda değiliz.alışamayada biliriz.olabilir

beğenen kadar beğenmeyende çok.herkes yetemiyor.bir sen ve partnerin çok iyisiniz.

tek söyleyebildiğin kelimeler yetmek yetememek falan filan papaan gibi.

git donanımhaberin fifa konularına ya
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca gol atmak aşırı basit olmuş bunu tekrar fark ettim,

sol sağ çaprazlardan önümde defans varken L2 ile ters köşeye bıraktığım plaselerden %80'i falan gol oldu hep,

yok yani cidden defansı aşırı zor, hücumu aşırı kolay bir oyun yaparak neyin kafasını yaşamış EA Sports çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir saçma arguman daha

4 senedir alıp oynuyorsak eleştiricez tabi.yani oyunun başka alternatifi yokken gidip pes ve fifayla alakasız fm demek ne kadar mantıklı

ben olaya fifa pes olarak bakmıyorum ayrıca.futbolu seviyorum.yarın pes iyi futbol oyunu yapsın tekrar pes oynarım.

şuan en iyi futbol oyunu fifa serisi bizde bunu oynuyoruz.dandikliğinide eleştirme hakkımız olması lzm
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bir saçma arguman daha

4 senedir alıp oynuyorsak eleştiricez tabi.yani oyunun başka alternatifi yokken gidip pes ve fifayla alakasız fm demek ne kadar mantıklı

ben olaya fifa pes olarak bakmıyorum ayrıca.futbolu seviyorum.yarın pes iyi futbol oyunu yapsın tekrar pes oynarım.

şuan en iyi futbol oyunu fifa serisi bizde bunu oynuyoruz.dandikliğinide eleştirme hakkımız olması lzm

Argüman değil o yalnız, baya veryansın.

Eleştirin, sevmeyin, daha iyi olmasını isteyin vs bunlar sorun değil. Ama AYNI şeyi 20 sayfa üst üste tekrar yazdığınız zaman inanılmaz irite edici olmaya başlıyor. Önceki 19 yazışınızda da ne dediğinizi anlamıştık zaten.

Bir süredir mesaj yazılmamış, kimse kimseye bir şey dememiş. A wild Darkrider appears, açmış gene oynamış, 20 sayfadır yazdığı şeyi tekrar yazmaya gelmiş.

Abi tamam hücum çok kolay olmuş, tamam bilgisayar savunma yapamıyor, evet özel hareket spamleyerek koşturup durmak gerçekten sıkıcı. Katıldığım noktalar var, katılmadığım noktalar var ama aynı argüman her sayfaya bir kere yazılmaz ki ya.

Oyunu beğenenler tarafında mascio yazıyor, oyunu sevmeyenler safında Darkrider yazıyor. Biri Angry German Kid zaten, diğeri de aynı şeyi yazıp duruyor. İtici misiniz arkadaş? Kendinize gelin azıcık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benim tek uyuz olduğum şey, yetemediğinizde bir şeyi anlamsızca boklamanız. ea forumlarında da böyle bir ağlama dönmüyor. insanların başka dertleri var oyunun problemli olan yanları konusunda. kimse ay defans ne zor diye ağlamıyor. aynı defans sistemi neredeyse fifa 11'de de vardı. alıştırsaydınız kendinizi yavaştan şu anda ağlamıyor olurdunuz.

angry german kid falan alakası ilgisi yok. umurumda değil yani şurada yazılanlara bırakın sinirlenmeyi kıçımla gülüyorum açıkcası. gören de sabah akşam h2h oynadılar da skill moves spam falan diyor adamlar. bir başlayın h2h oynamaya sonra bakın bakalım skill moves spam falan yapılıyor mu.

almışlar yapay zekayı karşılarına oynamışlar ona bile yetememişler hala burda bıdı bıdı. sevmediyseniz lütfen yolunuzu alın, ille futbol oyunu oynamak istiyorsanız pes oynayın. nasıl olsa pes menşeilisiniz. ona alışırsınız hemen. defans yapmak da kolay x ve kare tuşlarına basılı. bu saatten sonra da oyunu boklamak için şuraya mesaj atmayın. oyunu seven insanlar burada başka şeyler tartışmak istiyor. sizin anlamsız ve asılsız mesajlarınızı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol şampiyon forumu sahiplendin hemen. kendini de fifa türkiye temsilcisi olarak atamışsın sanırım. insanların istediği şeyi eleştirebilmesine saygı gösterdiğin gün büyüyeceksin sen de. sinirlenmedim diyorsun ama topik salyalarınla dolu yeter artık uzatma.

zaten ai'ye karşı neden oynuyorsunuz mal gibi diyerek zeka kapasiteni belli ettin, sen forumtr'ye dön en iyisi orda spawn olmuşsun sanırım.

red sen de fıstık atma şuna daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Oyunu beğenenler tarafında mascio yazıyor, oyunu sevmeyenler safında Darkrider yazıyor. Biri Angry German Kid zaten, diğeri de aynı şeyi yazıp duruyor. İtici misiniz arkadaş? Kendinize gelin azıcık ya.

ee abi adam anlamıyor, ya trolle geliyorum ya da boşuna birşeyleri söylemeye çalışıyorum.

ayrıca abi defans boktanı belki 20 kere söylemişimdir de gol kolay atılıyoru 2. kere söyledim, iftira tamamen asfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...