Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yav fifanın kıymetini bilin ya şöyle bişi olaydı ajklshda http://www.youtube.com/watch?v=vOgpt6J47Nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 diyorum ya fifa da pes de çok kötü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ne iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 actua soccer 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tsubasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ahasahahaha pes videosu çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abı aksdjalkfaldjalk ea nın acilen bu yeni impact engine olayıne bi çözüm bulması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 messi bacak ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bana niye olmadı lan bunlar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yukardakilerede olmuyorda işte özellikle sorun aratıyorlar youtube'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 impact engine gerçekten sorunlu ona bir şey demiyorum da çok nadir olan şeyler bunlar. demodan sonra gelecek patch ile düzelecektir birçoğu. zira alpha versiyonunu görseydiniz şu impact engine'in gerçekten gülmekten ölebilirdiniz. bu gördüğünüz olayların her saniye gerçekleştiğini düşünün işte alpha öyleydi. demoda bayağı düzeltmişler. gelecek patchler ve en en en en olmadı fifa 13 ile mükemmeliyete ulaşacaktır. haksızlık etmeyin, tarihte bir ilk bu kadar gerçekçi çarpışmalar. ayrıca oyunun defans sistemini kötülemeyin başaramıyorsanız. jockeying fifa 11'de oyuna entegre edilmişti ve benim defansta çok sık kullandığım bir hareketti. fifa 12'de zorunlu hale gelmiş ben çok sevindim. zira gerçek defans böyle yapılıyor. x ya da kareye basılı tutarak insanların üzeirne koşarak değil. sinirlenecekseniz defansa değil, çok geç reaksiyon veren kalecilere sinirlenin. gerçekten kalecilerde problem var. şutlara geç atlıyorlar çoğu zaman ve bu yüzden özellikle karşı karşıyalarda hiç şansları yok. fifa 10'a dönmüş oyun. defans zorlaştığından bol gollü maçlar bizleri bekliyor. beş dakikalık maçlarda 10-0 13-0 gibi skorlar görünecektir bol bol bu sene. geçen yılki gol kıtlığının ardından bu yıl bol gollü bir sene, muhtemelen fifa 13 ile yine zorlaşacaktır gol vuruşları. oyun oldukça güzel, ben çıkmasını heyecanla bekliyorum açıkcası. şu ana kadar 100 maç yaptım demoda herhalde ev arkadaşlarımla ve şu yukarıdaki videolardan bir tanesine benzer bir olayla bile karşılaşmadım. tesadüf ama düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi defans zorlaştığı gibi hucüm yapmakta kolaylaşmış, asıl sorun bu eğer bir sistem getiriyorsan ona göre de hücumu şekillendirmen ve denk yapman gerek. O denge yok şu oyunda, en azından demoda yok. Kaleciler falan kötü olsun koymaz. FIFA 10'da da üzülürdük ama oyun dengeliydi kalecilerin kötülüğü koymazdı. Bunda oyun dengede değil ki? Red doğru demiş. Jockeying güzel birşey ama adamın çevresinde enerji kalkanı varmış gibi sürekli uzağında durması ve bizim müdahale etmeye kalktığımızda karşıdaki adam bilinçli oynuyorsa %80 olasılıkla boşa ayak koyacağımız gerçeği var. Şu demo da yardıma defans çağırmadan adam gibi hücum kesemiyorum bile çünkü ayak boşa gidiyor ne bilim boşa kayıyorum. Jockey yapıyorum, adamın üstüne koşuyorum sonra adamı es geçiyorum kontroller yüzünden falan, olmuyor. Jockeying'i zorunlu yapacaksan da adam senin üstüne geldiğinde bizim defans geriye çekilmesin, o da üstüne gitsin. AI'sini de ona göre yap en iyisi olur. Hamleyi yine biz yapalım, Kötü yani, şu haliyle defansta kötü hücumda kötü, FIFA 11 son dönemlerdeki cheater dolu haliyle bile beni daha çok tatmin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kalecilerden çok yakınıyorsanız,manual oynayın. finesse shot,kaleci ile karşı karşıya garanti gol demiş biri de,eh gerçek futbol da böyle,kaleciye pek şans bırakmıyorsun.iş o vuruşu yapabilmekte, kolay birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben en kötü tackledan vazgeçicem x i contain kareyi team contain yapıp caki ile oynicam cunku tackle yapacam diye kasarsam oynayamam sdfs. yani en kötüsüde bunun onlineda zorunlu olcak olması bence.ne bilim istiyen nası asisted manual oynayabiliyorsa tackleda öyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://haberoyun.net/?p=637 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi atak çok kolaylaşmış diyosunuz üzerine defans çok kolaylaşmış diyosunuz. bide bi alışalım bi bakalım amma abarttınız demo oynuyosunuz daha. bi çıksın oyun. ilk fifa 08'le fifa sistemi değiştiğinde önceleri yerden yere vuruldu fifa. 09'da pesi geçti bilmemne. şimdi herkes O ZAMANDAN BERİ FİFA AAABİ falan diyo. bi çıksın oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 benim icin hepsi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi defans aşırı zor alışması, atak yapmak kolay diyoruz evet, demoda ben en zorda oynayarak bunu diyorum. Oyun çıkacak, multi maçlar başlayacak ve en zor yapay zekada bu kadar kolay hücum yaparken, benim gibi defansta sıçan ve alışmaya çalışan adamlar neler yapacak? 10-11 16-15 falan gibi maçlar olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 defans yapmak ozellikle hucuma sırtı donuk alıp ordan oyun kurmaya calısanlara karsı cok kolaylasmıs ben baya acı cekiyorum bu yuzden. Genel olarak defans yapmak yine kolaylasmıs. containden direk ayak koymaya calısmayın contain ederken gittigi yone adım atıp ayak koyun baya kolaylasır isiniz. Hucumda top surmek kolaylasmıs biraz el kabiliyeti varsa 2 3 kisi arasından gecmek rahat artık. kademe hatası olmuyo artık. bu da baya isleri kolaylastırmıs bi kac kez denedim defansın ortasından adamla kanada basıp geri cektim kanattaki herif once ortaya sora kanada kostu. shot finesse le gol atmak 11 de de cok kolaydı tek fark simdi ceza alanı dısından da atılabiliyor. guzel olmus artık ceza alanı icine girmeye kıvranma derdi bitti. yeni impact motoru guzel olmus ama ben daha tam kullanamadım yani messi ile adam yanından gecmeyi hala tam basaramıyorum alıstıkca olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bende şimdi bakınıyodum yine demoya bu arada h2h maç yapmadan defans kolay vs demek gereksiz onu geçin :). fifa 10 demosu cıktıgında fifa 09 güzel dmeiştim.fifa 11 cıktıgında fifa 10 daha iyi duruyor demiştim fifa demoları genelde tırt oluyor gibi arıtk bu kesinleşti oyun bi kere suan fazla hızlı.sanırım demo ve 3dk oldugu için.böyle kalmaz umarım.fifa 11 de sliding tackledan sonra adam kalkamıyordu hemen mesela.şimdi hemen kalkıyor.umarım demo hızıdır bu cunku bariz normalde bile fastest gibi bu arada tackle olayını hallettim güzel bi tuş kombinasyonu ile alısırım ona bikaç maça muhtemelen oyun release olduktan kısa bir süre sonra tam kıvamına gelir patch ile vs ile.suan bariz önceki oyun demoları gibi tam değil. demoya bakarsak fifa 11 daha iyi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben vs oynadıklarım uzerine yorum yaptım.. hic pc/konsola karsı oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 red demoları görüp oyunun önceki versiyonunu övüyor olman ve her sene oyunun en iyi futbol oyunu oluyor olması senin oyundan pek anlamadığını gösteriyor demek ki. istikrar sağlamışsın zira. bu arada alınma şaka yapıyorum. bu arada fifa 11 de ceza alanı sışından o kadar çok finesse gol oluyor ki aklın durur screwy. belli noktalar var 35 metreden bile doksana finesse çakabilirsin. asıl bu oyunda zorlaşmış. en azından kaleci biraz daha iyi yer tutuyor uzakjtan atılan plaselerde. bir de plase vuruşu kaleciler tutamıyor diyen ve bu vuruş zor diyen arkadaşa cevabım, her oyuncu o vuruşu o kadar kolay yapamıyor. puyol'la nestayla r2'leri yapıştırıyorsam bir problem var demektir karşı karşıyalarda. ha son olarak da, jockeying'i siz yanlış anlamışsınız. hiç de shield var gibi durmuyor adam. oyundaki shieldingle karşıştırıyorsunuz herhalde. eğer contain'e basıp bekliyorsanız yaptığınız şey jockeying olmuyor. jockey tuşunu kullanarak adamın ağzının içine bile girebiliyorsunuz ve tackle yapmasanızda atılan paslara müdahale edebiliyorsunuz jockeying sayesinde. bence bir süre kullanıp alışmayı deneyin, fifa 11'de de vardı ve çok sık kullanıyordum çünkü çok işe yarıyordu özellikle ortaları kesmekte ama şimdi inanılmaz iyi bir defans aracı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 puyol la falan öyle şut çıkarabiliyorsan büyük ihtimal assisted oynuyorsun,manual deneyin arada baya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gönderildi mi bu ? http://www.youtube.com/watch?v=YAR6I_T-uVc baktım şimdi gönderilmiş bir önceki sayfada HAHAha ondan önce gönderilen efsaneymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 manual fazla abartıda ben semi oynuyorum pas ve şut mascio öyle ama demolar hep kötü tepki alıyor.misal fifa 11 de yan top sıkıntıydı falan.her orta gol oluyordu.her korner gol oluyordu.ama oyun cıktıktan sonra saglam bi patch geldi oyun resmen fifa 12 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar