endless_night Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ps3 fifa11 ile pc fifa12 aynı geldi bana fark göremedim fazla demoda ps3 geliştirmişlermi bakalım.açıkcası pes12 demosundan güzel geldi bana pc sürümü fifanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 pes oyun değil, onu idrak edelim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 PES oyunsa Miami'yi şampiyon yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 lan gledim demo yok hala sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yarın aksam 19.00 mış ya dl sanırım oyun ps3 te çok daha güzel ondan sona sakladılar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 psn update çarşamba diedir pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 pc e kurabilmek icin fifa 11'i silmemiz mi gerekiyor? kuramiyorum oyunu daha yeni versiyonu kuruluymus oyunun öyle söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ultrAslan said: pc e kurabilmek icin fifa 11'i silmemiz mi gerekiyor? kuramiyorum oyunu daha yeni versiyonu kuruluymus oyunun öyle söylüyor :) evet + fifa gamepad tanımazsa xbox emu ile halledersin (oyundan atma olursa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bu arada pc videoları izledim direk fifa 11 sdfsd asıl fifa 12 i konsola cıktı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Red said: bu arada pc videoları izledim direk fifa 11 sdfsd asıl fifa 12 i konsola cıktı herhalde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 düştü us psn e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Beyler oyun biraz fazla iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Şimdi oyunu ps3'e mi alıyoruz yoksa PC'ye mi? PC'de 1080p deli çalışıyor ya oyun, akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu impact engine harika olmuş.en önemlisi tactical defending benim gözümde istediğim gibi savunma yapabiliyorum artık.top fiziği de değiştirmişler,11'e göre biraz daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Abi inanılmaz iyi ya, öyle böyle değil. Bence futbol oyunlarında devrimdir şu yani. Oyuncuların rakibin o anki yerine, pozisyonuna, topun durumuna göre farklı tepkiler vermesi muhteşem ötesi birşey. Etkileşim had safhada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bir de legendary oynarken dikkat ettiniz mi yapay zekanın nasıl oynadığına? fifa 11'de olduğu gibi moron moron paslar falan yok, adamlar harbiden çalım atıyor içeri boş koşu yapana pas bırakıyor ortalar 0 metreye paslar falan. ea aştı iyice kendini. benim oynadığım alpha verisyonda impact engine saçmalıyordu uçan taklalar atan adamlar falan vardı ama tamamen düzelmiş. ellerine sağlık harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gxfHZz6oAh0&feature=player_embedded impact engine ahahahahahhaha http://www.easports.com/media/play/video/92939243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 indireyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu nedir ya =) http://www.youtube.com/watch?v=7vE_Z6VJVSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 tactical defense güzelmiş ama el alıskanlıgı lzm.bu özellik ile gelen tackle sistemi güzel.hani boşa hamle yapınca hakkaten boşa gidiyor sdfds.fakat tam takım savunması tribi bana göre değil ya.ben direk adam top aldıgında hamle yapmayı seviyorum öyle alısıtm bunda adamın dibine yaklasmıyor cunku belli mesafede duruyor devamlı. direk eski özelliğe döndüm. pas sistemine gelince güzel dahda yavaşlamış gibi.pinballu bitirmişler resmen.şutlarda çok fazla degişiklik göremedim. topun gidişi daha sert olmus gibi. oyun güzel.ea yine 1-2 aya peç cıkartır ztn eksikleri düzeltir fifa 11 resmen peçten sonra bambaşka oyun olmuştu bu arada yerden şutlar kolay gol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 çok penalti olur maclarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gene dumduz kosup sut cekmekten baska bisey yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bu yeni defans sistemine alışma süreci baya eğlenceli(?) olacak gibi görünüyor, daha güzel olduğu belli teoride ama pratikte nası alıştırdıysa 11 deli dana gibi basmaya, feci zorlandım. manual koşu kullanımına biraz alışmak gerek (sprintsiz x e basmadan)yoksa o x'le adama bastığında arada koruduğu minimum mesafeden müdahaleler genelde gg direk. bide şu başka adamı bastırıp kendin başka pozisyon alma hedesini maçta bi türlü beceremedim, istediğim gibi ayarlamıyorum hangi adamla basacağımı yada hangi adamla pozisyon alacağımı >.< şutlar daha başarılı hissiyatı veriyor, l1+üçgen çok ta gözü kapalı yapılmıyor, kaleciler uzak şutlarda uçanı kaçanı kurtaramıyor.pozisyona göre çeşit çeşit şutlar atılabiliyor, tek düzelikten sıyrılmış biraz. baya epic goller olabilecek görünüyor. bi maçta çapraz pozisyonda yerden uzak köşeye gol gördüm yahu daha önce kolay kolay yapılamıyodu yada ben yetemiyodum böle goller atmaya. taçlarda görüntü kesilip hazır futbolcuların beklediği hali gelmiyor eskisi gibi, yakınsa topa futbolcu direk çıkıp alıyor oyun kesilmeden taç atılıyor, çok güzel olmuş bu. pasların hız assist ayarı da mevcut ve şuan default olarak kapalı o yüzden paslar yavaş geliyor, 11'den assisted oynayana. tahminim eski defans seçeneği online maçlarda kapalı olacak. umarım da öyle olur, daha beceremesemde tam olarak kesin daha eğlenceli olcak maçlar, pozisyon zenginliği daha çok topla oyun, daha rahat adam eksiltme olacak. çıksada oynasak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 off cenaze evinde koşuşturmaktan oynayamadım, nasıl ps3 sürümü demonun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Red said: tactical defense güzelmiş ama el alıskanlıgı lzm.bu özellik ile gelen tackle sistemi güzel.hani boşa hamle yapınca hakkaten boşa gidiyor sdfds.fakat tam takım savunması tribi bana göre değil ya.ben direk adam top aldıgında hamle yapmayı seviyorum öyle alısıtm bunda adamın dibine yaklasmıyor cunku belli mesafede duruyor devamlı. direk eski özelliğe döndüm. pas sistemine gelince güzel dahda yavaşlamış gibi.pinballu bitirmişler resmen.şutlarda çok fazla degişiklik göremedim. topun gidişi daha sert olmus gibi. oyun güzel.ea yine 1-2 aya peç cıkartır ztn eksikleri düzeltir fifa 11 resmen peçten sonra bambaşka oyun olmuştu bu arada yerden şutlar kolay gol oluyor alışsan iyi olur,online da zorunlu olacak(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar